2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ay hepsini güzel günlerde kullanmak nasip olsun canım küvet setini nasıl tercih ettin içe katlananlardan mı düz mü

Çok geçmiş olsun. Canım senin bulantılarını idrar yolu enfeksiyonu da tetiklemiştir bu derece. O da iyileşince rahatlarsın

Aynen çok heyacanlı tabiayy ne güzel iyi etdiniz aldınız..bende fiyatlar uçmadan almak istiyorum
Az kaldı ben de aslında detaylıdan sonra daha rahat bir şekilde yaparım alışverişi diye düşünüyorum

Kızlar hasta olunca ne içebiliyoruz? Sanki üşüttüm
Geçmiş olsun canım ıhlamur limon bal ben pekmez süt karıştırıp da içmiştim kan yapsın diye boğazımı yumuşatıyordu parol ama hiç bi etkisi yok o ayrı inşallah hemen iyileşirsin ya da acilde sarı serum ve parol veriyorlar doktorlar da ayrıca bir şey vermiyor maalesef Tikabasa bi pastil önermişti güvenilir diye onu belki kullanmak istersen kullanabilirsin her pastil kullanılmıyor demişti bana ben kullanmamıştım korkmuştum açıkçası ama tercihen tabi

Evt pastil bu, tadı bayaa acı, eşim ecza deposunda çalışıyo, eczacı önermşti,
Hatta dun akşam oğlumada bi tane verdik çok etkılı dıye, kuru öksürüğü var

Eklentiler

• IMG_20231011_211436.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 36
Çok geçmiş olsun canım oğluşunu kucağına alınca rahatlayacaksın inşallah.

Evt pastil bu, tadı bayaa acı, eşim ecza deposunda çalışıyo, eczacı önermşti,
Hatta dun akşam oğlumada bi tane verdik çok etkılı dıye, kuru öksürüğü var
Çok teşekkür ederim inşallah kolay geçer grip aşısı ol demişti doktor olamadım ihmal ettim siz olun hastalanmadan hastalanmayanlar

Kızlar yaaa bu diş ağrısına doğal ne kullanabilirim ? Bilen var mı acaba, zaman zaman bir vuruyor ağrısı çok kötü oluyorum. Doktora gitmeyi düşünüyorum ama işlem yaptırmaktan da korkuyorum.

Kızlar yaaa bu diş ağrısına doğal ne kullanabilirim ? Bilen var mı acaba, zaman zaman bir vuruyor ağrısı çok kötü oluyorum. Doktora gitmeyi düşünüyorum ama işlem yaptırmaktan da korkuyorum.
Gecmiş olsun.Tuzlu su ve ya karbonatlı su dene

Cnm karanfil dıyorlar, tuz dıyorlar bikaç bısey var ama, sarımsak dıyorlar, internettende bi bak, ağrayan yere elini koy inanarak tebbet suresi de okuyabılırsın

Sordunmu eczaneye, hamileler için ne dedi
Canım ben bu pastili tüp bebek tedavisinde transfer sonrası eczaneden sormuştum bana izin vermediler kullanmaya hatda arkadaşım şaşırdı çünkü kendisi hamileyken kullanmış ama eczane izin vermediği için bende korktum kullanmadım

Çok geçmiş olsun cnm Allah acil sifa versin sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin

Canım benimde dişim öyleydi, ağrıdı bir gün randevu aldım ama gidemedim. Bu idrar yoku enfeksiyonu yüzünden, minoset içince geçti. Doktorum çürük dişin daha çok zararı var dedi. Lokal anestezi ile yapılabilir dedi bilgin olsun biraz iyleşeyim gideceğim canım bende canım dişçiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…