- 16 Mart 2022
- 3.282
- 3.261
- 83
- 33
Ay hepsini güzel günlerde kullanmak nasip olsun canımKızlarrr bebeğimin beşiği, yatağı, mama sandalyesi, küvet seti, bornoz seti, 0-3 ay kıyafet ihtiyaçları, yan yatış yastığı, mustelanın bakım seti tamam.Yani yavaştan başladım artık hazırlıklara daha çok eksiği var aldıkça azalmıyor ama çok keyifli
Çok geçmiş olsun. Canım senin bulantılarını idrar yolu enfeksiyonu da tetiklemiştir bu derece. O da iyileşince rahatlarsınKızlar daha yeni eve geldik. Kum ve idrar yolu enfeksiyonu varmış. Kocaman iki tane serum takıldı sonra doktor görmek istedi. Doğumdaydı bekledik. Oğluşum iyi teyzeleri kanama alanı halen devam 1,5 cm ama doktoruma göre artık kanama alanının bitmesi gerekiyor dedi. Yatmaya devam edeceğim yine. Sadece evde artık yürü dedi. Progestan her zaman ki gibi devam endol devam, idrar yolu enfeksiyonu için bitkisel bir ilaç verdi. Kızılcık özüymüş. Vajinal mantara falan çok iyi geliyormuş. Kan ilacı için değerler bakacağız ondan sonra dedi 20.haftada. Durum böyle kızlar
Katlanır aldım 3lü set olarakAy hepsini güzel günlerde kullanmak nasip olsun canımküvet setini nasıl tercih ettin içe katlananlardan mı düz mü
Az kaldı ben de aslında detaylıdan sonra daha rahat bir şekilde yaparım alışverişi diye düşünüyorumAynen çok heyacanlı tabiayy ne güzel iyi etdiniz aldınız..bende fiyatlar uçmadan almak istiyorum
Aynen o zaman daha rahat edicez hepimizAz kaldı ben de aslında detaylıdan sonra daha rahat bir şekilde yaparım alışverişi diye düşünüyorum
17 deyim canımKaçıncı hafta maşallah ne güzel
Geçmiş olsun canımKızlar hasta olunca ne içebiliyoruz? Sanki üşüttüm
Evt pastil bu, tadı bayaa acı, eşim ecza deposunda çalışıyo, eczacı önermşti,Geçmiş olsun canımıhlamur limon bal ben pekmez süt karıştırıp da içmiştim kan yapsın diye boğazımı yumuşatıyordu parol ama hiç bi etkisi yok o ayrı inşallah hemen iyileşirsin ya da acilde sarı serum ve parol veriyorlar doktorlar da ayrıca bir şey vermiyor maalesef Tikabasa bi pastil önermişti güvenilir diye onu belki kullanmak istersen kullanabilirsin her pastil kullanılmıyor demişti bana ben kullanmamıştım korkmuştum açıkçası ama tercihen tabi
Çok geçmiş olsun canım oğluşunu kucağına alınca rahatlayacaksın inşallah.Kızlar daha yeni eve geldik. Kum ve idrar yolu enfeksiyonu varmış. Kocaman iki tane serum takıldı sonra doktor görmek istedi. Doğumdaydı bekledik. Oğluşum iyi teyzeleri kanama alanı halen devam 1,5 cm ama doktoruma göre artık kanama alanının bitmesi gerekiyor dedi. Yatmaya devam edeceğim yine. Sadece evde artık yürü dedi. Progestan her zaman ki gibi devam endol devam, idrar yolu enfeksiyonu için bitkisel bir ilaç verdi. Kızılcık özüymüş. Vajinal mantara falan çok iyi geliyormuş. Kan ilacı için değerler bakacağız ondan sonra dedi 20.haftada. Durum böyle kızlar
Geçmiş olsun canımıhlamur limon bal ben pekmez süt karıştırıp da içmiştim kan yapsın diye boğazımı yumuşatıyordu parol ama hiç bi etkisi yok o ayrı inşallah hemen iyileşirsin ya da acilde sarı serum ve parol veriyorlar doktorlar da ayrıca bir şey vermiyor maalesef Tikabasa bi pastil önermişti güvenilir diye onu belki kullanmak istersen kullanabilirsin her pastil kullanılmıyor demişti bana ben kullanmamıştım korkmuştum açıkçası ama tercihen tabi
Çok teşekkür ederim inşallah kolay geçerEvt pastil bu, tadı bayaa acı, eşim ecza deposunda çalışıyo, eczacı önermşti,
Hatta dun akşam oğlumada bi tane verdik çok etkılı dıye, kuru öksürüğü var
burts bee diye bir marka var onun ürünleri çok iyiGerçi şöyle bebekten bebeğe de değişiyor bu durum, oğlum cildi çok kuruydu, dalin daha kurutuyor
Gecmiş olsun.Tuzlu su ve ya karbonatlı su deneKızlar yaaa bu diş ağrısına doğal ne kullanabilirim ? Bilen var mı acaba, zaman zaman bir vuruyor ağrısı çok kötü oluyorum. Doktora gitmeyi düşünüyorum ama işlem yaptırmaktan da korkuyorum.
canım ben de aşdım senin tavsiyene uyup pastili aldımEvt pastil bu, tadı bayaa acı, eşim ecza deposunda çalışıyo, eczacı önermşti,
Hatta dun akşam oğlumada bi tane verdik çok etkılı dıye, kuru öksürüğü var
Cnm karanfil dıyorlar, tuz dıyorlar bikaç bısey var ama, sarımsak dıyorlar, internettende bi bak, ağrayan yere elini koy inanarak tebbet suresi de okuyabılırsınKızlar yaaa bu diş ağrısına doğal ne kullanabilirim ? Bilen var mı acaba, zaman zaman bir vuruyor ağrısı çok kötü oluyorum. Doktora gitmeyi düşünüyorum ama işlem yaptırmaktan da korkuyorum.
Sordunmu eczaneye, hamileler için ne dedicanım ben de aşdım senin tavsiyene uyup pastili aldım
Canım ben bu pastili tüp bebek tedavisinde transfer sonrası eczaneden sormuştum bana izin vermediler kullanmaya hatda arkadaşım şaşırdı çünkü kendisi hamileyken kullanmış ama eczane izin vermediği için bende korktum kullanmadımSordunmu eczaneye, hamileler için ne dedi
Çok geçmiş olsun cnm Allah acil sifa versin sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsinKızlar daha yeni eve geldik. Kum ve idrar yolu enfeksiyonu varmış. Kocaman iki tane serum takıldı sonra doktor görmek istedi. Doğumdaydı bekledik. Oğluşum iyi teyzeleri kanama alanı halen devam 1,5 cm ama doktoruma göre artık kanama alanının bitmesi gerekiyor dedi. Yatmaya devam edeceğim yine. Sadece evde artık yürü dedi. Progestan her zaman ki gibi devam endol devam, idrar yolu enfeksiyonu için bitkisel bir ilaç verdi. Kızılcık özüymüş. Vajinal mantara falan çok iyi geliyormuş. Kan ilacı için değerler bakacağız ondan sonra dedi 20.haftada. Durum böyle kızlar
Canım benimde dişim öyleydi, ağrıdı bir gün randevu aldım ama gidemedim. Bu idrar yoku enfeksiyonu yüzünden, minoset içince geçti. Doktorum çürük dişin daha çok zararı var dedi. Lokal anestezi ile yapılabilir dedi bilgin olsun biraz iyleşeyim gideceğim canım bende canım dişçiyeKızlar yaaa bu diş ağrısına doğal ne kullanabilirim ? Bilen var mı acaba, zaman zaman bir vuruyor ağrısı çok kötü oluyorum. Doktora gitmeyi düşünüyorum ama işlem yaptırmaktan da korkuyorum.
Canım çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun cnm Allah acil sifa versin sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?