2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Çok şükür canım oğluşun iyiyavaştan her şey gecicek merak etme

Ben hm aldım kıyafetleri zıbınları falan da 4 tulum ve şapkasını da little gusto diye bir yer keşfettim nette oradan aldım burada da atmıştım
Ayyy hm çok güzel yaaa. Bayılıyorum. Zara da öyle ben daha başlamadım bunlara. 1 tane hastane çıkışı aldım ama iade edebilirim 50 cm çünkü bir de arkadaşım hediye almış tulum

Ayyy hm çok güzel yaaa. Bayılıyorum. Zara da öyle ben daha başlamadım bunlara. 1 tane hastane çıkışı aldım ama iade edebilirim 50 cm çünkü bir de arkadaşım hediye almış tulum
Artık yavaştan başlarsın sen de senin avantajın odayı şimdi kurmayacak olman Bir de bizim oda hazırlığımız var daha halısı perdesi dolabı şifonyeri emzirme koltuğu rafıydı duvar süsleriydi ohhoo bir sürü masraf

Evet gerçekten öyle herşey masraf. İnşallah benim o süreç bir buçuk sene sonra olacak

Ekstra arkadaşlarım da var hepsinin şu iyi bu kötü diye yorumları oluyor burada da ikinci çocuğu olanlar vs var az çok artık kendi deneyimlerimiz de olacak bakalım
Evet kuzum. Ama işte dediğin gibi çok okuyunca da kötü oluyor senin ablan olması çok güzel

Bizdede oda yapılmalı ve + odayı ilk tadilat yapılacakanne yanı beşiyi beğenmiştim eşim diyor hemen sipariş et yok dedim detaylıyıda atlatak sonra başlarım bende

Bir adet zıbın bile almayan ben
Yalnız değilsin
Rabbim şifa versin Şafii ismiyle, ilaçlar şifa olsun sana ve bebişe
Hiç etrafımda yeni doğum yapmış ya da yakın zamanda yapmış kimse yok. E eskiler de dalinci malum
Ayy Dalin çok kötü, benim oğlum 7 yaşında ben hala mustela kullanıyorum çünkü oğlumun cildi çok hassas ve kuru, iyi geldi mustela

Eskiler kullanırdı ya onu biliyorum haliyle. Etrafımda hiç kimse yok ki bileyim 4 sene önce biri doğum yapmıştı o da dalin kullanmış mustela falan bilmiyor

Bizdede oda yapılmalı ve + odayı ilk tadilat yapılacakanne yanı beşiyi beğenmiştim eşim diyor hemen sipariş et yok dedim detaylıyıda atlatak sonra başlarım bende
Zaten az kaldı detaylıya başlarsın artık sen de ama oda yapmak çok heyecanlı olacak bence hepimiz için beşiği kurduk gelip gidip bakıp bakıp hayal kuruyorum

Eskiler kullanırdı ya onu biliyorum haliyle. Etrafımda hiç kimse yok ki bileyim 4 sene önce biri doğum yapmıştı o da dalin kullanmış mustela falan bilmiyor
Gerçi şöyle bebekten bebeğe de değişiyor bu durum, oğlum cildi çok kuruydu, dalin daha kurutuyor

Zaten az kaldı detaylıya başlarsın artık sen de ama oda yapmak çok heyecanlı olacak bence hepimiz için beşiği kurduk gelip gidip bakıp bakıp hayal kuruyorum
Aynen çok heyacanlı tabiayy ne güzel iyi etdiniz aldınız..bende fiyatlar uçmadan almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…