2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar günaydın.Park yatak düşünüyorum ama hem uygun hem kaliteli onerebileceginiz bir ürün var mıdır
ben park yatakları hiç beğenmiyorum ya o yüzden park yatak almayacağım anne yanı için 5-6 aya kadar kullabileceği anne yanı istiyorum sonrasında odasına geçireceğim benim istediğim anne yanı bu şekilde;

Bu modeller çok hoş ama benim için kullanışlı olmaz ama aşırı tatlı duruyorlar ya bayılıyorum

Günaydııınnn Aile hekimliğinden geldim kızlar kan idrar tahlili ve idrar kültürü istemişti doktor onlari verdim oradaki ebeyle kilo tansiyon ödem ölçümü yaptık +1.5 kg ile yola devam Bebeğin kalbini dinlemedim kimsede dinleyelim demedi gerçi çok şükür hareketleri basladigindan beri rahatım o konuda

Ben de sabırsızlanıyorum, insan gördükçe almak istiyor bişiler güzel günlerde kullanın inşallah. Haftaya nasipse DNA sonucu çıkınca almaya başlarız biz de

Benim 2. Çocuk olacak.ilki de daha küçük 3 yaş aynı odada bırakamam kiskanabilir gözümün önünde olmasi lazim uzun bir süre.

kahve içmeyi çoookk özledim türk kahvesini tiksindiğim için içemiyorum filtre falanda midemi bulandırıyor

Hey Allahım bende sevmezdim hiç ama canım istiyor

Canım günde 2,3 çok değil mi max. Bir bardak demişti bana doktor
Ay ne bilim . Hiç kısıtlama getiremiyorum kendime. Bir şey olmaz yaaa modundayım genelde

ben keyfime göre bazen hiç içmiyorum bazen 2-3 :)) dışardaysam keyif için :)) çok bir kısıtlama ne yazık ki yapamadım hiçbirsey de (
Bende öyle canım . Burger falan asla yemedim diyo etrafımdaki hamileler . Ya da ne bileyim salam sosis yemiyorlarmış. Ben canım istediyse hepsinden yemekle meşgulüm ya

Kızlar günaydın.Park yatak düşünüyorum ama hem uygun hem kaliteli onerebileceginiz bir ürün var mıdır
Canım ben graco aldim hem diğer park yataklara göre daha kibar bı tik daha küçük hemde titreşim müzik gece lambası özelliği var kalitesinide çok beğendim ben ebebek indirimden 2 bine aldim şuan çok çıkmış malesef fiyatı

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-12-11-28-54-146_com.solidict.ebebek-edit.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 55
Bu gün 14:45 doktordayım heyacanlıyım acaba oğluşum büyümüşmübü küçük karnıma bakarak nereye yerleşmiş böyle
Hadi inşallah güzel haberler al canım benim benimde yarın randevum çok heyecanlıyım bugün sağlık ocağında kan idrar verdim onları da gösteririm çıkınca haber verirsin inşallah bebesin güzel büyümüştür

Biz de o sonuçtan sonra başladık ne hissediyorsunnn
Valla ben kız hissediyorum. Ailedeki herkes de kız istiyo eşim geçen trafikte yanındaki araç içinde baba ve kızını görmüş, bi tuhaf olmuş eve geldi anlattı. Ama erkek de olsa çok mutlu olurum benimki his çünkü, şu cinsiyet olsun diye geçirmiyırum içimden. Nasip sağlıklı olsun da.

Amin canım AminAynen giderken onlarıda yarın göster benim doktorum hiç test yaptırmıyor bende demiyorumHaber vericem

Amin canım valla helal olsun eşine kızı olmasını istiyor çok güzel benim eşim ilk çocuğu erkek olsun istiyordu ama kızımız oluyor ilk şaşırmıştı ama şimdi erkek deseler üzülürüm diyor baya alıştı seninde mı ilk çocuk

Amin canım AminAynen giderken onlarıda yarın göster benim doktorum hiç test yaptırmıyor bende demiyorumHaber vericem
Benimki de istemedi aslında ben yaptırdım kanım dussun istemiyorum çok halsizlik yapıyor hemen kan ilacına başlarım diye düşündüm öyle bişey varsa

Evet kuzum ilk çocuk Allahım nasip kısmet ederse Valla evet eşim hep kız istedi. Deliriyo kız çocuklarına. İyi iyi kız babası olmak güzeldir. Kız çocuğu rahmet erkek çocuğu nimetmiş.

Ben de Ekim, Kasım topiklerini okuyorum. Ne güzel doğumlar başlamış çoktan. Heyecanlanıyorum okudukça biz de o günleri görebilecek miyiz diye sanki zaman geçmiyor gibi geliyo ama şimdi bakıyorum hangi ara 3 ay oldu diyorum geçiyor da bir yandan

Hamile kalmak için çok uğraştık. Şimdi ise insan hamilelik süreci hemen bitse de bebişime kavuşsam diyor.

Ben her gün kafeinsiz latte içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…