ben park yatakları hiç beğenmiyorum ya o yüzden park yatak almayacağım anne yanı için 5-6 aya kadar kullabileceği anne yanı istiyorum sonrasında odasına geçireceğim benim istediğim anne yanı bu şekilde;Kızlar günaydın.Park yatak düşünüyorum ama hem uygun hem kaliteli onerebileceginiz bir ürün var mıdır
Canım günde 2,3 çok değil mi max. Bir bardak demişti bana doktorGünaydın kızlaaaargünde ne kadar kahve içiyorsunuz ya benim 2-3 fincanı buluyor ama pek tınlamadım
ben keyfime göre bazen hiç içmiyorum bazen 2-3 :)) dışardaysam keyif için :)) çok bir kısıtlama ne yazık ki yapamadım hiçbirsey deGünaydın kızlaaaargünde ne kadar kahve içiyorsunuz ya benim 2-3 fincanı buluyor ama pek tınlamadım
Bu modeller çok hoş ama benim için kullanışlı olmaz ama aşırı tatlı duruyorlar ya bayılıyorumben park yatakları hiç beğenmiyorum ya o yüzden park yatak almayacağım anne yanı için 5-6 aya kadar kullabileceği anne yanı istiyorum sonrasında odasına geçireceğim benim istediğim anne yanı bu şekilde;
Will Beside Anne Yanı Beşik Cream Gold - Fiyatı, Yorumları
Will Beside Anne Yanı Beşik Cream Gold yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ben de sabırsızlanıyorum, insan gördükçe almak istiyor bişilerKızlarrr bebeğimin beşiği, yatağı, mama sandalyesi, küvet seti, bornoz seti, 0-3 ay kıyafet ihtiyaçları, yan yatış yastığı, mustelanın bakım seti tamam.Yani yavaştan başladım artık hazırlıklara daha çok eksiği var aldıkça azalmıyor ama çok keyifli
6 aya kadar kullanır ya var kullananlar cok :)Bu modeller çok hoş ama benim için kullanışlı olmaz ama aşırı tatlı duruyorlar ya bayılıyorum
Benim 2. Çocuk olacak.ilki de daha küçük 3 yaş aynı odada bırakamam kiskanabilir gözümün önünde olmasi lazim uzun bir süre.ben park yatakları hiç beğenmiyorum ya o yüzden park yatak almayacağım anne yanı için 5-6 aya kadar kullabileceği anne yanı istiyorum sonrasında odasına geçireceğim benim istediğim anne yanı bu şekilde;
Will Beside Anne Yanı Beşik Cream Gold - Fiyatı, Yorumları
Will Beside Anne Yanı Beşik Cream Gold yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Yorumları okudum 5 aya kadar kullanan varmış dediğiniz gibi kullanılır tabii6 aya kadar kullanır ya var kullananlar cok :)
kahve içmeyi çoookk özledimtürk kahvesini tiksindiğim için içemiyorum filtre falanda midemi bulandırıyor
Ay ne bilim . Hiç kısıtlama getiremiyorum kendime. Bir şey olmaz yaaa modundayım geneldeCanım günde 2,3 çok değil mi max. Bir bardak demişti bana doktor
Bende öyle canım . Burger falan asla yemedim diyo etrafımdaki hamileler . Ya da ne bileyim salam sosis yemiyorlarmış. Ben canım istediyse hepsinden yemekle meşgulüm yaben keyfime göre bazen hiç içmiyorum bazen 2-3 :)) dışardaysam keyif için :)) çok bir kısıtlama ne yazık ki yapamadım hiçbirsey de(
Canım ben graco aldim hem diğer park yataklara göre daha kibar bı tik daha küçük hemde titreşim müzik gece lambası özelliği var kalitesinide çok beğendim ben ebebek indirimden 2 bine aldim şuan çok çıkmış malesef fiyatıKızlar günaydın.Park yatak düşünüyorum ama hem uygun hem kaliteli onerebileceginiz bir ürün var mıdır
Biz de o sonuçtan sonra başladıkBen de sabırsızlanıyorum, insan gördükçe almak istiyor bişilergüzel günlerde kullanın inşallah. Haftaya nasipse DNA sonucu çıkınca almaya başlarız biz de
Hadi inşallah güzel haberler al canım benimBu gün 14:45 doktordayım heyacanlıyım acaba oğluşum büyümüşmübü küçük karnıma bakarak nereye yerleşmiş böyle
Valla ben kız hissediyorum. Ailedeki herkes de kız istiyoBiz de o sonuçtan sonra başladıkne hissediyorsunnn
Amin canım AminHadi inşallah güzel haberler al canım benimbenimde yarın randevum çok heyecanlıyım bugün sağlık ocağında kan idrar verdim onları da gösteririm çıkınca haber verirsin inşallah bebesin güzel büyümüştür
Amin canım valla helal olsun eşine kızı olmasını istiyor çok güzelValla ben kız hissediyorum. Ailedeki herkes de kız istiyoeşim geçen trafikte yanındaki araç içinde baba ve kızını görmüş, bi tuhaf olmuş eve geldi anlattı. Ama erkek de olsa çok mutlu olurum benimki his çünkü, şu cinsiyet olsun diye geçirmiyırum içimden. Nasip sağlıklı olsun da.
Benimki de istemedi aslında ben yaptırdımAmin canım AminAynen giderken onlarıda yarın göster benim doktorum hiç test yaptırmıyor bende demiyorum Haber vericem
Bana 15 haftada kan ilacına başlatdı doktor ondan rahatım o konudaBenimki de istemedi aslında ben yaptırdımkanım dussun istemiyorum çok halsizlik yapıyor hemen kan ilacına başlarım diye düşündüm öyle bişey varsa
Evet kuzum ilk çocuk Allahım nasip kısmet ederseAmin canım valla helal olsun eşine kızı olmasını istiyor çok güzelbenim eşim ilk çocuğu erkek olsun istiyordu ama kızımız oluyor ilk şaşırmıştı ama şimdi erkek deseler üzülürüm diyor baya alıştı seninde mı ilk çocuk
Ben her gün kafeinsiz latte içiyorumÇikolata güzel bir tercihmiş gerçek çikolata severler için ama hiç sevmemAzönce adliyeye gelir gelmez direkt kahve söylemiştim. Baro odasındakiler aaaa sen hamile değil misin ne kahvesi falan deyince heralde çok yanlış bir şey yapıyorum dedim. O yüzden sizlere de bi sormak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?