2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Çok acımasızlarmış gerçekten bende tutmazdım sonuçta rapor var. Dyk açılmadı bizde bu yıl ama önceden de istememiştim puan gelse de. Yorucu oluyor 8 saatten dersten sonra hele. Puana da ihtiyaç var tabi o da ayrı :)

Branşım matematik kuzum. Haftasonu veriliyor bize kurs. Zaten 4 saatcik kursum var. Ben doğudayım. Şimdi doğumdan sonra da ücretsiz düşünüyorum gitmem için lazım bana puan sırf o yüzden aldım

Kızlarrr bebeğimin beşiği, yatağı, mama sandalyesi, küvet seti, bornoz seti, 0-3 ay kıyafet ihtiyaçları, yan yatış yastığı, mustelanın bakım seti tamam. Yani yavaştan başladım artık hazırlıklara daha çok eksiği var aldıkça azalmıyor ama çok keyifli

Oyyy maşallah kuzum. Mustelayı araştırdın mı? İncia var bir de. Hangisi acaba daha iyi

Bir adet zıbın bile almayan ben

Biraz kısıtlı da olsa kadrolar en azından branş yönünden şansın var hocam :)
Eşim yıllar önce denedi yanıma gelmeyi o da matematikçi. Olmadı. Şimdi gideceğimiz zaman eşimin puanı 300 küsür olacak. Onun olur da benim bakalım nasıl olur

Kızlar daha yeni eve geldik. Kum ve idrar yolu enfeksiyonu varmış. Kocaman iki tane serum takıldı sonra doktor görmek istedi. Doğumdaydı bekledik. Oğluşum iyi teyzeleri kanama alanı halen devam 1,5 cm ama doktoruma göre artık kanama alanının bitmesi gerekiyor dedi. Yatmaya devam edeceğim yine. Sadece evde artık yürü dedi. Progestan her zaman ki gibi devam endol devam, idrar yolu enfeksiyonu için bitkisel bir ilaç verdi. Kızılcık özüymüş. Vajinal mantara falan çok iyi geliyormuş. Kan ilacı için değerler bakacağız ondan sonra dedi 20.haftada. Durum böyle kızlar

Kanama alanın azalmış kuzum dimi? İnşallah geçecek bir sonraki kontrole. Sen yine de çok yorma kendini doktor evde kalk dedi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…