2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Benim eşim de kız istiyor doktor %95 koz derken video çekiyordu. Çok güzel bir anı oldu ama tamamen doğaçlama oldu ama videoda ikimizin de şoku var sadece ilk kalp atışı duyduğumuz zamanın videosu yok ikimizde ağladık orada

Ben de yiyorum dicem ama canım istemiyor ama kolayı söyledim zaten size içtim diye çok istedim çünkü ve çok güzel geliyor içmek öyle olunca. Normalde çaycıydım hiç çay istemiyorum kahve makinem var evde tam otomatik hergün içerdim hiç canım istemiyor. Ama isterse de içerim. Abartmayınca sorun yok kuzum

Yaaaaa yirim.

ay kolay gelsin dogu gercekten zor bizde sirnaktayiz ama esimin isi nedeni ile bende ogretmenim ama atanamadim ne yazik ki

Sağol kuzum. İnşallah atanırsın hem eşinde doğu görevini yaparsa sen bir daha gitmek zorunda kalmazsın. Branşın ne kuzum
hic atanacagimi dsunmuyorm canim cunku benim 3 hamilelik cok supriz oldu 5 yasinda kizim 3 yasinda oglum var bide hamileyim sabah aksam cocuklarin pesindeyim bransim bedenegitimi ogretmenligi bu sene calisirim cocuklarda az buyudu diyordum kismet degilmis hamileligim zor geciyor surekli kusuyorum uyuyorm

Canım kızlar selam.2 günüm yazışmalarınızı okumakla geçti.Umarım yakalayabilirim sizi.Anca iyi hissetmeye başladım.Panik atağı ilaçsız halletmeye çalıştım.Küçük ödevlerle sanırım kontrol altına almayı başarabildim.İnşallah sizdede herşey yolundadır.Alışverişlere başlanmış Bende sepet beşik ve anne yanı ikea beşik ve birde sifonyer aldım.Henüz hiç kıyafet almadım en son onları halledeceğim inşallah

Kuzum sen nasıl oldun bu arada. Mide bulantıların filan.
Kuzum çok şükür 3 gündür iyiyim maşallah diyeyim kendime çünkü daha önce de buraya iyiyim yazdım sonra kötü oldum en son pzt akşam kötüydüm yiyemedim sonra bir düzeldim 3 gündür ilaçlarımı da içiyorum inşallah başa dönmem tekrar sen nasılsın kuzum?

Haklısın kuzum 3 çocukla. Ama ben atanırken 3 çocukla matematik öğretmeni atanan vardı imkansız da değil. Tabi bu seneden geçer şuan süreç zorluyor seni çünkü. En hayırlı zamanda inşallah

Ayyy kola aşığı bir insandım bu ara maşallah diyim hiç canım istemiyor. Cipsle iyi giderdi aslında

O halde Allahın rahmetiyle evimiz şenlenecek öyleyse Ben de çok heyecanlıyım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz her anı her süreci çok heyecanlı az kaldı ama yarıladık sayılır inşallah

Ben kendi kendime nazar ettim çok iyiydim . Mide bulantım yoktu. Geçen haftadan beri her yemekten sonra midem kalkıyor ,ağzımdaki metalik tat tekrar geldi.

Ay ben de tam tersi çay çok içmezdim ama nasıl tatlı tatlı canım çay istiyor ve bir bardak kesmiyor tüm demliği bitiresim geliyor ama maalesef bir bardak en fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…