Benim eşim de kız istiyorValla ben kız hissediyorum. Ailedeki herkes de kız istiyoeşim geçen trafikte yanındaki araç içinde baba ve kızını görmüş, bi tuhaf olmuş eve geldi anlattı. Ama erkek de olsa çok mutlu olurum benimki his çünkü, şu cinsiyet olsun diye geçirmiyırum içimden. Nasip sağlıklı olsun da.
Ben de yiyorum dicem ama canım istemiyorHey Allahım bende sevmezdim hiç ama canım istiyor
Ay ne bilim . Hiç kısıtlama getiremiyorum kendime. Bir şey olmaz yaaa modundayım genelde
Bende öyle canım . Burger falan asla yemedim diyo etrafımdaki hamileler . Ya da ne bileyim salam sosis yemiyorlarmış. Ben canım istediyse hepsinden yemekle meşgulüm ya
YaaaaaBenim eşim de kız istiyordoktor %95 koz derken video çekiyordu. Çok güzel bir anı oldu ama tamamen doğaçlama oldu ama videoda ikimizin de şoku var sadece ilk kalp atışı duyduğumuz zamanın videosu yok ikimizde ağladık orada
dogunun ne tarsfindasin canim senKaradeniz taraflarıçok zor biliyorum
Bitlis kuzum merkez. Lisede öğretmenimdogunun ne tarsfindasin canim sen
Sağol kuzum. İnşallah atanırsınay kolay gelsin dogu gercekten zor bizde sirnaktayiz ama esimin isi nedeni ile bende ogretmenim ama atanamadim ne yazik ki
hic atanacagimi dsunmuyorm canim cunku benim 3 hamilelik cok supriz oldu 5 yasinda kizim 3 yasinda oglum var bide hamileyim sabah aksam cocuklarin pesindeyim bransim bedenegitimi ogretmenligi bu sene calisirim cocuklarda az buyudu diyordum kismet degilmis hamileligim zor geciyor surekli kusuyorum uyuyormSağol kuzum. İnşallah atanırsınhem eşinde doğu görevini yaparsa sen bir daha gitmek zorunda kalmazsın. Branşın ne kuzum
Kuzum sen nasıl oldun bu arada. Mide bulantıların filan.İnşallah hep mutluluk gözyaşlarımız olsun
Kuzum çok şükür 3 gündür iyiyimKuzum sen nasıl oldun bu arada. Mide bulantıların filan.
Haklısın kuzum 3 çocukla. Ama ben atanırken 3 çocukla matematik öğretmeni atanan vardı imkansız da değil. Tabi bu seneden geçer şuan süreç zorluyor seni çünkü. En hayırlı zamanda inşallahhic atanacagimi dsunmuyorm canim cunku benim 3 hamilelik cok supriz oldu 5 yasinda kizim 3 yasinda oglum var bide hamileyim sabah aksam cocuklarin pesindeyim bransim bedenegitimi ogretmenligi bu sene calisirim cocuklarda az buyudu diyordum kismet degilmis hamileligim zor geciyor surekli kusuyorum uyuyorm
Ayyy kola aşığı bir insandım bu ara maşallah diyim hiç canım istemiyor. Cipsle iyi giderdi aslındaBen de yiyorum dicem ama canım istemiyorama kolayı söyledim zaten size içtim diye çok istedim çünkü ve çok güzel geliyor içmek öyle olunca. Normalde çaycıydım hiç çay istemiyorum kahve makinem var evde tam otomatik hergün içerdim hiç canım istemiyor. Ama isterse de içerim. Abartmayınca sorun yok kuzum
Cipsi bi kere yedim midem bulandı çok şükür istemiyorum artık. Ama kolaaaa of yaniAyyy kola aşığı bir insandım bu ara maşallah diyim hiç canım istemiyor. Cipsle iyi giderdi aslında
O halde Allahın rahmetiyle evimiz şenlenecek öyleyseEvet kuzum ilk çocuk Allahım nasip kısmet ederseValla evet eşim hep kız istedi. Deliriyo kız çocuklarına. İyi iyi kız babası olmak güzeldir. Kız çocuğu rahmet erkek çocuğu nimetmiş.
Ben de Ekim, Kasım topiklerini okuyorum. Ne güzel doğumlar başlamış çoktan. Heyecanlanıyorum okudukça biz de o günleri görebilecek miyiz diyesanki zaman geçmiyor gibi geliyo ama şimdi bakıyorum hangi ara 3 ay oldu diyorum geçiyor da bir yandan
Hamile kalmak için çok uğraştık. Şimdi ise insan hamilelik süreci hemen bitse de bebişime kavuşsam diyor.
Ben kendi kendime nazar ettimKuzum çok şükür 3 gündür iyiyimmaşallah diyeyim kendime çünkü daha önce de buraya iyiyim yazdım sonra kötü oldum en son pzt akşam kötüydüm yiyemedim sonra bir düzeldim 3 gündür ilaçlarımı da içiyorum inşallah başa dönmem tekrar sen nasılsın kuzum?
Ay ben de tam tersi çay çok içmezdim ama nasıl tatlı tatlı canım çay istiyor ve bir bardak kesmiyor tüm demliği bitiresim geliyor ama maalesef bir bardak en fazlaBen de yiyorum dicem ama canım istemiyorama kolayı söyledim zaten size içtim diye çok istedim çünkü ve çok güzel geliyor içmek öyle olunca. Normalde çaycıydım hiç çay istemiyorum kahve makinem var evde tam otomatik hergün içerdim hiç canım istemiyor. Ama isterse de içerim. Abartmayınca sorun yok kuzum
İşte ben de en son buraya yazdım sonra ben de kötüledim. O yüzden attık demeye korkuyorumBen kendi kendime nazar ettimçok iyiydim . Mide bulantım yoktu. Geçen haftadan beri her yemekten sonra midem kalkıyor ,ağzımdaki metalik tat tekrar geldi.
Ayy benim canım istese 2 bardak içerim vallahi hiç de dinlemem kimseyiAy ben de tam tersi çay çok içmezdim ama nasıl tatlı tatlı canım çay istiyor ve bir bardak kesmiyor tüm demliği bitiresim geliyor ama maalesef bir bardak en fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?