Kuzum çok şükür 3 gündür iyiyim maşallah diyeyim kendime çünkü daha önce de buraya iyiyim yazdım sonra kötü oldum en son pzt akşam kötüydüm yiyemedim sonra bir düzeldim 3 gündür ilaçlarımı da içiyorum inşallah başa dönmem tekrar sen nasılsın kuzum?
İÇ iç aman o mide bulantısı ilacı cidden işe yarıyo, bırakınca kötü oluyor insan. Ben gece yatarken 2 tane içiyorum yetiyor artık. Haftaya duruma göre gece yatarken 1 taneye düşürmeyi planlıyorum. Ben de çok şükür daha iyiyim. İştahım açılmaya başladı yavaş yavaş, canım bişiler çekiyo ara ara. Artık akşamları öyle yemiyorum ama. Midem bulanıyo diye sürekli yiyiyordum normalde ekmek falan iyi geliyodu. Onu bıraktım. Akşam yemeğinden sonra belki bir meyve yiyiyorum. Enerjim de geri gelmeye başladı yavaş yavaş. Şükürler olsun.
Nazar değmesin sanada inşallah bir daha geri dönmez. Baya yordu seni.
İÇ iç aman o mide bulantısı ilacı cidden işe yarıyo, bırakınca kötü oluyor insan. Ben gece yatarken 2 tane içiyorum yetiyor artık. Haftaya duruma göre gece yatarken 1 taneye düşürmeyi planlıyorum. Ben de çok şükür daha iyiyim. İştahım açılmaya başladı yavaş yavaş, canım bişiler çekiyo ara ara. Artık akşamları öyle yemiyorum ama. Midem bulanıyo diye sürekli yiyiyordum normalde ekmek falan iyi geliyodu. Onu bıraktım. Akşam yemeğinden sonra belki bir meyve yiyiyorum. Enerjim de geri gelmeye başladı yavaş yavaş. Şükürler olsun.
Nazar değmesin sanada inşallah bir daha geri dönmez. Baya yordu seni.
Haklısın kuzum 3 çocukla. Ama ben atanırken 3 çocukla matematik öğretmeni atanan vardı imkansız da değil. Tabi bu seneden geçer şuan süreç zorluyor seni çünkü. En hayırlı zamanda inşallah