2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
İÇ iç aman o mide bulantısı ilacı cidden işe yarıyo, bırakınca kötü oluyor insan. Ben gece yatarken 2 tane içiyorum yetiyor artık. Haftaya duruma göre gece yatarken 1 taneye düşürmeyi planlıyorum. Ben de çok şükür daha iyiyim. İştahım açılmaya başladı yavaş yavaş, canım bişiler çekiyo ara ara. Artık akşamları öyle yemiyorum ama. Midem bulanıyo diye sürekli yiyiyordum normalde ekmek falan iyi geliyodu. Onu bıraktım. Akşam yemeğinden sonra belki bir meyve yiyiyorum. Enerjim de geri gelmeye başladı yavaş yavaş. Şükürler olsun.

Nazar değmesin sanada inşallah bir daha geri dönmez. Baya yordu seni.

Ayy kuzum vallahi beni bitirdi. Okula gel ders anlat bazen derste bile öğürdüm. Benim de iştahım açıldı gibi ama yine de herşeyi yemiyorum

Haklısın kuzum 3 çocukla. Ama ben atanırken 3 çocukla matematik öğretmeni atanan vardı imkansız da değil. Tabi bu seneden geçer şuan süreç zorluyor seni çünkü. En hayırlı zamanda inşallah
insallah canim 32 yasindayim ogretmenlik icin yasim gecmez insallah

Söz verdiğim gibi bu benim küçük karnımiki tane çektim birini tutarak çektimki belli olsun yoksa takımlarım hep böyle boş
Kız karnın baya belli olmuş artık bir de üzülüyordun. dikkatimi çekti bir de maşallah zayıf bir vücut yapın var.

Söz verdiğim gibi bu benim küçük karnımiki tane çektim birini tutarak çektimki belli olsun yoksa takımlarım hep böyle boş
Ay maşallah küçük diye üzülüyordunuz normal bence, benim de bu kadar aşağı yukarı elimle turmasam belli olmuyor

Kız karnın baya belli olmuş artık bir de üzülüyordun. dikkatimi çekti bir de maşallah zayıf bir vücut yapın var.
5 aylık karın diğilki kuzum evet zayıfım ayy nasıl heyacanlıyım doktor ne söylicek diye

Eklentiler

• Snapchat-235976858.webp
    17 KB · Görüntüleme: 107
Kız daha ne olsun çıkmış işte bol giyince zaten çok belli olmaması normal ama senin oluyor gayet 5aylık hamile karnı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…