İÇ iç aman o mide bulantısı ilacı cidden işe yarıyo, bırakınca kötü oluyor insan. Ben gece yatarken 2 tane içiyorum yetiyor artık. Haftaya duruma göre gece yatarken 1 taneye düşürmeyi planlıyorum. Ben de çok şükür daha iyiyim. İştahım açılmaya başladı yavaş yavaş, canım bişiler çekiyo ara ara. Artık akşamları öyle yemiyorum ama. Midem bulanıyo diye sürekli yiyiyordum normalde ekmek falan iyi geliyodu. Onu bıraktım. Akşam yemeğinden sonra belki bir meyve yiyiyorum. Enerjim de geri gelmeye başladı yavaş yavaş. Şükürler olsun.Kuzum çok şükür 3 gündür iyiyimmaşallah diyeyim kendime çünkü daha önce de buraya iyiyim yazdım sonra kötü oldum en son pzt akşam kötüydüm yiyemedim sonra bir düzeldim 3 gündür ilaçlarımı da içiyorum inşallah başa dönmem tekrar sen nasılsın kuzum?
Özelden link alayımKızlar baksın şöyle bir tulum aldım. Çok rahatgömleğimi ütülememiş olmama takılmayalım makyaj yaptığıma şükür bu dönemde Eki Görüntüle 3316626
Bol bol ayrana devamCipsi bi kere yedim midem bulandı çok şükür istemiyorum artık. Ama kolaaaa of yaniarada içiyorum napim
Ayy kuzum vallahi beni bitirdi. Okula gel ders anlat bazen derste bile öğürdüm. Benim de iştahım açıldı gibi ama yine de herşeyi yemiyorumİÇ iç aman o mide bulantısı ilacı cidden işe yarıyo, bırakınca kötü oluyor insan. Ben gece yatarken 2 tane içiyorum yetiyor artık. Haftaya duruma göre gece yatarken 1 taneye düşürmeyi planlıyorum. Ben de çok şükür daha iyiyim. İştahım açılmaya başladı yavaş yavaş, canım bişiler çekiyo ara ara. Artık akşamları öyle yemiyorum ama. Midem bulanıyo diye sürekli yiyiyordum normalde ekmek falan iyi geliyodu. Onu bıraktım. Akşam yemeğinden sonra belki bir meyve yiyiyorum. Enerjim de geri gelmeye başladı yavaş yavaş. Şükürler olsun.
Nazar değmesin sanada inşallah bir daha geri dönmez. Baya yordu seni.
Ayy çok yakışmış canım güle güle kullan. Maşallah kız saçların da harikaaaaKızlar baksın şöyle bir tulum aldım. Çok rahatgömleğimi ütülememiş olmama takılmayalım makyaj yaptığıma şükür bu dönemde Eki Görüntüle 3316626
Atim kuzumÖzelden link alayımÇok yakışmış maşallah.
Ayyy sağol kuzumAyy çok yakışmış canım güle güle kullan. Maşallah kız saçların da harikaaaa
insallah canim 32 yasindayim ogretmenlik icin yasim gecmez insallahHaklısın kuzum 3 çocukla. Ama ben atanırken 3 çocukla matematik öğretmeni atanan vardı imkansız da değil. Tabi bu seneden geçer şuan süreç zorluyor seni çünkü. En hayırlı zamanda inşallah
İnşallah canım . Ben maşallah dedim bak mesuliyet kabul etmiyorumAtim kuzum
Ayyy sağol kuzuminşallah dökülme yaşamam
Yo kuzum neden geçsin bir sene iki sene sonra girersininsallah canim 32 yasindayim ogretmenlik icin yasim gecmez insallah
Ahahahhahaİnşallah canım . Ben maşallah dedim bak mesuliyet kabul etmiyorum
iyi bari o zman zamanim var daha :)Yo kuzum neden geçsin bir sene iki sene sonra girersin40 da bile atanan oluyor
Kız karnın baya belli olmuş artık bir de üzülüyordun. dikkatimi çekti bir de maşallah zayıf bir vücut yapın var.Söz verdiğim gibi bu benim küçük karnımiki tane çektim birini tutarak çektimki belli olsun yoksa takımlarım hep böyle boş
Yaa ne bileyim çok zarar vermek istemiyorum bebişe sonra vicdan yapıyorum bir doğsun da acısını çıkaracağımAyy benim canım istese 2 bardak içerim vallahi hiç de dinlemem kimseyi
Çok yakışmış çok tatlı olmuşsun canımKızlar baksın şöyle bir tulum aldım. Çok rahatgömleğimi ütülememiş olmama takılmayalım makyaj yaptığıma şükür bu dönemde Eki Görüntüle 3316626
Ay maşallahSöz verdiğim gibi bu benim küçük karnımiki tane çektim birini tutarak çektimki belli olsun yoksa takımlarım hep böyle boş
5 aylık karın diğilki kuzumKız karnın baya belli olmuş artık bir de üzülüyordun. dikkatimi çekti bir de maşallah zayıf bir vücut yapın var.
Kız daha ne olsun çıkmış işteSöz verdiğim gibi bu benim küçük karnımiki tane çektim birini tutarak çektimki belli olsun yoksa takımlarım hep böyle boş
Sağol canım ama ben 19+2Ay maşallahküçük diye üzülüyordunuz normal bence, benim de bu kadar aşağı yukarı elimle turmasam belli olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?