- 8 Şubat 2022
- 592
- 1.011
- 43
- 27
Sizde tutmamış demekkiBenimki yuvarlaktı daha bebek oluşmamışkencinsiyeti kız
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizde tutmamış demekkiBenimki yuvarlaktı daha bebek oluşmamışkencinsiyeti kız
![]()
Tabii ki bunlar sadece birkaç insanın tahmin yürüttüğü şeyler insan tahmin yapınca bile mutlu oluyorBnımkıde yuvarlaktı ve kız, ama bn doğruluk payı oldugunu düşünmüyorum bu bilgının
Aaa maşallah benimde 7 ve 11 yaşında, oğullarım var, buda 3.inşallah sağlıkla hayırla gelsinlerBenim 3.9 ve 12 yaşında 2 kızım var
![]()
Benim vajinaya vuruyor işte batma sızı ağrı enfeksiyonla mi alakalı başka birşey mi omuzda anlamadım çarşamba günü kontrolüm inşallah birşey yoktırAz miktarda bakteri goruldu dıyor
Lokosit faln 8-9 çıkıyor
Kasık agrısı ve vajınada batma son 1 haftadır yasıyorum ama çok şiddetlı degıl tabıkı hafıf agrılar ama normal oldugunu dusunuyorum, eger fazla su içmessem idrarım kokulu ve bulanık oluyor
Benim 2 kızdan sonra bi oğluşum olacak allahın izniyle. Sizin ki kız mı erkek miAaa maşallah benimde 7 ve 11 yaşında, oğullarım var, buda 3.inşallah sağlıkla hayırla gelsinler![]()
Benim 3.bebiş ben çatlak kremi kullanmıyorum açıkçasıBende nemlendirme açısından nivea duşta vücut kremi var badem yağlı , duştan bıkmadan en son ıslak vücuda sürüyorsun durulamadan giyinene kadar çekiyor yumuşacık ve nemlendiriyor ,Hindistan cevizi yağı ve bebe yağını beceremedim, bıraktığı hissi sevmedim. Peki çatlak kremini lierac aldım onu kaç günde bir uyguluyorsunuz hergün mü
İlk gebelikse normal canım endişelenme. 22. Haftaya kadar beklemelisinKızlar merhaba nasılsınız? Bebiş hareketlerini hissetmeye başladınız mı 17+4 bir defa hissettim daha hissetmiyorum ya ben![]()
Canım benide 20. Haftada çağırdı tetenoz aşısınaDetaylı ultrason 21 ve 23 hafta arası en iyisi dıye bılıyorum
Bnı tetenosa 18. Hafta da cagrdılar
Teşekkür ederim çok sağolÇok şükür canımçok geçmiş olsun
![]()
Benim 2 kızdan sonra bi oğluşum olacak allahın izniyle. Sizin ki kız mı erkek mi![]()
Çok geçmiş olsun, sürüntü alınıp kültür yapıldı mı, belki bakteri üremesi olmuşturkızlar iyi aksamlar ben bu enfeksiyondan kurtulamıyorum ya kaşıntı akıntı iyice arttı beni zırlayan tek şey kasinti aslında 3 kutu fitil kullandım şimdi yine başladım yok bitmiyo enfeksiyonu çözen varmı bitek bendemi var bu illet geçmek bilmiyor tavsiyelerinizi bekliyorum![]()
Oyy Allah rahmet eylesin onlar seni cennette bekliyor annesiSağlıkla gelsin oğluş, bana 15.hafta da erkeğe benziyor dedi bir dahaki gittiğimde daha net belli olur dedi
2 kızım cennette
Rabbim sağlıklısını hayırlısını nasip etsin![]()
Sagolun evet kültürde bakteri çıkıyor ama doktor sadece fitil verdi 4. Kutudayim gecmiyo kroniklesti iyiceÇok geçmiş olsun, sürüntü alınıp kültür yapıldı mı, belki bakteri üremesi olmuştur
Aaaaa şaşırdım kuzum. Tecrübeli anneler cevaplasın çünkü hiçbir bilgim yokKızlar göğüs ucu kaşınan var mı sol göğüsüm özellikle ucu aşırı kaşınıyor be hep sarı alıntı gibi olmuş da kurumuş ucu bugün başladı sabahtan beri geçmiyor iç çamaşırı da çıkardım evde o mu yapıyor diye ama yok geçmiyor bebe yağı sürsem bir şey olur mu ki normal bi durum mu?
Düzeltme: son an dayanamadım kaşıdım son kez yap sürmeden süt geldi galiba süt kanalları oluşuyor şiödi iyice bilemedim yağ sürmesem mi
KoBenim de Bahçeci Ankara Berfu Demir ilaçlarımız aynı olunca tahmin ettim yaş kaç sizin ben 43
Naoili yağını öneririm canım hem Doğal hemde geçiriyorkızlar iyi aksamlar ben bu enfeksiyondan kurtulamıyorum ya kaşıntı akıntı iyice arttı beni zırlayan tek şey kasinti aslında 3 kutu fitil kullandım şimdi yine başladım yok bitmiyo enfeksiyonu çözen varmı bitek bendemi var bu illet geçmek bilmiyor tavsiyelerinizi bekliyorum![]()
Kaşıntı bende bir ara oluyordu ama ufaktan sonra geçiyordu.Kalan yazdıklarını bilemedim bende canımKızlar göğüs ucu kaşınan var mı sol göğüsüm özellikle ucu aşırı kaşınıyor be hep sarı alıntı gibi olmuş da kurumuş ucu bugün başladı sabahtan beri geçmiyor iç çamaşırı da çıkardım evde o mu yapıyor diye ama yok geçmiyor bebe yağı sürsem bir şey olur mu ki normal bi durum mu?
Düzeltme: son an dayanamadım kaşıdım son kez yap sürmeden süt geldi galiba süt kanalları oluşuyor şiödi iyice bilemedim yağ sürmesem mi