• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Amin canım amin 🤲 bunu sağlıkla hayırla alayımda kucağıma başka birşey istemem, 16 haftalık oldum bugün tam tamına, salı günü kontrolüm var canım

Ben geçen yıl böyle birşey geçirmiştim, çok çok zordu ama tabii hamile değildim bunun için 15 günlük bir antibiyotik tedavisi gördüm öyle geçti, belki hamilesin diye fitil veriyor bilemedim, fitile kullanmıştım ama antibiyotik ile çözüldü benim, bence başka bir doktor önerisi de al, çok zor biliyorum hele de hamile iken

Kaç haftalıksın canım, ileri haftalarda duymuştum böyle birşeyi

Yoğun akıntılarda geçirmez demişti doktorum

Bende bugün tam 16 haftalığım, bir iki kere hisseder gibi oldum ama sonrası yok, bundan sonra hissederiz inşallah 🤲

Genelde sabahları küçük, akşamları kocaman 😬
17 haftadayım canım internette de normal yazıyor ama hala kaşıntı devam

17 haftadayım canım internette de normal yazıyor ama hala kaşıntı devam
Kaşıntı büyüyüp gerginleştiği içindir, nemlendirmek gerekebilir, yağlar göğüs Ucuna sürülebilir mi bilmiyorum, rahatlatır en azından

Kızlar ben kilolu hamile kalanlardanim 98 ile hamile kaldim 15+2 yiz 101 kilo oldum sizce artış nasıl

Ya inşallah canım böyle kayma falan hissediyorum ama tekme daha hissetmedim bir kere oldu sonra hiç. Tedirgin oluyorum
Tedirgın olma cnm
Kayma olmaz bu haftalarda, pıt pıt kasıkta biri bişey ittiriyormuş gbı olur ama sadece sırt üstü iken, bnım bu sabah çok oldu, bıdaha yok, bnım hareketler gecen hafta başladı
18+0 ım ultrasona göre
Bıkaç gunde sende hareketlrden emin olursun🤗

Evet 1 haftadır oluyor cnm
Hatta 10 gundür felaket akıntım var, normal karşılıyorum 🤔
Canım benim akıntı hep var fitilde kullandım geçmedi. Kokusu yoksa beyaz renkteyse normal demişti doktorum. Artık takmayacağım dedim akıntıyı

Tedirgın olma cnm
Kayma olmaz bu haftalarda, pıt pıt kasıkta biri bişey ittiriyormuş gbı olur ama sadece sırt üstü iken, bnım bu sabah çok oldu, bıdaha yok, bnım hareketler gecen hafta başladı
18+0 ım ultrasona göre
Bıkaç gunde sende hareketlrden emin olursun🤗
17. Hafta gibimi hissederiz yani ilk gebelik içinde öyle mi 🙂

Evet 1 haftadır oluyor cnm
Hatta 10 gundür felaket akıntım var, normal karşılıyorum 🤔
Akıntım yok bir tek sabah oluyor akıntım o da sanki fitilden kaynaklı ama batmalar başlamış bende kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum sonuçta diyorum yeni doktorda oldum sorun olsaydı söylerdi

Back
X