• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Kızlar hepinizden Allah razı olsun 🙏🏻❤️ sabah 6 da acıyla uyandım kalkıp WC ye gideyim dedim tuvaletim gelmiştir belki uyku sersemi anlamadım wc ışığını da açmıyorum uykum açılmadın diye sensörlü ışık almıştım oraya nedense peçeteye bakasım geldi peçeteye ve altıma bakınca bi karartı gördüm ışıkları açınca her şeyin kan olduğunu görünce eşimi uyandırdım hemen acile gittik utanmasam adet olacağım yani öyle bir kasık ve bel ağrısı yaşadım ama sakin kaldım stres daha fazla kasılma yapmasın diye ilkinden dolayı temkinli davrandım bir de bebekleri hissediyordum o yüzden bir tık rahattım giderken ultrasonla iki bebekte çok şükür iyiydi nst ye girdim 2 kez yine sabah doktorum geldi ilaçlar serumlar iğneler derken vajinal muayene etti rahim ağzı açıklığı ya da uzunluğunda şükür sorun görmedi kanama hala geçmedi ne yazık ki eve geldik şimdi hala kanama var doktorum yine de oksapar kan sulandırıcı yapmaya devam dedi önceki kaybımdan dolayı kesmek istemedi evde sadece yatmamı istedi 4 gün sonra yine kontrole çağırdı bakmak için iyiyiz çok şükür tam 18+0 olduk. Hepinize teşekkürler sorduğunuz için 🙏🏻🙏🏻🧿
Çok şükür çok güzel haber verdin seni merak etmiştik 🧿🧿😇

Canım bence doktoruna sor benim de eşi aşağıdayken böyle ağrılarım oluyordu doktora sorsam mı sormasam mı diyene kadar hafif kanamalarım olmuştu. kalkma yorma kendini sürekli yatar pozisyonda ol. Ben 11. haftadan itibaren neredeyse 15. haftama kadar böyle ağrılar çektim. İnşallah biran önce yukarı çıksın canım. 🙏🏼
İnşallah ya çok teşekkür ederim fitili kullanmaya başladım inşallah etki eder 🙏 Bidaha 1 ay sonra gidicem kontrole inşallah düzelir

IMG_1561.webp
kızlar 3lü tarama sonucum doktora yazdım ama dönüş yapmadı anlayan var mı 🙏

Eklentiler

• IMG_1560.webp
    IMG_1560.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 64
İnşallah ya çok teşekkür ederim fitili kullanmaya başladım inşallah etki eder 🙏 Bidaha 1 ay sonra gidicem kontrole inşallah düzelir
Canım bugün bende yordum kendimi birazkarnımın alt tarafları ağrıdı biraz uyuyup dinlendim, ağrı geçmişti, anladım ki az hareket etmem gerekiyor

Mesajları sıra sıra okurken gördüm canım maşallah çok şükür iyi olsunlar yaa. Bende demin bi iki çok hafif hissettim gibi ama hala çok sakin
Olsun hafif de olsa hissetmişsin ben onu da hissedememiştim, iyidir annesi iyidir endişelenme❤️

Canım sen kaç oldun peki ? Hafta olarak benim yarın kontrolüm var soracağım
Ben de henüz hissetmiyorum. Kontrolüm iki gün önceydi, doktor dedi maşallah çok hareketli. Aa dedim öyle mi bana hiç gelmiyor 😂 halbuki 2. Gebeliğim ve zayıf biriyim. Arada birkaç bir şey hissediyorum ama çok çok minik ve de hiç düzenli değil. Bir gün hissetsem iki gün yok 😁

Ben de henüz hissetmiyorum. Kontrolüm iki gün önceydi, doktor dedi maşallah çok hareketli. Aa dedim öyle mi bana hiç gelmiyor 😂 halbuki 2. Gebeliğim ve zayıf biriyim. Arada birkaç bir şey hissediyorum ama çok çok minik ve de hiç düzenli değil. Bir gün hissetsem iki gün yok 😁
Canım peki kaç haftalık arkadaşımla konuştum bugün 2 tane erkek çocuğu var diyor ki ikisinide 22den sonra hissettim dedi, biraz rahatladım

Canım peki kaç haftalık arkadaşımla konuştum bugün 2 tane erkek çocuğu var diyor ki ikisinide 22den sonra hissettim dedi, biraz rahatladım
Ben oğlumu tam manasıyla 20. Haftasında hissetmiştim. Ve güçlü bir şekilde pat diye tekme atınca ne olduğunu şaşırmıştım 😂 sonrası da hep geldi. Yani durup durup böyle de başlayabilir içini rahat tut. Şu an 17+1 im ben, sanırım sen de öyle bir şeysin. Doktor bana çok normal daha minikler dedi. Ha tabi hisseden de var ama ikisi de normal 🙂

Kızlar yaaa İstanbul Avrupa yakasında oturan yok mii🙈 Detaylı ultrason için eşimle konuştuk yaptırmaya karar verdik. Ama nerde nasil bilemiyorum, önereceğiniz doktor var mı ?
Ben Avrupa yakasındayım canım Fehmi Yazıcıoğluna gidiyorum üç gebeligimde de ona gittim öneririm ☺️ Kağıthane de

Back
X