- 11 Temmuz 2019
- 974
- 1.335
- 63
Çok şükür çok güzel haber verdin seni merak etmiştikKızlar hepinizden Allah razı olsunsabah 6 da acıyla uyandım kalkıp WC ye gideyim dedim tuvaletim gelmiştir belki uyku sersemi anlamadım wc ışığını da açmıyorum uykum açılmadın diye sensörlü ışık almıştım oraya nedense peçeteye bakasım geldi peçeteye ve altıma bakınca bi karartı gördüm ışıkları açınca her şeyin kan olduğunu görünce eşimi uyandırdım hemen acile gittik utanmasam adet olacağım yani öyle bir kasık ve bel ağrısı yaşadım ama sakin kaldım stres daha fazla kasılma yapmasın diye ilkinden dolayı temkinli davrandım bir de bebekleri hissediyordum o yüzden bir tık rahattım giderken ultrasonla iki bebekte çok şükür iyiydi nst ye girdim 2 kez yine sabah doktorum geldi ilaçlar serumlar iğneler derken vajinal muayene etti rahim ağzı açıklığı ya da uzunluğunda şükür sorun görmedi kanama hala geçmedi ne yazık ki eve geldik şimdi hala kanama var doktorum yine de oksapar kan sulandırıcı yapmaya devam dedi önceki kaybımdan dolayı kesmek istemedi evde sadece yatmamı istedi 4 gün sonra yine kontrole çağırdı bakmak için iyiyiz çok şükür tam 18+0 olduk. Hepinize teşekkürler sorduğunuz için
![]()