- 31 Mayıs 2023
- 278
- 301
- 33
bugün tam 9 haftalık olduk :)Kaç haftalık bebiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün tam 9 haftalık olduk :)Kaç haftalık bebiş
Ben de öyle kuzum bana da yokBak mesela seninde acımış şimdi ben ne yapayım sürekli dokunuyorum acımıyor işte ne yapsam olmuyorşakası bir yana aslında hamileliğimizin keyfini çıkarmamız lazım ama işte gel gör ki biz diken üstündeyiz ben kendimi biliyorum hareketleri hissedene kadar yani bi 20. Haftaya kadar bana rahat yok
![]()
Daha erken bence ya :)bugün tam 9 haftalık olduk :)
herhalde damar seyrimesi üst üste çok olunca merak ettim :)Daha erken bence ya :)
Kesinlikle yeterki sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallahAnnelik böyle bir şey sanırım hep onun için endişeleneceğiniz hatta doğduktan sonra da .. :)
Bende de oluyor ama o gaz hareketleri gibi geliyor daha erken diyorlar ya hep benim ilk hamileliğim olduğu için ayrımını yapamıyorum gaz hareketleriymiş galiba ilk zamanlar bu hissettiklerimizkızlar psikolojik mi bilmiyorum ama doktorun ultrasonla baktığı yerde ara ara seyirme hissediyorum ben :) yaşayan var mı aranızda
evet gaz diyen de oluyor ama gazı da ayırt edebiliyorum :)))) biraz zayıfım belki ondan hissediyorumdur diye sevinmiştim ama değil demek kiBende de oluyor ama o gaz hareketleri gibi geliyor daha erken diyorlar ya hep benim ilk hamileliğim olduğu için ayrımını yapamıyorum gaz hareketleriymiş galiba ilk zamanlar bu hissettiklerimiz
İnşallah hissettiğimiz günler de gelir bir an önceevet gaz diyen de oluyor ama gazı da ayırt edebiliyorum :)))) biraz zayıfım belki ondan hissediyorumdur diye sevinmiştim ama değil demek ki![]()
Ben de öyleyim hatta çay da içemiyorum. Hamile kalınca kahveyi nasıl azalticam diye düşünürdüm ama tadı öyle kötü geliyor ki hiç içemiyorum. Hamileliğin ilerleyen aylarında düzelir diye umuyorumkızlar ya ben kahve içmeyi çoookk ama çok seven biriydim sabah öğle akşam her türlü kahve içerdim şuan resmen midem bulanıyor asla içemiyorum tadı kokusu bir tuhaf geliyor.. kahvenin o keyifle içtiğim zamandaki tadını özledim resmen bu kalıcı olmaz inşallah ya var mı aranızda benim gibi çok sevip içemeyen
inşallah ya günde 1 tane vermişti doktorum bende cok sevinmştim doktordan cıkıp kahveyi bir yaptım kendime ııyyyy berbattıBen de öyleyim hatta çay da içemiyorum. Hamile kalınca kahveyi nasıl azalticam diye düşünürdüm ama tadı öyle kötü geliyor ki hiç içemiyorum. Hamileliğin ilerleyen aylarında düzelir diye umuyorum
Bende içemiyordum 11.haftaya kadar da içemedim tadını bırak kokusu rahatsız ediyordu bu hafta sadece 1 tane içtim aramıyorum şimdi eskisi gibi olsa da olur olmasa da olurkızlar ya ben kahve içmeyi çoookk ama çok seven biriydim sabah öğle akşam her türlü kahve içerdim şuan resmen midem bulanıyor asla içemiyorum tadı kokusu bir tuhaf geliyor.. kahvenin o keyifle içtiğim zamandaki tadını özledim resmen bu kalıcı olmaz inşallah ya var mı aranızda benim gibi çok sevip içemeyen
Canim o hangi hastaneymis ya 4 kilo cocuk zaten normal dogurtmuyorlarKendi sancini bekle dediler doktorlar. Gidiyorum suni verin bari diyorum ilk dogum kendi sancin gelsin diye dogurtmadilar. Benimde 35 saat sanci çekdim son 3 saate suni verdiler cunki acilma olmuyordu. Benim demek istedigim kendi sancinla doguma gir dediler. 41+5 de 4 kilo çocugu dogurttular Allah cezalarni versin. Inanilmaz zor dogum oldu iç dis dikis. Bebek dogumda zorlandi kaybettik. Ben o yuzden bu bebgmi suniyle 40 doldurmadan dogurmayi dusunuyorum.
Başın sağolsun geçmiş olsun. Yeni mi oldu bu yaşadıklarınKendi sancini bekle dediler doktorlar. Gidiyorum suni verin bari diyorum ilk dogum kendi sancin gelsin diye dogurtmadilar. Benimde 35 saat sanci çekdim son 3 saate suni verdiler cunki acilma olmuyordu. Benim demek istedigim kendi sancinla doguma gir dediler. 41+5 de 4 kilo çocugu dogurttular Allah cezalarni versin. Inanilmaz zor dogum oldu iç dis dikis. Bebek dogumda zorlandi kaybettik. Ben o yuzden bu bebgmi suniyle 40 doldurmadan dogurmayi dusunuyorum.
Bana da oluyor sanki kalp atar gibi :)kızlar psikolojik mi bilmiyorum ama doktorun ultrasonla baktığı yerde ara ara seyirme hissediyorum ben :) yaşayan var mı aranızda
bende öyle sıcaklarda buzlu buzlu içmek isterdim ama maalesefBende içemiyordum 11.haftaya kadar da içemedim tadını bırak kokusu rahatsız ediyordu bu hafta sadece 1 tane içtim aramıyorum şimdi eskisi gibi olsa da olur olmasa da olur
Onun yerine portakal suyu limonata falan geliyor aklıma benim mesela onu içiyorum :)bende öyle sıcaklarda buzlu buzlu içmek isterdim ama maalesef![]()
bende limonata içiyorum soğuk soğuk ve biraz ekşi iyi geliyor :)Onun yerine portakal suyu limonata falan geliyor aklıma benim mesela onu içiyorum :)