Evet ah o kurutmaCanım gelince söylerim ama ben hem M hem L tercih ettim, bizim kurutma makinesi küçültüyor çünkü herşeyiayrıca bu gidişle ben XL bile giyebilirim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ah o kurutmaCanım gelince söylerim ama ben hem M hem L tercih ettim, bizim kurutma makinesi küçültüyor çünkü herşeyiayrıca bu gidişle ben XL bile giyebilirim
![]()
Ayyy ultrason fotosu atar mısın bi erkek bebek nasıl görünüyor bi emin olalımKızlar benim erkek %95 dedi geçen kontrolde ben buradan paylaşmayı unuttum![]()
Çok teşekkür ederim. Seninde kalbinden geçen olsun inşallah güzel haberlerini almayı bekliyoruzOy hoşgelmiş paşamız maşallah canım çok sevindim sağlıklı kucağına al inşallah![]()
Özelden atsam olur mu renkli ultrason çünkü ben kıyamıyorum göstermeye daha çok küçük.Ayyy ultrason fotosu atar mısın bi erkek bebek nasıl görünüyor bi emin olalım![]()
Çok güzel bir görüntüydü vallahiMaşallah canım çok sevindim iyi olmanızabence de haftayı şuan kafana takma kimi sata göre önce kimisi geriden geliyor gibi ama ilerleyen aylarda bence haftamız sat ile eşitlenecek diye düşünüyorum geriden gelmesi bebeğin sağlıksız olduğunu göstermez ölçümleri kese boyu iyiyse bebekte iyiyse bak zaten hareketlenmiş bile hiç dert etme rahat ol
![]()
Ohhh inşallah benim de öyle olur kuzum
Özelden attım canımAyyy ultrason fotosu atar mısın bi erkek bebek nasıl görünüyor bi emin olalım![]()
Ayy listede bir de mavi kalp olduuuKızlar benim erkek %95 dedi geçen kontrolde ben buradan paylaşmayı unuttum![]()
O kadar haklısın kiÖzelden atsam olur mu renkli ultrason çünkü ben kıyamıyorum göstermeye daha çok küçük.bebeğini daha doğurmadan sakınan bir anne adayı
gibi hissettim kendimi
Hayır sakın Kafana takma kuzum 2 hafta normal dedi doktorum inanmadım başka doktora gittim oda öyle dedi, acildeki doktorda öyle dedi sonra inşallah haftalarımızı tamamlayacağız. Sakın strese sokma kendini canım bebeğin seninle aynısı benim şuan canım 12 gün fark ediyor şuanOhhh inşallah benim de öyle olur kuzum![]()
Aa daha kimsenin belli değil mi şimdi fark ettim listeyiAyy listede bir de mavi kalp olduuu![]()
İsim düşündün mü canım var mı aklında birseylerAa daha kimsenim belli değil mi şimdi fark ettim listeyihadi hepinizinkiler belli olsun artık oğlumun arkadaşları çoğalsın
![]()
Şuan çok rahatladımHayır sakın Kafana takma kuzum 2 hafta normal dedi doktorum inanmadım başka doktora gittim oda öyle dedi, acildeki doktorda öyle dedi sonra inşallah haftalarımızı tamamlayacağız. Sakın strese sokma kendini canım bebeğin seninle aynısı benim şuan canım 12 gün fark ediyor şuan![]()
İyi olacağız inşallah canımŞuan çok rahatladımçok teşekkür ederim
![]()
Henüz düşünmedim canım biraz daha geçsin yavaş yavaş düşüneceğim. Hala progestan kullanıyorum. 16. Haftaya kadar devam dedi doktor. Arada endişelerim oluyor sonra toparlıyorum.İsim düşündün mü canım var mı aklında birseyler
canım inşallah güzel gidecek hersey Allah’ın izni ileHenüz düşünmedim canım biraz daha geçsin yavaş yavaş düşüneceğim. Hala progestan kullanıyorum. 16. Haftaya kadar devam dedi doktor. Arada endişelerim oluyor sonra toparlıyorum.
Geçende instada bi videoya denk geldim . Görümcem ve kv’m mutfakta iş yaparken ben diyebu aralar mutfakta eşimin Yanında bende öyleyim ya hahahah
![]()
Ay evet ben şuan canım bir iş yapmak istemediğinde midem bulanıyor gibi yapıyorum arada Allah affetsinAslında bu dönemi çok güzel kullanabiliriz ama halim yok
![]()