Oyy bana bi kız bi erkek gibi bi hissiyat doğuyor bakalım hayırlısı inşallahCanım senin ikiside erkek içime öyle doğdu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyy bana bi kız bi erkek gibi bi hissiyat doğuyor bakalım hayırlısı inşallahCanım senin ikiside erkek içime öyle doğdu![]()
Darısı herkesin başınaOh canım çok güzel bebeğine bol bol vitamin olsun, açılman çok güzel canım![]()
Anladım canım sen hangi Folik asiti kullanıyorsunCanım bana doktorum 12, 13 e kadar devam edeceğiz dedi bugün
Benim folik asiti içerisinde de böyle vitaminler var hatta daha fazla doktor içerken miden bulanmiyorsa kullan dediDarısı herkesin başınaama böyle sürekli midem aç gibi değişik hallerdeyim
![]()
Sen ne kullanıyorsun kuzum hangisiBenim folik asiti içerisinde de böyle vitaminler var hatta daha fazla doktor içerken miden bulanmiyorsa kullan dedi
Canım ben imom primo kullanıyorum ama içeriği çok güzelAnladım canım sen hangi Folik asiti kullanıyorsun
Bende hamileliğin ilk 3 ayı i mom primo kullandım , şimdi 13 haftaya geçtik i mom omega ya geçtimCanım ben imom primo kullanıyorum ama içeriği çok güzel![]()
canım istersen folbioil al o çok güçlü drum düşük yaşadığım için bana onu vermişti şimdi de gün aşırı kullanıyorumFolate plus aldım şimdi içinde b6 folik asit iyot b12 var.Umarım geç kalmadım,doktorum sorun olmaz dedi ama yine de düşünmeden edemiyorum.Kendi hatam,doktor vermiş bana iki hafta önce hamileliğimi öğrendiğim gün![]()
Evet bugün hocam bana öyle anlattı imom primodan çok memnunum içeriğine çok güveniyorum dediBende hamileliğin ilk 3 ayı i mom primo kullandım , şimdi 13 haftaya geçtik i mom omega ya geçtim
Yok canım birsey olmaz Allah’ın izni ile, hamilelikte düşenler bile oluyor yine birsey olmuyor, merak etme ; niye saçma gelsin canım herseyden korkuyoruz hali ileKızlar bu gün annemin doğum günüydü resim çektirirken eşimin sayesinde çok fazla güldüm güldükten sonra midemdemi karnımdamı ağrı oldu acaba çocuğa bir şey olurmu saçma gele bilir size ama midemde rahatsızlık oluştu korktum
Canım bende gebyfol folat kullanıyorum (11+5 bugün)12 olunca imom omegaya gecicektim folik asit 13 haftaya kadar mı kullanmamiz lazımBende hamileliğin ilk 3 ayı i mom primo kullandım , şimdi 13 haftaya geçtik i mom omega ya geçtim
Ay Amin canım.Rahatsızlık olunca midemde korktum çok..pazartesi test yapılacak ondan sanırım çok heyacanlıyımYok canım birsey olmaz Allah’ın izni ile, hamilelikte düşenler bile oluyor yine birsey olmuyor, merak etme ; niye saçma gelsin canım herseyden korkuyoruz hali ile![]()
Benim onceki hamileliğim dünya kupasina denk gelmişti finallerde kazanamayan takım çok üzüldüğü için yarim saat ağlamıştımHanımlar, üç ay bittikten sonra bende daha çok sanki böyle alınganlık, duygusallık arttı gibi tabi arada sinir de oyle ve stres de öyle yapmamaya çalışıyorum ama ne bileyim yaaa niye böyle oldum normal mi acaba yaaa, normalde sakin bir insanım ama bilemedim yani niye böyle oldu![]()
Ben dün gece rüya gördüm ama gerçekten bir baktım gözümden yaş akıyorHanımlar, üç ay bittikten sonra bende daha çok sanki böyle alınganlık, duygusallık arttı gibi tabi arada sinir de oyle ve stres de öyle yapmamaya çalışıyorum ama ne bileyim yaaa niye böyle oldum normal mi acaba yaaa, normalde sakin bir insanım ama bilemedim yani niye böyle oldu![]()
Ne testi yapılacak canımAy Amin canım.Rahatsızlık olunca midemde korktum çok..pazartesi test yapılacak ondan sanırım çok heyacanlıyım![]()
Ne testi yapılacak canım
[/QUOT
Nifty testi canım
AhahaaBenim onceki hamileliğim dünya kupasina denk gelmişti finallerde kazanamayan takım çok üzüldüğü için yarim saat ağlamıştımhormonlar gün geçtikçe yükseliyor bence ondan küçükken okulda şey derdik ya önümüze gelene 3 tekme o hesap herkese hem dalasım hem aglayasim hemde gülesim var
![]()
Canım çok normal hormonlarımız değişiyor, hayatımız değişiyor, hepimizde var hemen hemen. Bu.Hanımlar, üç ay bittikten sonra bende daha çok sanki böyle alınganlık, duygusallık arttı gibi tabi arada sinir de oyle ve stres de öyle yapmamaya çalışıyorum ama ne bileyim yaaa niye böyle oldum normal mi acaba yaaa, normalde sakin bir insanım ama bilemedim yani niye böyle oldu![]()