- 30 Temmuz 2019
- 138
- 225
- 53
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben kıza benzetdim nedense hiç anlamam aslındaKızlar çin takvımınde hamile kaldıgınız aya bakıyorsunuz ayrıca yaşınıza +1 ya da +2 eklıyorsunuz
Google da var doğum ayınıza göre +1 eklenıyor, google da yazıyor bakabılırsıniz
P.tesi bnım cinsiyet belli olur heralde13+4 olacagım
Ayy hadi bendende bi foto gelsın kızlar tahmınleri alayım11+3
bu sefer korkumdan zıplamadı ama telefonu kapatınca ne yaptı bilmiyorum telefonla haber söyledimHayırlı uğurlu olsun canııım . Sağlıkla kucağına al bebişinieşin havalara zıplamıştır
![]()
Ayyy içime erkek doğru desemKızlar çin takvımınde hamile kaldıgınız aya bakıyorsunuz ayrıca yaşınıza +1 ya da +2 eklıyorsunuz
Biraz sanırım doktorla alakalı canım durum, 10+4 doktorum erkek dedi ve ben yanılmam dedi, eltime 11.haftada kız dedi kızı oldu, bazı doktorlarda bekliyorayy inşallah belli eder kendini
Erkek diyorumKızlar çin takvımınde hamile kaldıgınız aya bakıyorsunuz ayrıca yaşınıza +1 ya da +2 eklıyorsunuz
Ben yemeyi tercih etmiyorum canımKızlar ton balık yiyebiliyor muyuz ?
Maşallah sağlıkla gelsin yakışıklıArkadaşlarfetal dna sonucu geldi, erkek olduğu netleşti
listeye bir oğluş daha eklendi. Doktorum gerçekten 10+4 tahmini doğru çıktı ben yanılmam demişti
![]()
Canım seninde oğluşun inşallah sağlıklı gelsinMaşallah sağlıkla gelsin yakışıklı![]()
Çok teşekkür ederimmmCanım seninde oğluşun inşallah sağlıklı gelsinsenide çok tebrik ediyorum
Dardanel tonda ağır metal cıva içermez diye bilgiler var. Çok canınız çektiyse doktora bu bilgileri gösterip sorun isterseniz.Kızlar ton balık yiyebiliyor muyuz ?
Ben de hiç tüketmedim ama merak ettim.Ben yemeyi tercih etmiyorum canım
Dün bir aklıma düştü biraz araştırınca ton balığin etkilerinden çok emin değiller. En iyisi doğumdan sonraya bırakayımDardanel tonda ağır metal cıva içermez diye bilgiler var. Çok canınız çektiyse doktora bu bilgileri gösterip sorun isterseniz.
Aynen öyle hepimizin tek dileği sağlıklı bebişlerbu sefer korkumdan zıplamadı ama telefonu kapatınca ne yaptı bilmiyorum telefonla haber söyledimama gerçekten sağlıklı olsunda hiç önemi yoktu benim için
Senin bebişi bende çok merak ediyorummmmmmAynen öyle hepimizin tek dileği sağlıklı bebişler![]()
Ya seni kız hissediyorum ben canım, önce erkek mi dedim ama sonra kız hissettim hep bakalımİnşallah![]()
Minnoş bi prensesAy kızlar benimkinin cinsiyetini de yorumlar mısınız![]()
Bu takvim nasıl okunuyor?Ay kızlar benimkinin cinsiyetini de yorumlar mısınız![]()