• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
canım barolar birliği indirimi var yüzde 50 ye yakım tüm acıbademlerde doktor muayenelerinde ☺️ben acıbadem internationala gidiyorum mesela oranın sgk anlaşması yok ama baronun tüm acıbademlere anlaşması var çok iyi biliyorum ☺️
Çok teşekkürler bunu çok sevdim umarım doğumda da olur 😅

Ben trendyoldan aldım ilkten her gün ölçtüm ama eşim gerek yok her gün ölçmene hafta da 3 kez ölçsen yeter bence dedi sonra bana da mantıklı geldi normal hissederken bile ölçüyordum şimdi hafta da 2-3 kez ölçerim diye düşünüyorum düşük tansiyon çıkıyor yani gebeliğe göre normal 10-7 ya da 9-7 geçen 13-9 çıktı ama bence yanlış ölçtü çok sıktık hatta o gün korktum bıraktım 😁
Bende şimdi eşime dedim yarın alsın başlayım ölçmeye yok her gün gerek yokki☺️bir defa iyiyken ölçüyorsun sonrada mesela kendini iyi hiss etmeyince ölçerken anlıyorsun durumu

Yok ben ölçmüyorum ama bazen çok halsizlik ve baş ağrısı yaşadığım oluyor görünürde bir sebep olmamasına rağmen, öyle zamanlarda tansiyonum mu oynadı acaba diye bir kurt düşüyor içime o yüzden benim de aklımda almak. Mantıksız değil bence 😅
Yok canım almak lazım işte bende bak şimdi başım ağrıyor acaba diyorum tansiyonmu var 20 haftadan sonra şart bizlere🥴

canım benim hamileliğimin basından beri çok düşüktü 10un üsne çıkmadı 10-7 gibiydi ancak bir kaç gündür 12-8 ben de onu düşünüyordum acaba bir sorun mu var diye :/
Ayy bende hamilelikte lekelenmeden dolayı hastanede yatarken hemşire ölçüyordu düşük diyordu ama ne kadar düşük unuttum sormaya..bence hepimiz almalıyız

15+2 bu gün kv mecbur gitdim iş yapmadım sadece oturdum geldim geldiğimden hep kasıklarım ağrıyor ve vajinada ilk defa bu gün farklı bir hassaslık var sanki şimdi adet olucam

Yok canım almak lazım işte bende bak şimdi başım ağrıyor acaba diyorum tansiyonmu var 20 haftadan sonra şart bizlere🥴
Evet kesinlikle alınmalı canım bende alacağım her baş ağrısında acaba mı diyorum. Genelde düşük benimde ama hiç belli olmaz.

kuzu zahmet olmazsa şimdi de bir ölçer misin acaba haftamız artınca mı normal 12lere geliyor şimdi baktım ben 12-7benim
Canım ölçtüm şimdi de 12-7 oksijen 93 çıktı Allah Allah haftaya göre değişir mi ki bende tansiyon aleti kafayı mı yedi daha bismillah diye düşünüyordum her gün ölçüyorum diye yüksek çıktı sandım aa yarın bi doktora sorayım unutmazsam bu haftalarda 13 haftadayım kaç olmadı gerek tansiyon hep 10-7 lerdeydi düşüktü

Buhardanlık denediniz mi iyi gelebilir ilaç kullanılıyor mu alerji ilacı hamilelikte onu bilmiyorum doktorunuz daha iyi yönlendirir zaten kullanmayın demiş ama benim annem de alerjisi var ilacın yanında buhardanlık kullanıyor evde o çok rahatlatıyor kendisini
Buhurdanlik var evde onu da bi deneyeyim tesekkur ediyorum💕💕

Back
X