- 25 Temmuz 2023
- 3.723
- 6.152
- 88
Yaaaaa çok heyecanlıııı. Hemen buraya da yaz. Ne hissediyorsunKozlar cinsiyetini gördü doktor yazdı kağıda akşam balon patlıcazz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaaa çok heyecanlıııı. Hemen buraya da yaz. Ne hissediyorsunKozlar cinsiyetini gördü doktor yazdı kağıda akşam balon patlıcazz![]()
İnan hiçbir şey hissetmiyorum yaYaaaaa çok heyecanlıııı. Hemen buraya da yaz. Ne hissediyorsun![]()
Ya hahahaha azıcık da olsa vardır illakiİnan hiçbir şey hissetmiyorum ya![]()
Keşke olsa ama hiçbir fikrim yokYa hahahaha azıcık da olsa vardır illaki![]()
Benimde pzt belli olcak. Doktorun odasına hem mavi hem pembe balonla gidicem. Sekreteri de bizi kameraya alsın . Doktor hangi balonu bize verirse artıkKeşke olsa ama hiçbir fikrim yok![]()
Buda çok mantıklıymış bizde aile arasında yapıcaz sadeceBenimde pzt belli olcak. Doktorun odasına hem mavi hem pembe balonla gidicem. Sekreteri de bizi kameraya alsın . Doktor hangi balonu bize verirse artıkO anı o şekilde ölümsüzleştircm
![]()
Hadi bakalımmmBuda çok mantıklıymış bizde aile arasında yapıcaz sadece
Ayy çok heyecanlandımmmnKozlar cinsiyetini gördü doktor yazdı kağıda akşam balon patlıcazz![]()
Sağlık ocağına gitmek için zaman ayıramamktan ben doktor yazdığı 1 aylık yetiyorBeni sağlık ocağı hiç uğraştırmıyor 3 kutudan fazla eczane vermiyor zaten doktor yazsa bile ama hangisi denk gelirse öyle ediyorum bazen doktora gideceğime çok varken hemen sağlık ocağı yazıyor bana
Bence erkekHadi kızlar sizde tahminde bulunun![]()
KızHadi kızlar sizde tahminde bulunun![]()
Hayırla sağlıkla inşallah kız erkek hiç fark etmezBence erkek![]()
Hayırlısı olsun inşallah
Bana sağlık ocağıda ve doktorumda yazarken zaten 3 kutudan fazla vermiyor eczane ondan benim için hiçbir farkı yok..1 aylık oksaparı hiçbir eczane vermiyor..progestan bile sadece 2 kutu veriyorlar malesef doktor yazsa bileSağlık ocağına gitmek için zaman ayıramamktan ben doktor yazdığı 1 aylık yetiyorama sağlık ocakları da rapor olunca yazıyor tabi
Niqu biz seninle aynı zamanda hamile kaldık senin oğlun oluyordu dimiBana sağlık ocağıda ve doktorumda yazarken zaten 3 kutudan fazla vermiyor eczane ondan benim için hiçbir farkı yok..1 aylık oksaparı hiçbir eczane vermiyor..progestan bile sadece 2 kutu veriyorlar malesef doktor yazsa bile![]()
Aynen canım oğlum olucakNiqu biz seninle aynı zamanda hamile kaldık senin oğlun oluyordu dimi![]()
Ayyy sağlıkla kucağımızda alalım inşallahAynen canım oğlum olucak![]()