- 25 Temmuz 2023
- 3.723
- 6.152
- 88
Yaa bakalım akşama tutturmuş olursan valla çok heveslencem pzt içinKafa yapısı benziyorrr![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa bakalım akşama tutturmuş olursan valla çok heveslencem pzt içinKafa yapısı benziyorrr![]()
KızHadi kızlar sizde tahminde bulunun![]()
bebde böyleyim ve ben bebek ağlasa duyar mıyım diyorum kend kendimeİnşallah ya bazen kendimi yetersiz hissediyorum acaba bakabilecek miyim daha uyanamıyorum bile diye kendi kendimi yediğim bi çok konu var![]()
bana da kız dedi ashley bakalım tutuyo muYaa bakalım akşama tutturmuş olursan valla çok heveslencem pzt için![]()
Bence kız![]()
Tek erkek diyen niqu bakalım ne cıkıcakKafa yapısı benziyorrr![]()
Merhabalar, benimde geçmek bilmeyen idrar yolu enfeksiyonu vardı en son azalmış baya ama ben nioli yağı aldım doktorumda tavsiye etti iç çamaşırıma iki damla damlatıp biraz havalandırıp öle giyiyorum. Akıntı ve idrar yolu enfeksiyonu varsa sizde alın bence doktorunuzada söyleyin tabi.Testtede çıktı akıntı ve kaşıntı var 3 4 aydır geçmiyor testte bakteri mantar çıktı temizliğe dikkat ediyorum iç çamaşırı şık değiştiriyorum ama fayda yok bir türlü geçmedi
Ya benim akıntım en başından beri var ama tahlillerim falan gayet iyi sorun yok yani. Normal herhalde değil miMerhabalar, benimde geçmek bilmeyen idrar yolu enfeksiyonu vardı en son azalmış baya ama ben nioli yağı aldım doktorumda tavsiye etti iç çamaşırıma iki damla damlatıp biraz havalandırıp öle giyiyorum. Akıntı ve idrar yolu enfeksiyonu varsa sizde alın bence doktorunuzada söyleyin tabi.
Bazılarında oluyormuş akıntı bende akıntı yoktu idrar yolu enfeksiyonu için kullanmaya başladım akıntıyada çok iyi geliyor o yağ sizde araştırın istersenizYa benim akıntım en başından beri var ama tahlillerim falan gayet iyi sorun yok yani. Normal herhalde değil mi
Bakalım hhahh %50 diyormuşumbana da kız dedi ashley bakalım tutuyo mu![]()
Evet Banu çiftçi normal diyor ama bakıyorum burada herkes fitil falan kullanıyor endişeleniyorum. Ama tahlillerimi yaptırdım çok şükür birşey çıkmadıBazılarında oluyormuş akıntı bende akıntı yoktu idrar yolu enfeksiyonu için kullanmaya başladım akıntıyada çok iyi geliyor o yağ sizde araştırın isterseniz
Hadi bakalım az kaldıYaa bakalım akşama tutturmuş olursan valla çok heveslencem pzt için![]()
Bence kız:)Hadi kızlar sizde tahminde bulunun![]()
Kaç haftalıktınızEvet canım hissedilebiliyormuş bende hadi canım yok artık demiştim ama hissettim.![]()
Tahliller iyiyse akıntı çok normal canım . Rahim büyürken çok akıntı salgılarmışYa benim akıntım en başından beri var ama tahlillerim falan gayet iyi sorun yok yani. Normal herhalde değil mi
Hahahah sen bensin ben de bir şey hissetmiyorum hiç hissedenlerin kalp gözü mü açık acaba çok merak ediyorum nasıl hissettikleriniİnan hiçbir şey hissetmiyorum ya![]()
Niqu,tebrik ederim oğlun sağlıkla gelsin!Aynen canım oğlum olucak![]()
Gerçekten yok yani kızda hissediyorum erkekteHahahah sen bensin ben de bir şey hissetmiyorum hiç hissedenlerin kalp gözü mü açık acaba çok merak ediyorum nasıl hissettiklerini![]()
Rüyalarına girip doğru çıkan bile oluyorHahahah sen bensin ben de bir şey hissetmiyorum hiç hissedenlerin kalp gözü mü açık acaba çok merak ediyorum nasıl hissettiklerini![]()