• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
3 gündür sürünüyorum a dostlar grip illeti beni de yakaladı ama tabi ki önce orta okula giden oğlumu yakaladı 😬 onu iyileştireyim derken kendim yamuldum malumunuz. Ama tabi o antibiyotikle 2 günde ayağa kalkarken çok şükür, ilaç içemeyen ben kemik suyu tavuk suyu çorba derken hala kendime gelemedim 🫤 4 kilo almıştım aha 2 si gitmiş aç bilaç yatmaktan. Kan hapı, d vitamini, magnezyum, elenetal, bir de balgam söktürücü efervesan beni benden aldı ama bir bağışıklığımı koruyamadılar 🤣🤣 Neyse buna da şükür sadece burnumda kaldı tıkanıklık yoksa ateşim 39 a çıkmıştı. Hatta şimdi gidip bir tencere daha kemik suyu çorba yapıcam 🤭😬
Çok geçmiş olsun canım, fena salgın var dikkat et bol bol c vitamini alabiliyorsan al

Ayy 2. Favorim 😍 chicken royale ve barbekü 😂🤤🤤 neyse pazar gunu bende yemeye gidim bari 😁
Ağzının tadını biliyorsun 😋

Kızlar biraz daha konuşursanız bende gidicem🤤 ağzım sulandı valla. dün akşam yedim ama hergün yiyebiilirim.😅
Hahahah sen hakkını doldurmuşsun artık 😛😂

Ohhh afiyet olsun kuzum 😂😂
Sağol kuzum bir kerecikten bir şey olmaz 🤣

Oyyy afiyet olsun canım ye tabi 🧿🧿🧿
Sağol kuzucum 😇

Kızlar daha önce hiç steteskop ile bebeğin kalp atışlarının dinlendiğini duydunuz mu 🙈 izlediğim dizide doktor anneye bebeğin kalp atışlarını steteskop ile dinletiyor tabii kadının karnı burnunda ama merak ettim bu durumu evde olan varsa bir deneyip bilgi verebilir mi 😂 özellikle 17. haftalarda olanlar 🙈

Ben de 4 tane kurabiye yedim pişman değilim arada olur🙈 canınız hamburger istediğinde Mc burger gibi değil de ev yapımı hamburger yapan lezizzz yerler var onları tercih edebilirsiniz💕 ben öyle yapıyorum sağlıklı köfte sağlıklı ekmek içim de rahat ediyor

Kızlarrr çok şükür ki tahlillerim temiz çıktı enfeksiyon vs yokmuş 🙏 Veee bebeğimiz erkekmiş 🙈🙈😍 ben hissediyordum ama babası ve çevremiz hep kız diyordu ama kesin olarak erkek gördük yani ♥️♥️ ayy şükürler olsun sağlıklı olsunlar daaa şimdiden alıştım hemenn oğluşum diye sevmeye 🙈
Maşallah 🧿 gözün aydın canım sen erkek istiyordun zaten 😊😊😊sağlıkla gelsin minnoş😊

Back
X