Oyyy afiyet olsun canım ye tabiBenim orda menüm fiks canımtavuklu barbekü brioche
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyyy afiyet olsun canım ye tabiBenim orda menüm fiks canımtavuklu barbekü brioche
![]()
Ayyy sende git kuzum, git ye Kerem bebiş istemiş demekki hadi hazırlan hemen git sıcak sıcak yeKızlar biraz daha konuşursanız bende gidicemağzım sulandı valla. dün akşam yedim ama hergün yiyebiilirim.
![]()
Çok geçmiş olsun canım, fena salgın var dikkat et bol bol c vitamini alabiliyorsan al3 gündür sürünüyorum a dostlar grip illeti beni de yakaladı ama tabi ki önce orta okula giden oğlumu yakaladıonu iyileştireyim derken kendim yamuldum malumunuz. Ama tabi o antibiyotikle 2 günde ayağa kalkarken çok şükür, ilaç içemeyen ben kemik suyu tavuk suyu çorba derken hala kendime gelemedim
4 kilo almıştım aha 2 si gitmiş aç bilaç yatmaktan. Kan hapı, d vitamini, magnezyum, elenetal, bir de balgam söktürücü efervesan beni benden aldı ama bir bağışıklığımı koruyamadılar
Neyse buna da şükür sadece burnumda kaldı tıkanıklık yoksa ateşim 39 a çıkmıştı. Hatta şimdi gidip bir tencere daha kemik suyu çorba yapıcam
![]()
Ağzının tadını biliyorsunAyy 2. Favorimchicken royale ve barbekü
neyse pazar gunu bende yemeye gidim bari
![]()
Hahahah sen hakkını doldurmuşsun artıkKızlar biraz daha konuşursanız bende gidicemağzım sulandı valla. dün akşam yedim ama hergün yiyebiilirim.
![]()
Sağol kuzum bir kerecikten bir şey olmazOhhh afiyet olsun kuzum![]()
Sağol kuzucumOyyy afiyet olsun canım ye tabi![]()
Kuzucum dün yedim bugün yersem vicdan yaparımAyyy sende git kuzum, git ye Kerem bebiş istemiş demekki hadi hazırlan hemen git sıcak sıcak ye![]()
Ben yapıyorum . Dün haribo yedim durduk yere. Bayağı da yedim. Pişman oldumOoff nefsime yenildim 1 paket eti gong pirinc patlagindan yedim yarim pakette cikolatasizde boyle yediginizde vicdan yapiyo musunuz ya
![]()
sen bensinAy kızlar 2 dakika dayanamadım beee. Burger’a gidiyoz![]()
İnşallah doğduklarında da hep öyle sağlıklı şeyler isterlermadem herkes bozdu bugün bende 1 tabak mantı yedim ama ağır geldi azıcık kustum bebişim sağlıklı şeyler istiyor resmen![]()
Benim 0.24 canım ama doktor sorun görmedikizlar aranizda tsh dusuklugu yasayan varmi?
Çok teşekkür ederimDüzenli kan baktır kuzum. Değerler çok düşmezse sorun değil
MaşallahKızlarrr çok şükür ki tahlillerim temiz çıktı enfeksiyon vs yokmuşVeee bebeğimiz erkekmiş
ben hissediyordum ama babası ve çevremiz hep kız diyordu ama kesin olarak erkek gördük yani
ayy şükürler olsun sağlıklı olsunlar daaa şimdiden alıştım hemenn oğluşum diye sevmeye
![]()
hiç sanmamİnşallah doğduklarında da hep öyle sağlıklı şeyler isterler![]()
beni endilokronine yonlendirdiler 00.5Benim 0.24 canım ama doktor sorun görmedi