Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalnız gerçek gurmeler anlar bizi
Benimki de ilk istediği hariç hiç istemedi. Ben kendi kendime yine de geçen hafta gidip troid B12 crp falan baktırdım sağlık ocağındaKızlar ben 4. Haftada kan tahilili verdim şimdi 13. Haftadaydm doktorum hiç tahlil falan istemedi başka normal mi
Her şerde bi hayır vardır. Ben çok pişmanımBen cips falan bakamadım mide bulantısından. Akşam yemeğinde sebze yedim. Sebzede aslında kötü olmazdım ama oldum![]()
Nelerine bakıldı nelerine bakılmadı canım, benim düzenli her ay TSH testim var çok oynuyor çünkü. Bazı sağlık ocakları düzenli takip yapıyor oradan gebelik kaydını oluşturdun mu? Benim ilk kan testlerim 6. hafta olmuştu, sonra özeldeki doktorum 8. haftada enabızdan baktı yapılmayan testleri istedi toksoplazma, cmv, d vitamini falan gibi testlerim. 12. haftada kasık ağrısı sebebiyle idrar testi istedi, bir de açlık ve tokluk şekerine baktırdı. Yani belki senin 4. haftada eksiksiz bütün testlerin yapıldıysa devamında doktorun istememiş olabilir, bazı durumlarda da şikayete göre test istiyorlarKızlar ben 4. Haftada kan tahilili verdim şimdi 13. Haftadaydm doktorum hiç tahlil falan istemedi başka normal mi
Mantı sağlıksız mı yaa ben dün mantı yemiştimmadem herkes bozdu bugün bende 1 tabak mantı yedim ama ağır geldi azıcık kustum bebişim sağlıklı şeyler istiyor resmen![]()
Sabah avokado ile açılış yapıcamYarın hep birlikte diyete girelim kızlarrrrr️
Eveeeet . O da yarım .. bütün yine vermiyorlarSabah avokado ile açılış yapıcam
Yaa olma pişman. Afiyet bal şeker olsun. Yarasın minnoşaHer şerde bi hayır vardır. Ben çok pişmanım![]()
Ayy ben çok severdim. Hamile kaldıktan sonra soğudum ondan daSabah avokado ile açılış yapıcam
Kız nefes alacak yerlerim şiştiYaa olma pişman. Afiyet bal şeker olsun. Yarasın minnoşatabi rahatsız etmiyorsa. Ben böyle şeyler yedikten sonra mahvoluyorum bi de. En azından bu akşam midem yanmıyor
bulanıyor bu sefer de
![]()
Aa bizim aramız hala çok iyi kendisiyleAyy ben çok severdim. Hamile kaldıktan sonra soğudum ondan dayiyemiyorum attık. Hatta aldım çürüdü evde. Sonra kendime kızdım onca para diye
![]()
Yeter yaa yarım da olur yanına da yumurta domates salatalık tamamdır.Eveeeet . O da yarım .. bütün yine vermiyorlarben de 1 dilim ekmek ve yumurtalı omlet , peynir. Bu kadar
![]()
Kız nefes alacak yerlerim şiştiboşver mide yanması daha zor, azıcık bulanıversin annesi
![]()
Maşallah maşallah. Nazar değdirme kendine kuzumAa bizim aramız hala çok iyi kendisiyle![]()
Bende öyleyim şuan canım bir bulantı başladı ki gece gece uyku uyuyamıyorum resmenYaa olma pişman. Afiyet bal şeker olsun. Yarasın minnoşatabi rahatsız etmiyorsa. Ben böyle şeyler yedikten sonra mahvoluyorum bi de. En azından bu akşam midem yanmıyor
bulanıyor bu sefer de
![]()