Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun kuzum. Nasıl oldun daha iyi misin?Ay kızlar kafam çatlıyorbu arada dediğiniz göbekte pıt pıt oluyor bende ama ben sanmıyorum bu bebiş nedense hep sanıyorum bu gaz
İn şa Allah tam o dediğim haraketleri hiss ederim
![]()
Aaa anladım cnmCanım bekardım.![]()
İlk çocuk olunca zaten her ikisine de bir tamam diyip alışıyorsun gerçektenKız da olsa olur erkek deama doktor erkek olabilir dedi ya kendimi hazırlıyorum
bence de yüksek. Çünkü eşim 188
![]()
Sabaha kadar 3 defa uyandım ateşimi takip etdim uyanıncada tuzlu elma yedimki boğazıma daha iyi geliyor sanki gerçektende öyle oldu boğazımı tuz iyi etdi şükür ama gripim çok fena hapşırıyorum hep su gibi durmadan akıyor meyve yemekten midem bulanıyor artık..başım alnım çok ağrıyor hep masaj yaptırıyorumGeçmiş olsun kuzum. Nasıl oldun daha iyi misin?
nipt de çıkmış işteİlk çocuk olunca zaten her ikisine de bir tamam diyip alışıyorsun gerçektenbenim de kız ultrasonda kesin kız dedi sonra nipt DNAda da kız çıktı zaten ama ikidir rüyamda erkek çocuk görüyorum çok korkuyorum ne alaka diyorum detaylı da soracağım kesin demi diye
![]()
Hayırlısı neyse o olsun canım, ama bizimde böyle çıkıntı var ve doktor kesin erkek dedi. Bakalım sağlıklı hayırlı olsun da inşAllah çok da takılmamak lazım cinsiyeteHer gören pipiye benzetir tabi
Ama 15+2 de 2 doktor bırden gördü, biri ötekıne yuzde yüz kız bu dedi, ötekıde bn yuzde yüz dıyemem sonradan bısey sivrilebılır ordan dedi
Yani sonradan dedi, yani sivri bişey yok henüzumarım şu haftadan sonra çıkmaz o sivrilik
![]()
Çok geçmiş olsun kuzumSabaha kadar 3 defa uyandım ateşimi takip etdim uyanıncada tuzlu elma yedimki boğazıma daha iyi geliyor sanki gerçektende öyle oldu boğazımı tuz iyi etdi şükür ama gripim çok fena hapşırıyorum hep su gibi durmadan akıyor meyve yemekten midem bulanıyor artık..başım alnım çok ağrıyor hep masaj yaptırıyorum
ayy geçmiş olsun bende aynıyım ama benim kocam daha çok hasta hamile hamile bide ona bakıyorumSabaha kadar 3 defa uyandım ateşimi takip etdim uyanıncada tuzlu elma yedimki boğazıma daha iyi geliyor sanki gerçektende öyle oldu boğazımı tuz iyi etdi şükür ama gripim çok fena hapşırıyorum hep su gibi durmadan akıyor meyve yemekten midem bulanıyor artık..başım alnım çok ağrıyor hep masaj yaptırıyorum
ikisinde de çıkıntı oluyor canım bu haftalarda en kesin 16.haftaHayırlısı neyse o olsun canım, ama bizimde böyle çıkıntı var ve doktor kesin erkek dedi. Bakalım sağlıklı hayırlı olsun da inşAllah çok da takılmamak lazım cinsiyete![]()
Sağol kuzum..aynen ilacsız çok zor yeterki bebişler iyi olsunÇok geçmiş olsun kuzummecbur bu dönem böyle atlatacağız
Rüyasında oğlu olacağını öğrenip uzulenlerin kızı olurmuş ben de öyle görmüştümİlk çocuk olunca zaten her ikisine de bir tamam diyip alışıyorsun gerçektenbenim de kız ultrasonda kesin kız dedi sonra nipt DNAda da kız çıktı zaten ama ikidir rüyamda erkek çocuk görüyorum çok korkuyorum ne alaka diyorum detaylı da soracağım kesin demi diye
![]()
Ay ne bileyim bu rüyalar nereden çıktıysa birden bire acaba demeye başladımnipt de çıkmış iştesağlıkla gelsinler de inşallah
![]()
Sağol canım Ay aman kocalar hasta olmasınayy geçmiş olsun bende aynıyım ama benim kocam daha çok hasta hamile hamile bide ona bakıyorum![]()
İlk haftalardan bile karnım hemen tüylendi ama başka yerlerim iyi çok şükürkızlar tüyleriniz ne durumdaben acayip tüylendim ya özellikle karnım
Ama ben ilk zamanlar kız görüyordum hep ve kızım olacağını öğrendim hatta burada da konuşmuştuk.Rüyasında oğlu olacağını öğrenip uzulenlerin kızı olurmuş ben de öyle görmüştümve bingoo
gercekten öyle ben terledim duş aldım hemen attım ateşmi falan o daha hastaSağol canım Ay aman kocalar hasta olmasınbenimki senede 1 defa hasta oluyorsa yeminle mahv oluyorum
![]()
almıyorum da doğumdan sonra dökülüyormuş alınca kalıyormuşİlk haftalardan bile karnım hemen tüylendi ama başka yerlerim iyi çok şükür![]()
Onlarınki naz ya öyle olunca çok nazıyla oynamıyorum çünkü dahada abartıyor..sonuçta Allah korusun kötü hastalık diğilki gaz veriyorum iyisin bak ne güzel kendine geldin diyegercekten öyle ben terledim duş aldım hemen attım ateşmi falan o daha hastaya da nazlanıyor bilemiyorum