- 26 Kasım 2022
- 3.461
- 4.615
- 63
Değişmez muhtemelenAyyy sağlıklı olsun dabelli olmaz yine değişirmiş
benim teyzeme 7.aya kadar kız dedi. Ama bugün kontrolde baya gösterdi bak böyle olursa kız diye. Ama %100 demeyelim yine de dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değişmez muhtemelenAyyy sağlıklı olsun dabelli olmaz yine değişirmiş
benim teyzeme 7.aya kadar kız dedi. Ama bugün kontrolde baya gösterdi bak böyle olursa kız diye. Ama %100 demeyelim yine de dedi
Öyle gerçekten kuzum ya. Her kadın kızı olsun ister benceDeğişmez muhtemelenben hep kızım olsun istiyordum ve öyle olacak Allah'ın izniyle. Tabii kız erkek ayırmak istemem sonuçta ilk bebek ikisine de sevinir insan da kız çocuğu başka ya
![]()
Öyle gerçekten kuzum ya. Her kadın kızı olsun ister benceama bi yandan da oğlum olsa aşık olurdu bana
şimdi kızım babasına aşık olacak düşününce bile kıskanıyorum
bizim köpeğimiz de dişi. Normalde eşimle otursak hemen koşar gelir aramıza girer. Birdiler iki oldular aramıza girecek
![]()
Ayyy inşallah bakalımbelli olmaz bazı kız çocukları çok anneci oluyor o da aşık olabilir
![]()
Bence büyümedir kuzum. Benim de oluyor ara ara ağrı ama böyle sabahtan beri hep diyememKızlar bugün yaşadığım ilginç bir durum var sizde de varsa içimi rahatlatacağım. Sağ kasığımda belli aralıklarla sızlama şeklinde sancı var uyandığımdan beri. Belirli süre sızlıyor sonra geçiyor hiçbir şey yokmuş gibi ağrısız oluyor, belirli süre sonra tekrar başlıyor aynı döngüye devam ediyor. Geçmedi bu saate kadar da sızı anı acıtıyor baya acaba rahim bağları mıdır
Olmadı belirli süre daha takip edeyim geçmezse bir doktora gideyimBence büyümedir kuzum. Benim de oluyor ara ara ağrı ama böyle sabahtan beri hep diyemem
Sabah nisan grubuna yazdım, böyle sanki on dakikada bir sol kasığımdan merkezden çevreye yayılan bir ağrı hissediyorum ben de dün geceden beri. İnşallah bir sorun yoktur.Kızlar bugün yaşadığım ilginç bir durum var sizde de varsa içimi rahatlatacağım. Sağ kasığımda belli aralıklarla sızlama şeklinde sancı var uyandığımdan beri. Belirli süre sızlıyor sonra geçiyor hiçbir şey yokmuş gibi ağrısız oluyor, belirli süre sonra tekrar başlıyor aynı döngüye devam ediyor. Geçmedi bu saate kadar da sızı anı acıtıyor baya acaba rahim bağları mıdır
Bende 2 erkek varÖyle gerçekten kuzum ya. Her kadın kızı olsun ister benceama bi yandan da oğlum olsa aşık olurdu bana
şimdi kızım babasına aşık olacak düşününce bile kıskanıyorum
bizim köpeğimiz de dişi. Normalde eşimle otursak hemen koşar gelir aramıza girer. Birdiler iki oldular aramıza girecek
![]()
Tatlim aynisi bendede oluyor 18+1 im normal olduguni dusunuyorumKızlar bugün yaşadığım ilginç bir durum var sizde de varsa içimi rahatlatacağım. Sağ kasığımda belli aralıklarla sızlama şeklinde sancı var uyandığımdan beri. Belirli süre sızlıyor sonra geçiyor hiçbir şey yokmuş gibi ağrısız oluyor, belirli süre sonra tekrar başlıyor aynı döngüye devam ediyor. Geçmedi bu saate kadar da sızı anı acıtıyor baya acaba rahim bağları mıdır
cybex baston'a da çok benziyor 22 kg'a kadar taşıyorBen de kısa kullanılıyo dedim ama zaten bastona geçeriz 1.5yaştan sonra tabi ben öyle düşündüm çok büyük geliyor diğer bebek arabaları
bu araba cok ağırmışYoyko Spin 360 Derece Dönebilen Bebek Arabası Beyaz Rose Kasa
https://www.hepsiburada.com/yoyko-s...sa-p-HBV00000TWIH4?url_src=ios-product-detail
Kızlar ben de şunu çok beğeniyorum buna doğru kayıyor gibiyim. Eğer kızsa bunu düşünüyorum ben
Evet kuzum geçmezse doktora git rahat edersinOlmadı belirli süre daha takip edeyim geçmezse bir doktora gideyim
Oyyy maşallah canımİnşallah kuzum yabirşey yedikten sonra rezil oluyorum tabiri caizse
kraker ye diyor doktor ama krakerden de midem bulanıyor
120 gram 15-16 cm dedi kuzum
![]()
MaşallahBende 2 erkek var![]()
Perinatologa gideceğim canımKızlar detaylı için perinatolag'a mı yoksa kadın doğum uzmanının ayrıntılı ultrasonuna mı gireceksiniz?
Yaaaabu araba cok ağırmış![]()
Amin kuzum amin inşallah hepimizOyyy maşallah canımsağlıklı kucağımıza alalım
pardon huggy ile karıştırdım kuzum bunu bunun ağırlığını bilmiyorum bide cybex istiyorum herkes pahalı diye kafamı karıştırdı bu bebek arabalarını hangi mağazalarda görebiliyoruz ben ebebekte ki modelleri hiiiç beğenmedimYaaaagörüntüsünü çok beğendim ama ya. Rose gold çok severim
Aynen canım haklısın, doktorun ne dediği çok önemli, doktorum bu sayılar onemli değil 26.haftadan sonra önemli dedi banaAmin kuzum amin inşallah hepimizyani bu sayılara değil de doktorun iyi demesine bakıyorum açıkçası
![]()