Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın bu ürün için belirlediğiniz bütçeye uygun mu bilmiyorum ama ben bunu tercih edeceğim Kanz Park Yatak ve Oyun Parkı Modelleri, Fiyatları - TrendyolKızlar günaydın.Park yatak düşünüyorum ama hem uygun hem kaliteli onerebileceginiz bir ürün var mıdır
Kızlar günaydın.Park yatak düşünüyorum ama hem uygun hem kaliteli onerebileceginiz bir ürün var mıdır
Günaydııın.Ben sevmediğim için hiç içmiyorum ama küçük poşetde olanları hep içerdim o da daha zararlı olduğu için mecbur vazgeçtimGünaydın kızlaaaargünde ne kadar kahve içiyorsunuz ya benim 2-3 fincanı buluyor ama pek tınlamadım
![]()
Ben hala tercihen sıfır kahveGünaydın kızlaaaargünde ne kadar kahve içiyorsunuz ya benim 2-3 fincanı buluyor ama pek tınlamadım
![]()
Günaydınn ben yeni yeni içmeye başladım haftada 1-2 türk kahvesi o da aramıyorum çokGünaydın kızlaaaargünde ne kadar kahve içiyorsunuz ya benim 2-3 fincanı buluyor ama pek tınlamadım
![]()
Çikolata güzel bir tercihmiş gerçek çikolata severler için ama hiç sevmemBen hala tercihen sıfır kahveama kafein günlük 200 mg gebelikte öneriliyor ben kafein tercihimi kahveden yapmıyorum hafta da 2-3 bitter çikolata yiyorum çikolata da kafein var ya da sabahları 1 bardak çay içiyorum çay da kafein yani kahve harici şeylerden tabiki kafein alıyorum ona ek bir de kahve eklemedim ama içen var tabiki genelde bende sizin gibi 2 bardak içenleri okudum içilebilir tercihen tabi
![]()
Evet onlar cidden çok zararlıymış canım. Ee sevmiyormuşsunda zten ne güzelGünaydııın.Ben sevmediğim için hiç içmiyorum ama küçük poşetde olanları hep içerdim o da daha zararlı olduğu için mecbur vazgeçtim![]()
Ya ben kahve hiç sevmezdim. Hamilelikte canım istiyor sürekliGünaydınn ben yeni yeni içmeye başladım haftada 1-2 türk kahvesi o da aramıyorum çok
Almayı dusunuyorum ama siyah ya da gri rengini bekliyorumKızlar günaydın.Park yatak düşünüyorum ama hem uygun hem kaliteli onerebileceginiz bir ürün var mıdır
İşte onlar zararlı olduğu için tutuyorum kendimi kakaolu kekler yiyorum yerineEvet onlar cidden çok zararlıymış canım. Ee sevmiyormuşsunda zten ne güzel
Ya ben kahve hiç sevmezdim. Hamilelikte canım istiyor sürekli![]()
Ölçülü içilir tabiki sonuçta kahve ve çay tiryakisi insanlar var 5-6 bardak çay içen de gördüm tercih yani doktor da sorun görmüyorsa neden olmasınÇikolata güzel bir tercihmiş gerçek çikolata severler için ama hiç sevmemAzönce adliyeye gelir gelmez direkt kahve söylemiştim. Baro odasındakiler aaaa sen hamile değil misin ne kahvesi falan deyince heralde çok yanlış bir şey yapıyorum dedim. O yüzden sizlere de bi sormak istedim.
![]()
Kızlar günaydın.Park yatak düşünüyorum ama hem uygun hem kaliteli onerebileceginiz bir ürün var mıdır
Kahvede güzel ama ben aksine kahve renginde alıcamAlmayı dusunuyorum ama siyah ya da gri rengini bekliyorum
Gelmzse bende öyle yapacağım ama sanirm kahverengi de bitmiş ben bulamadimKahvede güzel ama ben aksine kahve renginde alıcam
Şimdi baktım da varmışKahvede güzel ama ben aksine kahve renginde alıcam
Bu hamilelik garip bir şey gerçektenEvet onlar cidden çok zararlıymış canım. Ee sevmiyormuşsunda zten ne güzel
Ya ben kahve hiç sevmezdim. Hamilelikte canım istiyor sürekli![]()
Varmış evet çünkü ben hemen baktımŞimdi baktım da varmış![]()
kahve içmeyi çoookk özledimGünaydın kızlaaaargünde ne kadar kahve içiyorsunuz ya benim 2-3 fincanı buluyor ama pek tınlamadım
![]()