- 20 Ocak 2015
- 1.474
- 1.585
- 333
- 35
Onu hiç duymadım kuzumKalp atışı ile ilgili de bir söylenti vardı şöyleyse kız böyleyse erkek diye o nasıl bir şeydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu hiç duymadım kuzumKalp atışı ile ilgili de bir söylenti vardı şöyleyse kız böyleyse erkek diye o nasıl bir şeydi
Ben de tam tersi biliyordum erkekler daha çok hareket eder diyeBirde ne derece doğru bilmiyorum ama erkek bebekler daha az hareket eder anne karnında diyorlar.
Tamam kuzumOnu hiç duymadım kuzum![]()
Oyy yerim onun bacağınıBen de özele gidiyorum kuzum1.74 cm bacak mı olur oyyyy minnak
![]()
Çevremde oğlu olan bi çok kişiden böyle duydum bende. Kız kardeşimin de oğlu var oda az hareket ediyordu dedi. Bende dedim herhalde enerjilerini doğduktan sonraya saklıyorlarBen de tam tersi biliyordum erkekler daha çok hareket eder diye![]()
Tek seferde olmuş ya bundan daha güzeli yok canımEvet gerçekten İstanbul çok zor. Ama açılsa ben yazardım. Çünkü doğuyu hiç bilmiyordum. Ve çok uzak. Benim annemler İstanbul’da. Ben de 2020 öncesinde özelde çalıştım girmedim sınava. Bir anda karar verdim istifa ettim ve sınava hazırlanacağım dedim. Şükür ilk girmemde kazandım![]()
Alla alla ben özele gidiyorum ama bende hep mm yazıyorUltrason kağıtlarına baktım. Bugün devlette verilen mm olarak yazıyor özelde verilenlerde benimde cm olarak yazıyormuş kuzum![]()
Her cihaz farklı demekki o zaman canım. Ama önemli bisey değil bu sonuçta 2 türlüde aynı hesaba çıkıyorAlla alla ben özele gidiyorum ama bende hep mm yazıyor![]()
Bana annem yapmıştı tuttu bebişim erkekmişKızlar yüzük testi yapajn var mı cinsiyet için. tuttu mu![]()
Maşallah annesiiiiiivalla bende tabiki sağlıklı beslenmeye cok özen gösteriyorum ama hamburger pizza döner yediğimde oluyor yani o kadar kasamam kendimi pimpirik ve evhamlı olmaktan hiiiçç hoşlanmamne kadar pimpirik ve evhamlı olunursa o kadar başına bir şey geliyor insanın doktorum sen rahat olduğun için bebeğinde sürecinde çok rahat ilerliyor maşallah diyor :)
Demin eşime söyledim ne olduğunu anlatmadan yüzüğü tutsana karnımda diye ama hiç bişi anlamadıkBana annem yapmıştı tuttu bebişim erkekmiş![]()
Gerçekten öyle. Devlet rahatlık. Ben de mezun olur olmaz girebilirmişim. Direk özelde başladım öğretmenliğe. Neyse bu günlere şükürTek seferde olmuş ya bundan daha güzeli yok canımSınav süreci çok yıpratıcı gerçekten. Ben çok farklı bir sektördeydim hiç öğretmenlik yapmamıştım. Özelin zorluklarından sonra canıma tak etti formasyon aldım sonraki sene de sınava girdim. Meğer ne çok yıpranmışım öğretmenliğe başladıktan sonra fark ettim.
![]()
AmiinnMiray. Vallahi hiç onlara benzesin istemiyorum açıkçası. Eşimin gözlerinin rengini alsın boyunu pozunu eşimden alsın benim saçlarımıbahtı ömrü güzel olsun
ayyy ben daha hamile bile değilken eşimi ilmek ilmek işledim
şöyle olmaz böyle olmaz diye. Özellikle büyütürken asla karışmalarına izin vermeme konusunda da işledim
![]()
çok şükürGerçekten öyle. Devlet rahatlık. Ben de mezun olur olmaz girebilirmişim. Direk özelde başladım öğretmenliğe. Neyse bu günlere şükür
Kız bebişlerin kalbi 140 ve üzeri atarmışOnu hiç duymadım kuzum![]()
Çİn takvimi bana erkek diyor. Yüzükten hiç bişi anlamadım öylece durdu. Kalp atışı hakkında bilgi vermediKız bebişlerin kalbi 140 ve üzeri atarmış
Bnım 170 idi yüksekti gerckten kız çıktı
A Afratafrac cnm bnım yuzuk testim, çin takvimi hepsi doğru çıktı