Bence cimere yaz kuzum. Yani avukatlar daha iyi bilir ama işin ucunu bırakmamalısınBunlar belediye oldukları için bakanlığa ya da cimere başvurabilirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence cimere yaz kuzum. Yani avukatlar daha iyi bilir ama işin ucunu bırakmamalısınBunlar belediye oldukları için bakanlığa ya da cimere başvurabilirim.
Kuzucum sen neden bu kadar stres yaptın bu işi? Ben de hissetmiyorum. 18.haftadayım. Doktor bana 22 diyor hissetmem için. O yüzden ben de düşünmüyorum bunu. İnşallah çok güzel haberlerle gelKızlarlarrrr 11 de randevum var bana dua edin hersey yolunda olsunoğluşum iyi olsun, hareket hissetmiyorum onu soracağım, akıntıyı soracağım. Tetanoz aşısını soracağım. Arada olan adet sancısı gibi ağrıları soracağım. Bakalım kanama alanı gitmiş mi
dualarınızı bekliyorum
Keske o da icinde fiyat verseler baştaBen aldım bir sorun yaşamadım. Sadece ordaki fiyata ek bir vergi ödeniyor, bir mail geliyor vergiyi kabul ediyorsanız ödemeyi yapıyorsunuz. Yaklaşık 10 günde geldi bana ürünler.
@cnsub 23 04.06 4+4 5+6
Evet cnm endol verdi,Makattan endol mi verdi canım, ağrı kesici o
Bana yüzde 30 vergi çıktı toplam fiyattan. Ama ürünleri gerçekten çok kaliteli. Bazı sayfalar da var yurt dışından getirip bu ürünleri satan onlara da bakabilirsiniz.Keske o da icinde fiyat verseler baştabazilarina aldiklari urunun 2 kati vergi cikmis falan skinti yasamislar okudugumda
guzel guunlerde kullanin insallaaah
![]()
Cnm senın için en önemlisi kanama alanıKızlarlarrrr 11 de randevum var bana dua edin hersey yolunda olsunoğluşum iyi olsun, hareket hissetmiyorum onu soracağım, akıntıyı soracağım. Tetanoz aşısını soracağım. Arada olan adet sancısı gibi ağrıları soracağım. Bakalım kanama alanı gitmiş mi
dualarınızı bekliyorum
Bende ilk 25 mg kullanıyordum sonra 50 mg verdi bir gün 25 bir gün 50 kullanıyorumKızlar tiroid için ilaç kullanan var mı? Benim başlangıçda 25 mg vermişti geçen tahlillerde düşük çıkınca ara verelim dedi nasıl bir yool izliyor doktorunuz?
Tahlillerinize göre mi verdi acaba?Bende ilk 25 mg kullanıyordum sonra 50 mg verdi bir gün 25 bir gün 50 kullanıyorum
Anladım bakalım bende randevu aldım dahiliyeden baktırayım tekrar teşekkür ederim
geçmiş olsun bu ilaç bağırsaklarınızda bozulma yaptı mıBende ilk 25 mg kullanıyordum sonra 50 mg verdi bir gün 25 bir gün 50 kullanıyorum
Bana dahiliye doktorum verdi kadınn doğum vermedıAnladım bakalım bende randevu aldım dahiliyeden baktırayım tekrar teşekkür ederim
Hayır ama ben bayadır kullanıyorumgeçmiş olsun bu ilaç bağırsaklarınızda bozulma yaptı mı(
Benim de doktorum 25mg vermişti. ama şey dedi, düşerse de kullanmaya devam ettireceğim çünkü tekrar artabilir. Sürekli onu düşürmeye uğraşmayalım doğuma kadar kullanırsın dedi. Salı günü kan vericem bakalım değerim ne durumda.Kızlar tiroid için ilaç kullanan var mı? Benim başlangıçda 25 mg vermişti geçen tahlillerde düşük çıkınca ara verelim dedi nasıl bir yool izliyor doktorunuz?
Benim çok fazla düştü istenen değerin altına indi sanırım o yüzden ara verdik bakalım bende çarşamba gideceğimBenim de doktorum 25mg vermişti. ama şey dedi, düşerse de kullanmaya devam ettireceğim çünkü tekrar artabilir. Sürekli onu düşürmeye uğraşmayalım doğuma kadar kullanırsın dedi. Salı günü kan vericem bakalım değerim ne durumda.
aten kullanıyordum biraz dozunu arttırdı bebeğe de lazım diyerekKızlar tiroid için ilaç kullanan var mı? Benim başlangıçda 25 mg vermişti geçen tahlillerde düşük çıkınca ara verelim dedi nasıl bir yool izliyor doktorunuz?
Evet fazla düşmesi de iyi değil sanırım. Git bakalım ne diyecek. HEr ay düzenli kan vermemiz şart.Benim çok fazla düştü istenen değerin altına indi sanırım o yüzden ara verdik bakalım bende çarşamba gideceğim