Ay vallahi bilmiyorum hurafelere inansak mıHahahah bence kız evlat ilk aylar çok çirkinleştirir sonra güzelleştiriyor :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay vallahi bilmiyorum hurafelere inansak mıHahahah bence kız evlat ilk aylar çok çirkinleştirir sonra güzelleştiriyor :))))
Amaaan boş ver bundan sonra hep ağrılar olucak hazırlanAy kızlar belim çok ağrıyorözellikle sol tarafı sol popo böyle çekilme gibi bir ağrı
![]()
Ayakta çokmu kaldın bu gün kalmadıysan işte baskı yapıyor bele bendede önden baskı yapıyor uzandım hemen sende öyle yap rahatlıcanKız zor yürüyorumkramp giriyor sürekli
Okulda nöbetçiyim kuzum bugünAyakta çokmu kaldın bu gün kalmadıysan işte baskı yapıyor bele bendede önden baskı yapıyor uzandım hemen sende öyle yap rahatlıcan
Ahhh kuzum sen nasıl duruyorsun valla ben ayakta zor duruyorum işte yorulmuşsun normal yaniOkulda nöbetçiyim kuzum bugünyani okulda kalıyorum. Yatamıyorum şu an
![]()
kalmak ne demek 24 saat okul da mısın ? nöbetçi nasıl olunuyor yazıyorsunuz merak etmiştimOkulda nöbetçiyim kuzum bugünyani okulda kalıyorum. Yatamıyorum şu an
![]()
Haklısın kuzum annelerimiz anneanneler babaanneler hepsi hamile haliyle neler yapmıştır. Bahçeye işe giderlermiş ev işi de yaparlarmış. Her şey Allah'tan . . Yine de dikkat et çok zorlama kendiniAhh sorma kuzum yaaaa, normalde o kadar iş yapmıyordum uzun zamandır ama mecbur yaptım. Şimdi uzandım geçer inşAllah yaaa, diyorum ki zamanında annelerimiz neler yapıyormuş yani niye düşünüyorsun ki diyorum ama insan düşünüyor tabi, düşük tehlikesini atlattık çok şükür artık ondan korkmuyorum, ben gebe kaldığımı bilmeden damacana kaldırıp mutfağa koymuştum sonra dedim ki Rabbim nasip edecekse ediyor zaten, ama şimdi kasilmalardan konuşuyoruz yaa bende anlamıyorum haliyle sanirim o da erken doğumu mu tetikliyor tam bilmiyorum da sanırım ondan endişelendim ama geçer inşAllah
Çok güzel en azından yemekten olsun başka bir sebebi olmasınŞu birkaç gündür benim karnımda çok aşırı sert ve gergin. Yediklerime çok dikkat ettiğim söylenemez. Ondan olduğunu düşünüyorum çünkü geçen hafta çok güzel dikkat etmiştim yumoş gibiydi![]()
Eğilince karında bişey olduğu hissediliyor artık bi de :) arada sert bişey kalmış gibi bir his oluyor :)Aynen bencede çünkü karnım büyük diğil ama eskisi gibi diğilim kesinlikle hele akşama doğru hiç eğilemiyorum bile
Nöbette yorulduğundandır canım .Kız zor yürüyorumkramp giriyor sürekli
Evet evet yani bir yere kadar eğiliyorum en güzel sabah oluyorumEğilince karında bişey olduğu hissediliyor artık bi de :) arada sert bişey kalmış gibi bir his oluyor :)
Kasım son kuzum. Aralıkta bitiyor benim nöbetlerim şükürAhhh kuzum sen nasıl duruyorsun valla ben ayakta zor duruyorum işte yorulmuşsun normal yaniAllah güç versin sana..gebesin nöbetçi kalmasan olmazmı
Cnm bndede oluyor o vajına olayı ama çok sık değilO da olabilir bak doğru .. canım bu vajinada vakumlanıyor gibi hissiyat hâlâ oluyor mu sende de ? Benim çok aşırı oluyor bu ara ya .
Evet kuzum 24 saat. Burada kalıyoruz. Pansiyonlu okulkalmak ne demek 24 saat okul da mısın ? nöbetçi nasıl olunuyor yazıyorsunuz merak etmiştim![]()
Yarın da katta nöbetçiyim. Resmen işkenceNöbette yorulduğundandır canım .![]()
Bnce özelin söylediği kız doğrudur17 haftada devlet kizada erkeğe de benziyor dedi kesin bir şey demedi özele gittim o gün içinde orda da kız dediler sizce ne yapmalıyım kesin midir