• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Ay kızlar belim çok ağrıyor 😢 özellikle sol tarafı sol popo böyle çekilme gibi bir ağrı 😔

Ahh sorma kuzum yaaaa, normalde o kadar iş yapmıyordum uzun zamandır ama mecbur yaptım. Şimdi uzandım geçer inşAllah yaaa, diyorum ki zamanında annelerimiz neler yapıyormuş yani niye düşünüyorsun ki diyorum ama insan düşünüyor tabi, düşük tehlikesini atlattık çok şükür artık ondan korkmuyorum, ben gebe kaldığımı bilmeden damacana kaldırıp mutfağa koymuştum sonra dedim ki Rabbim nasip edecekse ediyor zaten, ama şimdi kasilmalardan konuşuyoruz yaa bende anlamıyorum haliyle sanirim o da erken doğumu mu tetikliyor tam bilmiyorum da sanırım ondan endişelendim ama geçer inşAllah
Haklısın kuzum annelerimiz anneanneler babaanneler hepsi hamile haliyle neler yapmıştır. Bahçeye işe giderlermiş ev işi de yaparlarmış. Her şey Allah'tan . . Yine de dikkat et çok zorlama kendini😊

Şu birkaç gündür benim karnımda çok aşırı sert ve gergin. Yediklerime çok dikkat ettiğim söylenemez. Ondan olduğunu düşünüyorum çünkü geçen hafta çok güzel dikkat etmiştim yumoş gibiydi 😅
Çok güzel en azından yemekten olsun başka bir sebebi olmasın 😄

17 haftada devlet kizada erkeğe de benziyor dedi kesin bir şey demedi özele gittim o gün içinde orda da kız dediler sizce ne yapmalıyım kesin midir

Aslında baya büyüdü ama benimki hala cinsiyetini göstermedi . Pazartesi gidicem inşallah öğrenirim . Alışverişe başlayan var mı ?? Bu arada karnım büyüyünce gerilmeye başladı bende yağ sürmeye başladım

Back
X