Bu bizim ilk anne kız kombinimiz olacakHastane çıkışına bayıldımbir önceki erkek olduğu için böyle cicili kız kıyafetlerine çok uzağım. Alışmam lazım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu bizim ilk anne kız kombinimiz olacakHastane çıkışına bayıldımbir önceki erkek olduğu için böyle cicili kız kıyafetlerine çok uzağım. Alışmam lazım
![]()
Bayıldım çok güzell güzel günlerde kullan canımm
Amin kuzum inşallahBayıldım çok güzell güzel günlerde kullan canımm![]()
Aynen cnm 5 dk da yıkayıp çıkıyorsun ufacık zatnBana katlanabilir küvetlerden alacağım dedim çevreme zaten 1 aya alışıyorsun öyle saatlerce de yıkanmıyor bebek resmen duşa beraber girip elde yıkıyorsun 5 dk ya çıkıyorsun dediler doğru mu ya![]()
Detaylı kuzum evetDetaylı dimi kuzum bu? Kaçıncı haftanda gidiyorsun
Ay güzel haberlerle gel canım . İnşallah çok güzel geçerHastaneden aradılar cumartesi 13:20 randevumtok geliceksin dediler ve idrara sıkışık olmucam..daha çok heyacanladım
![]()
En güzeli canım öyle gitmekBen de 22+5 ya da 6 da gitcem
Amin canım Amin..güzel haberle geleyim oğluşumun ismini yazdırıcam hemen buraAy güzel haberlerle gel canım . İnşallah çok güzel geçer![]()
Kızzz ne diyorsun böylesi görülmediKızlaaaaaar ben şok . Ne zamandır çok beğendiğim ama bir türlü fiyatı 22.000 den aşağı düşmeyen bebek arabamı 9.166 tl ye aldım![]()
Ayyy sorma kuzum. Bugün hb’da maxi cosi ürünlerinde sepette ek %45 indirim varKızzz ne diyorsun böylesi görülmedi![]()
Ay buna çok güldüm
Bu videodan sonra almaya kesin karar verdimAy buna çok güldümsabah eşime diyorum ki katlanan küvet setleri 600 tl .. ya alalım bir leğen geçelim işte ben tutarım bebeği sen yıkarsın niye bu kadar masraf yapıyoz diyo
![]()
Aa çok iyiKızlaaaaaar ben şok . Ne zamandır çok beğendiğim ama bir türlü fiyatı 22.000 den aşağı düşmeyen bebek arabamı 9.166 tl ye aldım![]()
Hangisi kuzum mm mKızlaaaaaar ben şok . Ne zamandır çok beğendiğim ama bir türlü fiyatı 22.000 den aşağı düşmeyen bebek arabamı 9.166 tl ye aldım![]()