• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Ahh kuzum ama bak öğrendin işte😄ben diyordum ben ne edicem Azeri yemeklerini yiyemicek aç kalıcak nasıl oldu heves etdim öğrendim internetten içli köfteye kadar yaptım🤭kv bana diyorki nasıl yaptın diyorumki valla bu sizin yemekler😅
Maşallah kız helal olsun ❤️ içli köfte hiç yapmadım, yapmam da 😂😂 o kadar zahmet edip güzel birşey ortaya çıkıyor tamam ama hop bitti 😂😂 emeğimize yazık 😂😂

Sen çok iyi bakıyorsun kuzum zaten maşallah ❤️❤️🧿🧿 ben de zorluyorum peynir kaşar vs. Ama peynirden de sert olanı yemek lazımmış kalsiyum için ben de onları hiç yiyemem. Yumurta okula giderken yiyemiyorum kusma oluyor. Ama bugün boş günümdü yedim. Artık zorlamamam gerektiğini biliyorum zorlarsam kusuyorum çünkü
O kusma hissiyatının hep olmadı çok zor canım Allah yardımcın olsun benim geceleri bulantım oluyor o da porsiyonu fazla kaçırıyorum sanırım 🙄

Sen çok iyi bakıyorsun kuzum zaten maşallah ❤️❤️🧿🧿 ben de zorluyorum peynir kaşar vs. Ama peynirden de sert olanı yemek lazımmış kalsiyum için ben de onları hiç yiyemem. Yumurta okula giderken yiyemiyorum kusma oluyor. Ama bugün boş günümdü yedim. Artık zorlamamam gerektiğini biliyorum zorlarsam kusuyorum çünkü
Aaa ilk defa duyuyorum bunu canım. Mesela örgü peyniri dil peyniri vs de sert ya onlar oluyor muymuş acaba

Hatta böyle eklim bakmak isteyenler baksın kızlar ❤️

Back
X