Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bu seti 800e aldım ebebekten :)Kızlar hb da indirimi bu markada %50. Ben bunu aldım
OiOi Püre - Pinky Pink/Velvet Rose
Kuzum bips ler de 141 liraydı ama nasıl alcam bilmiyorum seçemiyorumkızlar birde philips event emzik aldım yeni doğan için ortası açık parmak girenlerden 0-6 ay 500den 180e düşmüş hb'de bilginiz olsun
Yalan indirim diyorsun yaniben bu seti 800e aldım ebebekten :)
bipste alacağım ben bu ortasından parmak girenleri arkadaşım söyledi ben o parmak giren yer sayesinde emziğe alıştırdım bu emzikle alıştı dedi bende aldımKuzum bips ler de 141 liraydı ama nasıl alcam bilmiyorum seçemiyorum
yookk değil normalde oioi pahalı bak benim 800e aldığım hb'de de 800dü rakamı artmışYalan indirim diyorsun yaniay iptal mi etsem. Ben sadece o attığımı aldım diğerlerini alır mıyım emin değilm
Anladım kuzum. Bips de indirimdeydi hb dada bugünbipste alacağım ben bu ortasından parmak girenleri arkadaşım söyledi ben o parmak giren yer sayesinde emziğe alıştırdım bu emzikle alıştı dedi bende aldım![]()
O zaman e bebekde de artmıştır. Sen önceden mi aldın kuzumyookk değil normalde oioi pahalı bak benim 800e aldığım hb'de de 800dü rakamı artmış
Kurtariciiiimmm kahvaltiiiKızlar ne yemek yapsak bu akşama ya![]()
ben geçtiğimiz hafta sonu aldım ebebekte bu renk tükenmişO zaman e bebekde de artmıştır. Sen önceden mi aldın kuzum
Bende aldım , açık mavisiniben bu seti 800e aldım ebebekten :)
Bakayım kuzum çok teşekkür ederimKubraa_07 kuzum hb ateşölçerlerde indirim var
Direct Nexus İnfrared Ateş Ölçer
Hangisini istediğini de bilmiyorum şöyle bi tane ekledim. Diğer markalarda da var ama
Ben Pierre cardin aldım kuzum. Daha doğrusu annem aldıBebek havlusu olarak önerisi olan varmı![]()
Rica ederim kuzum, inşallah istediğin model indirimdedirBakayım kuzum çok teşekkür ederim![]()
Onu okula giderken yapıyorum özellikleKurtariciiiimmm kahvaltiiiilk zamanlarda kurtarıcım olmuştu bugünde kolaya kaçtım
![]()
İşte kuzum internet hariç bakacak yerim yok buradaben geçtiğimiz hafta sonu aldım ebebekte bu renk tükenmiş
Dokusu nasıl bende internetten gördüm pier cardini sarı civcivli ya da krem üçgen ucu baş geçirmeli görmeden karar vermedim , onun gibi mi aldın beğendiysen örnek gönderebilir misinBen Pierre cardin aldım kuzum. Daha doğrusu annem aldı
Kuzum annemde ürünlerDokusu nasıl bende internetten gördüm pier cardini sarı civcivli ya da krem üçgen ucu baş geçirmeli görmeden karar vermedim , onun gibi mi aldın beğendiysen örnek gönderebilir misin![]()