• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
kızlar birde philips event emzik aldım yeni doğan için ortası açık parmak girenlerden 0-6 ay 500den 180e düşmüş hb'de bilginiz olsun

Eklentiler

• IMG_4863.webp
    IMG_4863.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 97
Kızlar sizce nasıl? bunlardan alacağım da şimdi ha e bebek ürünlerinde %20 indirim vardı benim gezip alma gibi bir durumum yok internetten alıyorum ayakta duramadığım için. 3 ay olanları zaten bizimkiler tahmini şubatta gelecek 3 ay olanı nişana kadar giyerler yenidoğan boyu kısa geldi bana 56 cm hemen uzarlar yenidoğan çok alırsam boşa olur çevreden alacağım yenidoğan kıyafetleri zaten. 6 ay dan 9 aya kadar ya yazın giysileri evde veya dışarda. 3 ay içi hem uzun kollu hem kısa kollu aldım çünkü ğev sıcak dışarısı soğuk ya da evde de belki uzun giyerler mantıklı mı onaylayacağım sepeti 🐣

Eklentiler

• IMG_1718.webp
    IMG_1718.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_1717.webp
    IMG_1717.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_1716.webp
    IMG_1716.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_1715.webp
    IMG_1715.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_1714.webp
    IMG_1714.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 83
Dokusu nasıl bende internetten gördüm pier cardini sarı civcivli ya da krem üçgen ucu baş geçirmeli görmeden karar vermedim , onun gibi mi aldın beğendiysen örnek gönderebilir misin ☺️
Kuzum annemde ürünler 🙈 annem uzakta. Doğuma gelirken getirir yani ☺️ ama annem ince eler sık dokur. Anneme güvendim den beğendiysen al dedim

Back
X