- 30 Eylül 2022
- 2.583
- 3.461
- 83
İlk başlarda pedin yetmeyeceği kesinYaaa kıyamam.. doğumdan sonra kanama kimisinin azıcık oluyomuş kimisinin çok . Bizim nasıl olcak bakalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk başlarda pedin yetmeyeceği kesinYaaa kıyamam.. doğumdan sonra kanama kimisinin azıcık oluyomuş kimisinin çok . Bizim nasıl olcak bakalım
Evet canım doktorda öyle söyledi. Yani bunu bilmeyip böyle yaşayan insanlarsa var dedi. Bu hastalıkla ilgili çok detaylı bilgi de yok biraz araştırdım bulamadım. Kk de bi arkadaşın başından geçmiş tel nosunu bırakmış yarın birde onunla görüşeceğim. Bakalım inşallah herşey güzel olur bu durumda gelip geçer sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruz canım, çok sağol desteğin içinKuzum bi arkadaşımın oğlunda da hamilelikte kalpte sorun çıkmıştı . Doğduktan sonra da bi süre hastaneye getirip götürdüler çocuğu. Kardiyoloji doktoru demiş ki ; bu rahatsızlıklar belki sizde de vardı , bende de vardı. Ama bu denli detaylı bi araştırma yapılmadığı için bilinmiyordu. O yüzden takılacak hiçbir şey yok rahat olun demişti . İnşallh hiçbir problem olmadan sağlıkla alalım evlatlarımızı![]()
Ayyy bunu da mı stokluyoruzŞimdiden stoklamak lazım![]()
Mesela sezeryan da mı böyle çok kanamalı oluyor?İlk başlarda pedin yetmeyeceği kesinşimdiden onu düşünüyorum inşallah kolay olur
Kuzum bu kısmı bende bilmiyorum açıkçası. Sanırım herkesin değişiyor yaAyyy bunu da mı stokluyoruzben bir iki gün öyle çok gelir diye düşünüyordum
![]()
Ayyyy her aşaması beni korkutuyorKuzum bu kısmı bende bilmiyorum açıkçası. Sanırım herkesin değişiyor ya
Ayyy öyle mi kalmış kıııız ben dillendirmiyordum daha çok var gibi oluyorduAyyyy her aşaması beni korkutuyormesela 14 haftan kalmış kuzum ne hissediyorsun
![]()
Vallahi korkmasam dicem olsun bitsin doğuralım ama bir yandan korkuyorumAyyy öyle mi kalmış kıııız ben dillendirmiyordum daha çok var gibi oluyorduyaaa ben kızçemle kavuşmak istiyorum ama vaktinde gelsin tabiiii
ayyy uygulamada da hamileliğin %61 i bitti gösteriyor. Dım dım dım dımmmm
![]()
Kuzum daha yeni doğum yapan çok yakın arkadaşım olduğu için korkum azaldı benim birazVallahi korkmasam dicem olsun bitsin doğuralım ama bir yandan korkuyorum![]()
Ben sezaryende 1.5 paket bitirdim sonra da uzun pede geçtim, benim kanamam çok olmuştu herkeste aynı mı bilmiyorumMesela sezeryan da mı böyle çok kanamalı oluyor?
Yok kuzum ben bir kaç videoya baktım youtubde gebelik çantası hazırlığı çok kişi diyor 1 paket yetiyormuşAyyy bunu da mı stokluyoruzben bir iki gün öyle çok gelir diye düşünüyordum
![]()
Ben de bundan aldım geçen ay m beden aldım. Bir de baby mom lohusa pedi büyük boy 10lu aldımKızlaaaar . Bu çok işe yarıyormuş doğumdan sonra. Almak isteyen varsa![]()
Hiç bilmiyorum ki balım ama kürtajdan sonra 40 gün azar azar kanamam olmuştu benim sonra normal hayatımın en az olan adet kanamasını geçirmiştim vakumla yaptıkları için rahim içinde birşey kalmamış o zaman sezeyanda da plesantayı falan doktor alacağı için çok kanama olacağını düşünmüyorumMesela sezeryan da mı böyle çok kanamalı oluyor?
Baby Mom duymamıştım canım. Ona da bakayım biBen de bundan aldım geçen ay m beden aldım. Bir de baby mom lohusa pedi büyük boy 10lu aldım![]()
Ben 25. haftada yaptım canımŞeker yüklemesini kaçıncı hafta yaptınız peki ? Kızlar
Bana kardeşim önerdi onun kanaması çok oldu eve geçince bir süre sonra ondan kullanırım diye düşünüyorum bir bak bakalımBaby Mom duymamıştım canım. Ona da bakayım bi![]()
Bende ikisi arasında kalmıştım sonra büyüyen beşik takımı daha pahalı diye montessoriyeye karar verdim. Pek bi mantığı kalmıyo çünkü oda korumalı sonuçta yıllar sonra yatağı büyütmek için fazla ödemeye gerek yok diye düşünüyorum. Bide iki kere yatak masrafı da cabası olacak. Tabiki görsel olarak büyüyen beşik ama mantık olarak montessoriKızlar montessori yatak mı sizce yoksa büyütebilen beşik miilk sene kullanmam için anne yanı beşik var zaten . 1.seneden sonra kullanabilecek şekilde hazırlamak istiyorum odasını
Montessori olarak düşünüyorum bende :) nereden aldın canım ?Bende ikisi arasında kalmıştım sonra büyüyen beşik takımı daha pahalı diye montessoriyeye karar verdim. Pek bi mantığı kalmıyo çünkü oda korumalı sonuçta yıllar sonra yatağı büyütmek için fazla ödemeye gerek yok diye düşünüyorum. Bide iki kere yatak masrafı da cabası olacak. Tabiki görsel olarak büyüyen beşik ama mantık olarak montessori![]()
Canım ben 2 sezeryan 1 de normal doğum geçirdim, ikisinde de kanamam adet kanaması kadar oldu ekstra kanamam olmadı, hiç bunlardan almadım, pedle devam ettim, en uzunundan, bence herkeste farklı oluyorKuzum bu kısmı bende bilmiyorum açıkçası. Sanırım herkesin değişiyor ya