- 1 Nisan 2022
- 15.249
- 17.139
- 248
O zaman demek büyüyorlar ondanBende çok sık oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman demek büyüyorlar ondanBende çok sık oluyor
Kız basit Bi taç. Pembe kurdele aldım, taça onu dolayacagım. Tepeyede Bi kurdela.Ayy bize de göster merak ettim![]()
Aynen, her gidişte iyi diyor zaten doktolar. Bu tarz acı, batma, kramp, ağrı tarzı hislerin normal olduğunu söylemişti teee zamanında. Daha neler neler yaşayacağız kimbilir. Çok takmıyorum.O zaman demek büyüyorlar ondan
Ben bir an hayalimde incikli boncuklu böyle hürrem sultan tacı benzeri bişiler canlandırdımKız basit Bi taç. Pembe kurdele aldım, taça onu dolayacagım. Tepeyede Bi kurdela.
Öyle gösterılck gbi değil![]()
İsim konusunda anlaşamayanlara taktik![]()
Kuzum bana nst sancı çıktı ya ondan korkum var ama doktora sordum erken doğum sancısımı diye yok dedi kasıkta olan sancıların dediAynen, her gidişte iyi diyor zaten doktolar. Bu tarz acı, batma, kramp, ağrı tarzı hislerin normal olduğunu söylemişti teee zamanında. Daha neler neler yaşayacağız kimbilir. Çok takmıyorum.
Yaaaaa cok guzel olurduBenim dün kp bize Kuranda geçen ism KOYUN dedi. Eşim biz böyle beğendik dedi bu sefer de peygamber efendimizin kızının isimlerinden KOYUN diyor. Sinir oluyorum su emir verir gibi konusanlara. Annemin adı Fatma, cıldırtmak icin Fatma koyalım o zaman dicektim sonra vazgeçirmek için dört döner slcksşwşdkfmfmfşfş
Canım kitabın adı nedir ?Sevgili Mart ayı anneleri, bu hafta sinir stres sebebiyle sayfamızda çokça tatsız olay yaşandı. Tüm bu olanlara istinaden okumanızı istediğim ufak bir sayfa var. Hepimize iyi geleceğini düşünüyorum![]()
Aynen öyle. Ektrem durumlarda zaten müdehale ediyolar. Bolca dinlen.Kuzum bana nst sancı çıktı ya ondan korkum var ama doktora sordum erken doğum sancısımı diye yok dedi kasıkta olan sancıların dedisadece dinlen söyledi yani ciddi bir durum olsa kesin bir şey yapardı diye düşünüyorum
istediğini desin
Yaaaaa cok guzel olurduo zamanda aman ne gerek var eski isme derlerdi
![]()
Ahahahaahh sinir bozucular iş başındaBenim dün kp bize Kuranda geçen ism KOYUN dedi. Eşim biz böyle beğendik dedi bu sefer de peygamber efendimizin kızının isimlerinden KOYUN diyor. Sinir oluyorum su emir verir gibi konusanlara. Annemin adı Fatma, cıldırtmak icin Fatma koyalım o zaman dicektim sonra vazgeçirmek için dört döner slcksşwşdkfmfmfşfş
ben söyledim ben eşimden dolayı rahatımAhahahaahh sinir bozucular iş başındabiz söylemedik kv lere adını
![]()
Bilinçli Bebek - Aletha J. SolterCanım kitabın adı nedir ?
Dinleniyorum her haftam bitince resmen şükür ediyorumAynen öyle. Ektrem durumlarda zaten müdehale ediyolar. Bolca dinlen.
Ahahahaahha benim de umrumda değil açıkçası ister beğensin ister beğenmesin. Onlar koymuşlar yıllar önce istedikleri isimleri. Bu arada görümcemle adaşızben söyledim ben eşimden dolayı rahatımbayılıyor ailesiyşe inatlaşmaya buna kötü diyolar ya kesin kpyar
![]()
Kıyamam kuzum, geçecek hayırlısıyla tamamlayacağız bu süreci de.Dinleniyorum her haftam bitince resmen şükür ediyorum
aynen ya her şeyeee karışıyolarAhahahaahha benim de umrumda değil açıkçası ister beğensin ister beğenmesin. Onlar koymuşlar yıllar önce istedikleri isimleri. Bu arada görümcemle adaşız![]()
Amin canım AminKıyamam kuzum, geçecek hayırlısıyla tamamlayacağız bu süreci de.
Aman en azindan esinde senden tarafistediğini desineşim çok biliyosan sen koysaydın kızlarına o zaman kuranda geçen isim dedi
her şeye karışacaklar illaa
Benim ki bugün şeker ölçümüme karıştı. Yaptırma diye. Ben de sert çıktımaynen ya her şeyeee karışıyolar