Canım aklıma geldi fark ettim gece aşırı terliyorum bacak aralarım kapalı olunca hep bi bacağımı aralama gereği duyuyorum gece bi dokundum ıpıslak altım terlemişim sanırım kv bana bol pijamalar almıştı ama pamuklu değil berden almış bilmiyorum sanırım pazardan onlar da böyle yünlü gibi mi desem değişik bir kumaş biraz da kaşındırıyordu takmıyordum ne zaman eşimin pijamalarını giymeyi bıraktım kv aldıklarını giyiyorum hep böyle oralarım terli sanırım pijamadan da olabilir giymicem bir daha bakalım işe yarayacak mı eşiminkiler pamuklu tiril tiril diğer türlü giymez o ondan onunkiler güzelBenim de iç çamaşırım ıslanıyor akıntı değil ama terliyor gibiyim annem dedi aldığın sentetik kilotlar yapabilir diye

Bu mantıklıymış ya hiç bilmiyordum bunu canım çok sağol denicem bi fitil baya iyi geldi ilk defa bu sabah koku yoktuBalım bence pamuklu erkek atleti al söyle 5 tane büyük beden onu 90 derecede yıkayıp küçük küçük kes utuleyerek günlük pet gibi kullan onları ayrı yıka yine 90 derecede beyaz sabunla iki durulama yaptırıp sen ikiz gebelik yaşıyorsun enfeksiyon senin için çok önemli ben olsam öyle yapardım eskiden annelerimize öyle yaparmış iç çamaşırlarıda kaynatarak kullanırlarmış günlük ped hem koku yapıyor hem tahriş ediyor