2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bizim süpürge yalan oldu bu arada. Yılbaşı öncesi alınan siparişleri göndermiyor dyson. Sisteme sipariş düşmemiş diye. Para çekilmiş sipariş yok. Kayıt oluşturduk vs dendi. neyse şimdi parayı iade etmişler. Yeni fiyattan alın diyorlar. Sadece biz değil birçok kişiye böyle yapılmış. Kısmet değilmiş bakalım.

Aaa üzüldüm böyle olmasına
Kasım ayına özel Total clean 21k olmuştu o fırsattan yararlandık biz de. Yılbaşı geçince direkt 24k yapmışlar. 1 ayda 3k artacak ne olduysa artik sırf bu fiyat güncellemesinden dolayı göndermemislerdir. Tüketici hakem heyetine şikayet edilemez mi ki? Çünkü aldığınız fiyat sonuçta daha uygundu. O zaman her ürün böyle bekletilsin gonderilmesin zamlaninca para iadesi yapıp gondermiyoruz desinler. Sacmalamislar

Oiyy çok güzeller ilk attığını daha önce de atmıştın benim de favorimde şimdi bunlar yenidoğan mı 0-3 mü?
Yeni dogan için 0-3 ay alacaksın canım 0-3 ay yeni dogan olarak geçiyor genelde zaten ilk giydiginde mutlaka içinde bir kayboluyor 1 ayda daha güzel oturuyor

Ben de kullanıcam mecbur , inşallah bir zararı olmaz..

Ben de küçükken sürekli hasta olan bı cocukmusum eşime bakıyorum o da sürekli hasta bizim bebeği baştan soğuk alistirmamiz gerek sanırım da ben de kıyamam yaa yavrukusuma üşür falan giydiririm
E işte ben de sizin gibiyim ama biz kendimiz normal insanlara göre daha cok üşüdüğümüz için bebeğimizi nasıl giydireceğimize nasıl karar vericez yani istemeden kendimiz gibi yetiştircez gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…