Ben aldıktan sonra rahat ettim açıkçası, evet instagramdakiler gibi her gün her gün her yeri supuremiyorum ama masamda klavyemde to pislik gördüğüm an direkt o başlığı takip aliyorum kirleri, ev dubleks merdivenleri haliflex kablolu süpürge beni çok zorluyordu merdiven supururken, dik supurgemin de çekim gücü girgirdan halliceydi ve o da kabloluydu. Dysondan sonra rahat ettim çünkü merdiven için de başlığı var en azından saçları tozları toplayabiliyor. Ağırlığı konusunda evet gerçekten ağır yatak supururken özellikle başlık konusunda sıkıntı yaşıyorum ama eşim sağ olsun destek oluyor ben devam edeyim diye çıkan tozları gördükçe insanın daha bir temizlik yapasi geliyor nerede yaşıyormusum ben diyor
bu arada normal supurgemin çekim gücü de iyiydi ama o suluydu alerjim olduğu için. Suyu doldur işini bitir tekrar boşalt parçaları temizle falan bu süreçte beni epeyi zorlayacak bir şeydi mide bulantılarım da olduğu için. Biraz hantal kalıyordu yani. Dyson bence çok iş goruyor haftasonu supuruyorum her yeri haftaici de robot salıyorum temiz kalıyor ev