2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Canımm o acı bence herkeste var kımısının acı esıgı yuksek hıssetmıyor kımısı bızım gıbı pınpırıklı bısey oldu sanıyor oyle boyle agrıyacak tabı bız hıc agrımasın prenses gıbı gezelım ıstıyoruz ama malesef olmuyor kı

Perdeden felan değil canım oğlan zıplıyor dönüyor oynuyor yeri güzel lütfen düşünme perde merde en güzel yerdeler onlar

Canım niye çocuk sıkışsın insanlar ikiz üçüz doğuruyorlar var onların yeri yeteri kadar
Hiç işte canım bu ara o dusunceden cok iğne batmalarım varya ona daha cok yogunlastım oysakı hiç birşey yok dıyor doktor hareket edıyorum ondan mı artık

Kızlar benim göbek deliğim koyulaştı niye acaba tecrübeli analarda da oldu mu birde göbek deliğim kısalmış küçülmüş gibi

Benim oğlan bugün çıldırdı. Uyandığımdan beri güm güm güm vuruyo korkmuyo da değilim hep geceleri hareketlenir bugün maşallahı var hiç durmadı, dışardan bile belli oluyo artık
Benimki gece benden önce uyuyor hareket yok inşallah doğunca da böyle geceleri iyi uyur bende yemek yiyince hareket çok oluyor tam bir boğa burcu yemek seviyor

Hiç işte canım bu ara o dusunceden cok iğne batmalarım varya ona daha cok yogunlastım oysakı hiç birşey yok dıyor doktor hareket edıyorum ondan mı artık
Normal canım gebesin gayet normal iç organların yer değiştiriyor bende de var iğne batmaları gibi her gebenin gebelik hikayesi çok farklı , süreç gayet güzel gidiyor hiç düşünme kötü şeyler

Aay en başından ne bulduysa yesin mi yapsam ki ben de ben zaten aşırı yemeyen bir cocukmusum çocuğum da öyle olmasın

Normal canım gebesin gayet normal iç organların yer değiştiriyor bende de var iğne batmaları gibi her gebenin gebelik hikayesi çok farklı , süreç gayet güzel gidiyor hiç düşünme kötü şeyler
Aynen canım zaten burda bırbırımızde aynı belırtıler olunca rahatlıyoruz çok şükür annelik farklı bı duyguymus farklı bı ruh halıylıs bazen elınde olmuyor malesef

Aay en başından ne bulduysa yesin mi yapsam ki ben de ben zaten aşırı yemeyen bir cocukmusum çocuğum da öyle olmasın
Ozaman kesinlikle o ilk çocuğu yemek seçen kuzenle ve özellikle annenle konuşman lazım. Anne başta nasıldın da ben yemek seçiyordum yada yemiyordum hep özel bişeyler mi yapıyordun diye bence o dönem şartlarında annen normal yediriyordur o durum senle alakalıdır ama kuzenden de büyük tavsiyeler alabilirsin

Ay ne güzel ben geceleri hareketlenince eyvah diyorum doğunca da böyle olursa yandık
Şey derler eskiler gece uyuyan çocuk babayı sever gündüz uyuyan çocuk anayı sever. Gece uyursa baba da rahat uyuyor ya haliyle gündüzde çocuk iyi uyuyunca anne rahat ediyor uyumazsa gecenin belli yarısına kadar baba kalan yarısında sen bakarsın artık ama inşallah geceleri iyi uyuyan bebişlerimiz olsun

Bize de at belki hastane çıkışı olur
Başlık yenidoğan ama seçince 0-3 seçiliyor anlamadım
Yengeçli olanı koymayı düşünüyorum hastaneye

Bende bu ilk attığın takımı çok beğeniyorum bende bir tane ondan birde bu tarz almak istiyorum

Eklentiler

• IMG_3234.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 45
Annemin özel şeyler yaptığını düşünmüyorum ben de ikinci cocukmusum benle alakalı tamamen ben de kendimi çok merak ediyorum bakalım napcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…