2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Cidden napıcam bilmiyorum sağlık ocağı hemşiremiz tek doz yaparız dedi gün verdi de benim hiç yapasım yok şubat 19 una kadar karar vermem lazım
Ben şuan 24+0ım hala yaptırmadım gerçekten içime sinmeyen şeyler var o yüzden galiba öteliyorum senin niye yaptirasin yok

E işte ben de sizin gibiyim ama biz kendimiz normal insanlara göre daha cok üşüdüğümüz için bebeğimizi nasıl giydireceğimize nasıl karar vericez yani istemeden kendimiz gibi yetiştircez gibi
Bana da öyle geliyor ama annem sanki benden daha telaşlı bu konuda ben Nisan Mayıs'ta patik giymez herhalde ya falan diyorum patikmis yelekmis hepsini hazırlıyor yenidoğan bebek çok üşür diye ben alistirmasam bile annem sıcağa alistiracak

Bende hem 0-3 ay var hem yenidoğan var canım yenidoğan daha da küçük o güzel olur hastanede dedim
Yeni dogan hastane çıkışı oluyor galiba genelde bende ondan bir tane alacam digerleri 0-3 ay olcak inşallah zaten onun içinde bile o minnak ayaklarını kaybediyorlar

Kendi giydiginden bir kat kalın giydirin diyorlar canım ben çok üşüdügüm için hep kalın giydirdim

Arkasında en altına ulasabilecegin fermuari var mı canım, ben özellikle ona bakıp almıştım çanta çok dolu olunca arka fermuardan almak çok mantıklı geldi bana :)
Evet çok mantıklı bende o yüzden çok gozlu birde termal alan olmasına dikkat etmeye çalışıyorum koyduğum şey hemen soğumasın veya isinmasin diye..
Sadece baby wind yazısını saçma buldum

Evet çok mantıklı bende o yüzden çok gozlu birde termal alan olmasına dikkat etmeye çalışıyorum koyduğum şey hemen soğumasın veya isinmasin diye..
Sadece baby wind yazısını saçma buldum
Ben bunu aldım hem termal kısmı var hem arkadan açılabilir şekilde yapılmış hoşuma gitti

Merhaba rutin hangi vitaminleri kullanıyorsunuz acaba ? Ben 21 haftalık oldum ve 2 ay önce yazılmış d vitaminini almamışım daha farkedip bugün aldım ama dozu çok yüksek yazmış doktor ve her gün D-COLEFOR 20.000 ıu bunu kullanan var mı birde ? Bunun yanında multivitamin magnezyum ve demir var hepsi günlük bir tane

Kızlar huzursuz bacak sendromundan çeken yada çözüm bulabilen var mı ?

D vitamini multivitamin demir ben de kullanıyorum magnezyum kullanmıyorum şimdilik sadece.Dvit kaç damla günlük?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…