- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Dualarım seninle canımPazartesi ameliyata giricem dua edin belki bi ihtimal bebeğim yaşar
D vitamini olarak Felix d3 kullanıyorum 50.000 ıu ama damla şeklinde benimki d-colefor hap gibi hatırlıyorum eskiden haftada 2 kullanmıştım sanırım (hamile değildim o zaman) doz hakkında bir şey diyemedim o yüzden. Magis omega3-multivitaminini kullanıyorum. Demir bir de magnezyum kullaniyorumMerhaba rutin hangi vitaminleri kullanıyorsunuz acaba ? Ben 21 haftalık oldum ve 2 ay önce yazılmış d vitaminini almamışım daha farkedip bugün aldım ama dozu çok yüksek yazmış doktor ve her gün D-COLEFOR 20.000 ıu bunu kullanan var mı birde ? Bunun yanında multivitamin magnezyum ve demir var hepsi günlük bir tane
Ben kullanıyorumMerhaba rutin hangi vitaminleri kullanıyorsunuz acaba ? Ben 21 haftalık oldum ve 2 ay önce yazılmış d vitaminini almamışım daha farkedip bugün aldım ama dozu çok yüksek yazmış doktor ve her gün D-COLEFOR 20.000 ıu bunu kullanan var mı birde ? Bunun yanında multivitamin magnezyum ve demir var hepsi günlük bir tane
D vitamini kaç damla kullanıyorsun canım bana doktor 9 damla demişti ama her gün içemiyorum unutuyorum ya da vakit olmuyorD vitamini olarak Felix d3 kullanıyorum 50.000 ıu ama damla şeklinde benimki d-colefor hap gibi hatırlıyorum eskiden haftada 2 kullanmıştım sanırım (hamile değildim o zaman) doz hakkında bir şey diyemedim o yüzden. Magis omega3-multivitaminini kullanıyorum. Demir bir de magnezyum kullaniyorum
Sevgili Merve Ağustosta bu durumu yaşadım maalesef bebeğim 20+2 haftalık olduğu için kaybettik. Ağır iç kanama geçirdim rahmim parçalandığı için alındı. Plesanta mesaneme yapışmıştı. Söylediğin gibi karnım dik şekilde açıldı çok kan kaybettim.Durumun ciddiyetini bilmiyordum evde birden karnıma ağrı girdikten sonrasında doktoruma gittik bebeğim küçük olduğu için doğuma almalarına izin vermedim akşam saatlerinde doktorlar apar topar aldılar ve başarılı bir ameliyat geçirdim. Sakın korkma keşke bebeğim yaşasaydı tek üzüntüm bu. Doktorlarımız çok başarılı. Benimkisi bu konuda uzmandı. Hepsi geçiyor. Hatta 7 gün sonra taburcu oldum fakat söylediğim gibi üzüntüm önce canım yavrumu kaybetmek sonrasında rahmim olmadığı için bir evladımın daha olamayacak olması. (Şükür 1 oğlum var)Evet canım bende okudum ama çok fazla bi bilgi de yazmıyor internette ameliyatı filan izledim o biraz korkuttu hayırlısı olsun hakkımız da inşallah rabbim çocuklarıma beni bana da bebeğimi bağışlasın inşallah
Sizede çok geçmiş olsun başınız sağolsun aynı zamanda. Şükür başarılı geçmiş operasyonunuz da. İnşallah Merve de sağlıkla taburcu olur inşallah bebeğide yaşar Rabbim yardım etsin inşallahSevgili Merve Ağustosta bu durumu yaşadım maalesef bebeğim 20+2 haftalık olduğu için kaybettik. Ağır iç kanama geçirdim rahmim parçalandığı için alındı. Plesanta mesaneme yapışmıştı. Söylediğin gibi karnım dik şekilde açıldı çok kan kaybettim.Durumun ciddiyetini bilmiyordum evde birden karnıma ağrı girdikten sonrasında doktoruma gittik bebeğim küçük olduğu için doğuma almalarına izin vermedim akşam saatlerinde doktorlar apar topar aldılar ve başarılı bir ameliyat geçirdim. Sakın korkma keşke bebeğim yaşasaydı tek üzüntüm bu. Doktorlarımız çok başarılı. Benimkisi bu konuda uzmandı. Hepsi geçiyor. Hatta 7 gün sonra taburcu oldum fakat söylediğim gibi üzüntüm önce canım yavrumu kaybetmek sonrasında rahmim olmadığı için bir evladımın daha olamayacak olması. (Şükür 1 oğlum var)
Çok geçmiş olsun size..Rabbim sizi evladınıza bağışlamış gerisi için üzülmeyin kader böyleymiş yapıcak bişey olmuyor malesef...Rabbim merve arkadaşımızın da yardımcısı olsun en hayırlı şekilde onu ve çocuğunu kurtarsın...Sevgili Merve Ağustosta bu durumu yaşadım maalesef bebeğim 20+2 haftalık olduğu için kaybettik. Ağır iç kanama geçirdim rahmim parçalandığı için alındı. Plesanta mesaneme yapışmıştı. Söylediğin gibi karnım dik şekilde açıldı çok kan kaybettim.Durumun ciddiyetini bilmiyordum evde birden karnıma ağrı girdikten sonrasında doktoruma gittik bebeğim küçük olduğu için doğuma almalarına izin vermedim akşam saatlerinde doktorlar apar topar aldılar ve başarılı bir ameliyat geçirdim. Sakın korkma keşke bebeğim yaşasaydı tek üzüntüm bu. Doktorlarımız çok başarılı. Benimkisi bu konuda uzmandı. Hepsi geçiyor. Hatta 7 gün sonra taburcu oldum fakat söylediğim gibi üzüntüm önce canım yavrumu kaybetmek sonrasında rahmim olmadığı için bir evladımın daha olamayacak olması. (Şükür 1 oğlum var)
Rabbim şafi adıyla şifalar nasip etsin inşallah bebeğine sağ sağlim sağlıklı bir şekilde kavuşmayı nasip eylesin Rabbim senin için içinde en hayırlısını kolaylıkla nasip etsin bol bol ayetel kürsi oku dualarımız seninle endişe etme Allah’ın izniyle güzel olacak herşey inşallahBeni bilen tanıyanlarınız var en başından beri savaş veriyorum bebeğimi kaybetmemek için devamlı kanama ve 5 ayım bitti iğne tedavisi artık daha ne olabilir yıldım derken bi anda içimde büyüttüğüm bebeğimin benim katilim olabileceğini öğrendim dünyam başıma yıkıldı uzun zamandır giremiyorum çünkü iyi değilim panik atak hastası oldum ataklar geçiriyorum devamlı ölümle burun buruna yaşamak beni günden güne eritiyor 3 tane daha çocuğum var ve daha 27 yaşındayım plesenta perkreata olduğu anlaşıldı daha önce bu durumun adını bile duymamışken şimdi bununla yaşamayı hazmetmeye çalışıyorum nolur bana dua edin hepiniz hamilesiniz duanız kabul olur inşallah. Ameliyat çok zorlu ve İzmir de sadece 3 doktor yapıyor doktora ulaşmaya çalıştım 9 ocağa randevu aldım ancak günler geçmiyor Allah içime ferahlık versin kızlar gece dualarınızda ihmal etmeyin yaşamak istiyorum çocuklarımın babası yok zaten ikinci evliliğimden bu bebeğimde öksüz yetim kalsınlar istemiyorum çok kötüyüm belki mesajlarınıza bile cevap veremem durduğum yerde duramaz oldum hepinize kolay doğumlar sağlıklı doğumlar versin rabbim beni de geride kalan çocuklarıma bağışlasın
Çok teşekkür ederim inşallah onun da başarılı geçecektir Allah sizlere sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsinSizede çok geçmiş olsun başınız sağolsun aynı zamanda. Şükür başarılı geçmiş operasyonunuz da. İnşallah Merve de sağlıkla taburcu olur inşallah bebeğide yaşar Rabbim yardım etsin inşallah
Amin çok teşekkür ederim çok üzülüyorum ancak elimden bir şey gelmiyor Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin. inşallah Merve’nin bebeğinin sağlıkla yaşama şansı olurÇok geçmiş olsun size..Rabbim sizi evladınıza bağışlamış gerisi için üzülmeyin kader böyleymiş yapıcak bişey olmuyor malesef...Rabbim merve arkadaşımızın da yardımcısı olsun en hayırlı şekilde onu ve çocuğunu kurtarsın...
9 damla canim benim de, ben de unutuyorum her gün içmeye calisiyorum ama atladigim günler oluyorD vitamini kaç damla kullanıyorsun canım bana doktor 9 damla demişti ama her gün içemiyorum unutuyorum ya da vakit olmuyor
Canım ben 4.5 yaşındayken kardeşim oldu annem dogurduktan sonra beni hastaneye götürdüler.. sonra bebek o zamanlar ayak ucuna konurdu ya ben annemden önce ilk bebeği görmek istedim artık nasıl bi bilinç yukledilerse bebeği de suclamamistim ama bende kıskanma huyu yoktu.. onu çok sevdikleri zaman beni de sevsinler diye kıskanıyorum ama derdimKızlar benimki gibi çocukların yaş aralıkları yakın olacak bi kaç arkadaş vardı hem onlar için Hemde bilgi amaçlı yazayım dedim sizede.
Bugün kızımın rutin kontrolü vardı aynı zamanda kardeşi olacağını bu süreci nasıl yöneteceğimizi sorduk destek almak vs gerekirmi diye.
Bikere asla bir saniye bile bebekle ikisini yalnız bırakmamam gerekiyormuş çocuklar 6 yaşa kadar zarar vermeyi ölümü vs ne olduğunu bilmezler bilmeden bebeğe zarar verebilir dedi.
Kıskanmasın diye bütün ilgiyi kızıma vermek Yenidoğacak olanı zamanla otizme itebilirmiş. Baba sürekli büyük olanı parka dışarı vs çıkarıp ben evde bebekle kalırsam yine zamanla çocukların iç dünyasında ebeveyn ayrımı yapılırmış.
8 yaşa kadar ablalık abilik bilinci olmaz oyüzden ablasın vs demeyin ona da bebek gibi davranın diyor.
Doğum zamanı kızımın hastaneye gelmemesi beni hasta yatağında görmemesi gerekiyormuş sebep sonucu bilmediği için bebeği sorumlu tutarmış benim o durumumdan.
Bebek eve gelirken hediyeyle gelmesi gerekiyormuş kardeşin sana hediye getirdi gibi.
Ay kızlar çok strese girdim şu süreci nasıl yöneteceğim hiç bilmiyorum ne kızıma ne yenidoğacak kardeşine içsel zarar gelsin istemiyorum. İlk bir sene her ay rutin kontrol oluyor ya o dönem sürekli gidişatı süreci anlatacak doktor destekli gideceğiz ama yinede gözüm korkmuyor değil.
Biz dogurduk olduKızlar kaç haftaliksiniz cinsiyetler öğrenildi mi ben çok merak ediyorum da bu arada 12+2 deyim
Bence çok ta düşünmemek lazım ,hepimizin kardeşi var , 1,5 yaşındayken kardeşim doğmuş o zamana dair hiç şey hatırlamıyorum,travma da olmadı bende..benim kızlarım arasında da 2 yaş var ,önceleri çok kıskanırdı kardeşini ama asla zarar vermeye çalışmadı hala kıskançlıkları devam ediyor ama çok ta iyi anlaşıyorlar.Onları yanlız bırakmak konusu doğru,anlamadığı için zarar verebilir ama onun dışında üzme kendini hepimiz o süreçten geçtik ama sonuçta kardeş sevgisi bambaşka birşey..Kızlar benimki gibi çocukların yaş aralıkları yakın olacak bi kaç arkadaş vardı hem onlar için Hemde bilgi amaçlı yazayım dedim sizede.
Bugün kızımın rutin kontrolü vardı aynı zamanda kardeşi olacağını bu süreci nasıl yöneteceğimizi sorduk destek almak vs gerekirmi diye.
Bikere asla bir saniye bile bebekle ikisini yalnız bırakmamam gerekiyormuş çocuklar 6 yaşa kadar zarar vermeyi ölümü vs ne olduğunu bilmezler bilmeden bebeğe zarar verebilir dedi.
Kıskanmasın diye bütün ilgiyi kızıma vermek Yenidoğacak olanı zamanla otizme itebilirmiş. Baba sürekli büyük olanı parka dışarı vs çıkarıp ben evde bebekle kalırsam yine zamanla çocukların iç dünyasında ebeveyn ayrımı yapılırmış.
8 yaşa kadar ablalık abilik bilinci olmaz oyüzden ablasın vs demeyin ona da bebek gibi davranın diyor.
Doğum zamanı kızımın hastaneye gelmemesi beni hasta yatağında görmemesi gerekiyormuş sebep sonucu bilmediği için bebeği sorumlu tutarmış benim o durumumdan.
Bebek eve gelirken hediyeyle gelmesi gerekiyormuş kardeşin sana hediye getirdi gibi.
Ay kızlar çok strese girdim şu süreci nasıl yöneteceğim hiç bilmiyorum ne kızıma ne yenidoğacak kardeşine içsel zarar gelsin istemiyorum. İlk bir sene her ay rutin kontrol oluyor ya o dönem sürekli gidişatı süreci anlatacak doktor destekli gideceğiz ama yinede gözüm korkmuyor değil.
Hayatım hiç canını sıkma asla ayrım yapamazsın zaten sen kendini biliyorsun. Ama benim de duyduğum bir şey var küçük kardeş gelince büyüğüne hemen sen abla oldun artık ya da sen abi oldun artık demek yanlışmış. Çünkü o da halen bebek aslında küçüğüne bi kıyafet hediye falan aldığın zaman büyüğüne de alırsın sanki ikisi de aynı yaştalarmış gibi davranırsın.Yani benim de çok bi bilgim yok açıkçası ama ben öyle yapardım herhaldeKızlar benimki gibi çocukların yaş aralıkları yakın olacak bi kaç arkadaş vardı hem onlar için Hemde bilgi amaçlı yazayım dedim sizede.
Bu konuyu araştırmadım ama kalıcı ojeyi ben de ayda 1 e indirdim. Yapmadan da güneş kremi kullanıyorum. Senin yerinde olsam lazere bi süre ara verirdim ama baktın olcak gibi değil daha az sıklıkla yapardım herhalde bi doktora sormak lazımKızlar ben bişey sorucam hamileyken lazer epilasyon yaptıran var mı,zararlı mı ...Benim Philips lumea lazer cihazım var ,yüz,kol ve bacak için kullanmak istiyorum,zararı var mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?