- 10 Nisan 2019
- 701
- 1.080
- 113
Bu süreçte sanırım bazen cok iştahlı bazen çok iştahsız olacagız.Bende de tam tersi ya..son 1 haftadir istah gitti komple...hicbirsey yiyesim yok..
Aa evet fiyat farkı varmıs e bebekte daha mı uygun kiEvet canım benim aldığım marka hamur. Şansıma bende mi iyi çıktı gerçekten markadan kaynaklımı bilmiyorum taş gibi duruyor hala sapasağlam o lastik kısmı filan. Bende alcam bidaha bebişe.
Aynen canım su içer meyve suyu sıkarsın arada verirsin eline sen işlenirken o onu içer filan iyi olur
yani ben hiç okadar pahalıya gerek görmedim ilk zamanlar sık tek değiştirmede çöpe de gidebiliyor. Valla yırtılmıyoda öyle hemencecik ucuz ama güzel bence. O aradaki fiyat farkına çocuğa başka bişey alırım
Mantıklı ya farkları yoksa ucuz olandan alırım atılıyor nasıl olsa bir daha alınır bittikçeEvet canım benim aldığım marka hamur. Şansıma bende mi iyi çıktı gerçekten markadan kaynaklımı bilmiyorum taş gibi duruyor hala sapasağlam o lastik kısmı filan. Bende alcam bidaha bebişe.
Aynen canım su içer meyve suyu sıkarsın arada verirsin eline sen işlenirken o onu içer filan iyi olur
yani ben hiç okadar pahalıya gerek görmedim ilk zamanlar sık tek değiştirmede çöpe de gidebiliyor. Valla yırtılmıyoda öyle hemencecik ucuz ama güzel bence. O aradaki fiyat farkına çocuğa başka bişey alırım
Aay ben sabahları demir ilacını içince 2 saat bir şey yemiyorum açım hep bebiş nasıl olsa besleniyordur diyordumDün kontrole gitmeden az bişeyler atıştırıp gittim, doktor muayenede annesi bebişin aç bak midesi boş dediay bi üzüldüm inşaAllah bu şeyle daha çok yemem
Bendekinin modeli de böyle canım unisex almıştım bende. Pişik kremini büyük kullandığım için o yan ceplere koymuyorum. Zaten o resimdeki gibi ne varsa doldurmuyorum bez ıslak mendil alt açma pişik kremi yetiyoray bılemedım pembe alasım varda ikinci cocuk için de kullanırsam diye unisex alcam
PAR LINGERIE 3lü Emzirme Sütyeni Karışık Renk Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunları favoriye eklemiştim 3’lü olan 196 tl baya bedava ama ev içinde giymeye olur ancak bence idaretenBakayım canım 150 geliyor tanesi galiba ondan uygunu da bulunmaz zatenbide şubat geliyor hatırlatayım e bebekte hergün şubat indirimleri var ben şubatta tamamlarım eksikleri diye düşünüyorum
Bende öyle sanıyordum, midesi boş acıkmış diyince şaşırdım üzüldüm bendeAay ben sabahları demir ilacını içince 2 saat bir şey yemiyorum açım hep bebiş nasıl olsa besleniyordur diyordumbiz açsak onlar da mı aç oluyor çok üzüldüm şu an
Ben de eşin gibi düşünüyorum oğluma hep prima premium care kullandık, ıslak mendil de kullanmadık pamuğu ıslatıp sildim senelerceKızlar sizin burda yazdıklarınızdan esinlenerek sleepy bio natural bez siparişi verdim. Eşime göre ilk çocuk prima kullandı bu bebişte prima kullansın kafasında. Ama bana cidden günah gibi geliyor ya aşırı pahalı. Şimdi kızımda primadan sleepye dönemedik bu bebekte direk sleepy başlarsak bi sıkıntı olmaz dimi stoklucam ama korkuyorumda
Yok canım tek kullanımlık değil kirlenene kadar kullanıyorsun, ben e bebekten alıyordum.Benim boy ölçüsü hep küçük gidiyor minyon olcak sanki oğluşum. Bir de alt değiştirme bezeleri bir pofuduk var bir ince var. Bu bezler sadece kirlenince mi atiliyor çöpe kullan at mi nasıl bir şey hangisini almaliyim
Canım bu biberonların sadece emzik kısmı satılıyor mu ki ya oğlum hep dişlemişti onları yenilemek gerekecekCanım bu aventin küçük olan 0+ biberonun ucu oldukça küçük. Nasıl anne memesinde sütü içmek için çekmek zorunda kalıyorsa bu biberonda da durum aynı oyüzden bana çok kullanışlı gelmişti.
Eğer diyelim başlangıçta kullanmadım gerek kalmadı ozaman biberon ucunun akışını 1-2 yada 3 ile değiştirerek ilerleyen zamanda su verebilirsin. Biberondan zarar gelmez dursun kenarda
Yaaa içim gitti şu anBende öyle sanıyordum, midesi boş acıkmış diyince şaşırdım üzüldüm bende
Ben de sadece ıslak mendili bir kaç tane ne olur ne olmaz almak istiyorum hastane çantasına koyarım. Onun haricinde pamuk ve suyla devam etmek istiyorum en azından ek gıdaya gecesiye kadar. Çok zor oluyor mu pamuk ve suBen de eşin gibi düşünüyorum oğluma hep prima premium care kullandık, ıslak mendil de kullanmadık pamuğu ıslatıp sildim senelercehatta tuvaleti 2 yaşında öğrendi ama kendisi silemiyordu 6 yaşına kadar yine pamuk ve suyla temizledim kendim. Daha 4-5 aydır kendisi temizliyor klozette şükür
Bu kez bir de kız olacak temizliğe daha çok dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum. Islak mendil yine almam ama eşim başka bez denesek mi diyor. Ben de diyorum ya pişik olursa minnacık haliylearada kaldık valla
Yok canım tek kullanımlık değil kirlenene kadar kullanıyorsun, ben e bebekten alıyordum.
Canım bu biberonların sadece emzik kısmı satılıyor mu ki ya oğlum hep dişlemişti onları yenilemek gerekecek
Yalan söylemiştirDün kontrole gitmeden az bişeyler atıştırıp gittim, doktor muayenede annesi bebişin aç bak midesi boş dediay bi üzüldüm inşaAllah bu şeyle daha çok yemem
Oo baya bıseyler sıgıyor yanı 248 lira hepsıde beklesem bıraz daha duser mı acaba dıger modellere baktım da cırt cırtlı gıbı kuşlanıssızBendekinin modeli de böyle canım unisex almıştım bende. Pişik kremini büyük kullandığım için o yan ceplere koymuyorum. Zaten o resimdeki gibi ne varsa doldurmuyorum bez ıslak mendil alt açma pişik kremi yetiyor
Yemek yiyince daha çok oynuyorlar aslında burdan tahmin etmek zor değildi ama hiç aç kalacağı aklıma gelmemişti, 2 saat çok etkilemez belki ben 7 uyanıp 11 de randevu gitmiştim az yemiştimYaaa içim gitti şu ansabah aç uyanıyorum ilaç içince de yiyemiyorum ne yapcam o zaman yavrum aç kalıyor her sabah o zaman
Dışarıda biraz zor oluyor sadece canım ama yanımda termosta ılık su taşıyordum o an ıslatıp siliyordum ya da bazen bebek bakım odalarında lavabo oluyor o zaman sıkıntı olmuyor zatenBen de sadece ıslak mendili bir kaç tane ne olur ne olmaz almak istiyorum hastane çantasına koyarım. Onun haricinde pamuk ve suyla devam etmek istiyorum en azından ek gıdaya gecesiye kadar. Çok zor oluyor mu pamuk ve su
Ay niye öyle dedi banaYalan söylemiştirbebeğin midesinde sadece amniyon sıvısı vardır oda bos gorunur zaten kordon bağıyla beslenıyor serum gıbı dusunelım
Peki canım bu paylaştığın çantanın markasında kendi alt değiştirme örtüsü de var onlar kullanışlı olur mu? Bahsettiğiniz tek kullanımlık denilen alt açma bezlerine göreYok canım marka olsa nolcak olmasa nolcak sonuçta çocuğun altına seriyoruz bez gibi değilki bu teniyle devamlı temas etsin. Ben hep e bebeğin markasından alıyorum bi pofuduk var bide süper ince. Zaten avm de filan bebek bakım odalarında bebeği yatıracağın yer yumuşak minder oluyor onun üstüne serince sertte gelmiyor pofuduk olmasına gerek kalmıyor. Çantayı da tavsiye ederim biyere gidince koca bakım çantasını taşımaktansa bu çantayı alıp alt değiştirmeye gidiyorum hemen bide dağılmıyor çantanın içinde bezler pişik kremleri filan hepsi biyerde duruyor
kullanışlı canım ben kızım doğduğundan beri hala kullanıyorum bezden ayırana kadar da kullanırım derli toplu duruyor çanta
Aman doktorlar bazen cok konusuyor bıseyler olsa kaka yapmak zorunda değil miAy niye öyle dedi bana
E bebeğin kendi markası ya ucuz oluyor bi tık daha alt açmalarAa evet fiyat farkı varmıs e bebekte daha mı uygun ki
önceden baya stokluyodum bulaşıyordu sürekli şimdi en son nezaman aldım hatırlamıyorum bile bi büyük paket hala onu kullanıyorumMantıklı ya farkları yoksa ucuz olandan alırım atılıyor nasıl olsa bir daha alınır bittikçe
Evet evet biberonun ağzı değiştiği sürece hiç sıkıntı yok bence de
benim doktorum son kontrolümde detaylıya giderken aç git hiç durmuyor zor aldım ölçümleri orda düzgün alabilsinler dedi. Aç gittim doktora da söyledim böyle böyle diye bana evet midesi boş dememişti sabah 10 da yiyip öğleden sonra 3bucukta gitmiştim acaba hala o yediklerimi mi sindiriyoduDün kontrole gitmeden az bişeyler atıştırıp gittim, doktor muayenede annesi bebişin aç bak midesi boş dediay bi üzüldüm inşaAllah bu şeyle daha çok yemem
evet canım ev içi kullanıma uygun süngersiz ya uçlar baya belli olurPAR LINGERIE 3lü Emzirme Sütyeni Karışık Renk Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunları favoriye eklemiştim 3’lü olan 196 tl baya bedava ama ev içinde giymeye olur ancak bence idaretencesursavasci
benimkide kız olsa ekstra bi düşünürdüm belki kız bana teni filan da daha naif hassas geliyor bide hakikaten ekstra dikkat etmek gerekiyor idrar yolu enfeksiyonu açısından. Oğlanda rahata mı erdim nedir nasıl başlarsa öyle gider bari prima almayım diyorum bide korkuda var içimde şimdi rahata erdim ya bide oğlanın teni daha da hassas oluyormuş bütün bezler elimde patlıyomuşBen de eşin gibi düşünüyorum oğluma hep prima premium care kullandık, ıslak mendil de kullanmadık pamuğu ıslatıp sildim senelercehatta tuvaleti 2 yaşında öğrendi ama kendisi silemiyordu 6 yaşına kadar yine pamuk ve suyla temizledim kendim. Daha 4-5 aydır kendisi temizliyor klozette şükür
Bu kez bir de kız olacak temizliğe daha çok dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum. Islak mendil yine almam ama eşim başka bez denesek mi diyor. Ben de diyorum ya pişik olursa minnacık haliylearada kaldık valla
Yok canım tek kullanımlık değil kirlenene kadar kullanıyorsun, ben e bebekten alıyordum.
Canım bu biberonların sadece emzik kısmı satılıyor mu ki ya oğlum hep dişlemişti onları yenilemek gerekecek
Ben doktorumdan tok karnına olanını istemiştim hem sabah o kadar aç beklemek yoruyordu hem de midemi bulandırıyordu canım Santafer fort adıYaaa içim gitti şu ansabah aç uyanıyorum ilaç içince de yiyemiyorum ne yapcam o zaman yavrum aç kalıyor her sabah o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?