2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bende de tam tersi ya..son 1 haftadir istah gitti komple...hicbirsey yiyesim yok..
Bu süreçte sanırım bazen cok iştahlı bazen çok iştahsız olacagız.
Bend e yogun bi iştahsizliktan sonra bu hale geldim. Yeniden doymuş hissedebilirim inşallah.

Dün kontrole gitmeden az bişeyler atıştırıp gittim, doktor muayenede annesi bebişin aç bak midesi boş dedi ay bi üzüldüm inşaAllah bu şeyle daha çok yemem

Aa evet fiyat farkı varmıs e bebekte daha mı uygun ki

Mantıklı ya farkları yoksa ucuz olandan alırım atılıyor nasıl olsa bir daha alınır bittikçe
Evet evet biberonun ağzı değiştiği sürece hiç sıkıntı yok bence de

Dün kontrole gitmeden az bişeyler atıştırıp gittim, doktor muayenede annesi bebişin aç bak midesi boş dedi ay bi üzüldüm inşaAllah bu şeyle daha çok yemem
Aay ben sabahları demir ilacını içince 2 saat bir şey yemiyorum açım hep bebiş nasıl olsa besleniyordur diyordum biz açsak onlar da mı aç oluyor çok üzüldüm şu an

ay bılemedım pembe alasım varda ikinci cocuk için de kullanırsam diye unisex alcam
Bendekinin modeli de böyle canım unisex almıştım bende. Pişik kremini büyük kullandığım için o yan ceplere koymuyorum. Zaten o resimdeki gibi ne varsa doldurmuyorum bez ıslak mendil alt açma pişik kremi yetiyor

Eklentiler

• IMG_7629.webp
    59 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_7627.webp
    79,2 KB · Görüntüleme: 52
Ben de eşin gibi düşünüyorum oğluma hep prima premium care kullandık, ıslak mendil de kullanmadık pamuğu ıslatıp sildim senelerce hatta tuvaleti 2 yaşında öğrendi ama kendisi silemiyordu 6 yaşına kadar yine pamuk ve suyla temizledim kendim. Daha 4-5 aydır kendisi temizliyor klozette şükür
Bu kez bir de kız olacak temizliğe daha çok dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum. Islak mendil yine almam ama eşim başka bez denesek mi diyor. Ben de diyorum ya pişik olursa minnacık haliyle arada kaldık valla
Yok canım tek kullanımlık değil kirlenene kadar kullanıyorsun, ben e bebekten alıyordum.
Canım bu biberonların sadece emzik kısmı satılıyor mu ki ya oğlum hep dişlemişti onları yenilemek gerekecek

Ben de sadece ıslak mendili bir kaç tane ne olur ne olmaz almak istiyorum hastane çantasına koyarım. Onun haricinde pamuk ve suyla devam etmek istiyorum en azından ek gıdaya gecesiye kadar. Çok zor oluyor mu pamuk ve su

Yalan söylemiştir bebeğin midesinde sadece amniyon sıvısı vardır oda bos gorunur zaten kordon bağıyla beslenıyor serum gıbı dusunelım

Oo baya bıseyler sıgıyor yanı 248 lira hepsıde beklesem bıraz daha duser mı acaba dıger modellere baktım da cırt cırtlı gıbı kuşlanıssız

Yaaa içim gitti şu an sabah aç uyanıyorum ilaç içince de yiyemiyorum ne yapcam o zaman yavrum aç kalıyor her sabah o zaman
Yemek yiyince daha çok oynuyorlar aslında burdan tahmin etmek zor değildi ama hiç aç kalacağı aklıma gelmemişti, 2 saat çok etkilemez belki ben 7 uyanıp 11 de randevu gitmiştim az yemiştim

Ben de sadece ıslak mendili bir kaç tane ne olur ne olmaz almak istiyorum hastane çantasına koyarım. Onun haricinde pamuk ve suyla devam etmek istiyorum en azından ek gıdaya gecesiye kadar. Çok zor oluyor mu pamuk ve su
Dışarıda biraz zor oluyor sadece canım ama yanımda termosta ılık su taşıyordum o an ıslatıp siliyordum ya da bazen bebek bakım odalarında lavabo oluyor o zaman sıkıntı olmuyor zaten

Peki canım bu paylaştığın çantanın markasında kendi alt değiştirme örtüsü de var onlar kullanışlı olur mu? Bahsettiğiniz tek kullanımlık denilen alt açma bezlerine göre

Aa evet fiyat farkı varmıs e bebekte daha mı uygun ki
E bebeğin kendi markası ya ucuz oluyor bi tık daha alt açmalar
Mantıklı ya farkları yoksa ucuz olandan alırım atılıyor nasıl olsa bir daha alınır bittikçe
Evet evet biberonun ağzı değiştiği sürece hiç sıkıntı yok bence de
önceden baya stokluyodum bulaşıyordu sürekli şimdi en son nezaman aldım hatırlamıyorum bile bi büyük paket hala onu kullanıyorum zamanla azalıyorda o kısım ihtiyaçlar
benim doktorum son kontrolümde detaylıya giderken aç git hiç durmuyor zor aldım ölçümleri orda düzgün alabilsinler dedi. Aç gittim doktora da söyledim böyle böyle diye bana evet midesi boş dememişti sabah 10 da yiyip öğleden sonra 3bucukta gitmiştim acaba hala o yediklerimi mi sindiriyodu
PAR LINGERIE 3lü Emzirme Sütyeni Karışık Renk Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunları favoriye eklemiştim 3’lü olan 196 tl baya bedava ama ev içinde giymeye olur ancak bence idareten cesursavasci
evet canım ev içi kullanıma uygun süngersiz ya uçlar baya belli olur
benimkide kız olsa ekstra bi düşünürdüm belki kız bana teni filan da daha naif hassas geliyor bide hakikaten ekstra dikkat etmek gerekiyor idrar yolu enfeksiyonu açısından. Oğlanda rahata mı erdim nedir nasıl başlarsa öyle gider bari prima almayım diyorum bide korkuda var içimde şimdi rahata erdim ya bide oğlanın teni daha da hassas oluyormuş bütün bezler elimde patlıyomuş bi arkadaş benim gibi kızına prima almıştı oğlana şokun markasından alıyormuş okadar da yapmam da sleepy kötü değil diye düşündüm.

Bide biberonların sadece emzik kısımları satılıyor canım benim kızımda hep dişlemiş geçen aldım daha yeniden sadece uç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…