2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Genelde amazondan alışveriş yaparız canım hiç sıkıntı yaşamadık ben de kaydetmem hiç bir siteye kartımı, muhtemelen o ara yazılımsal bir sıkıntı olmuş olabilir

Ben 196 tane aldım başkada almıcam 1 numara. Minyon bi bebek olursa tamamını kullanırız. Sonra 2 numara stok yaparım 2 numara daha uzun daha çok kullanılıyor
Benim boy ölçüsü hep küçük gidiyor minyon olcak sanki oğluşum. Bir de alt değiştirme bezeleri bir pofuduk var bir ince var. Bu bezler sadece kirlenince mi atiliyor çöpe kullan at mi nasıl bir şey hangisini almaliyim

O arkadaşın kocası almış indirimi duyunca gözü dönmüş yoksa 210 tane çok fazla. Üstelik ıslak medil de almış 1000 tane

Eklentiler

• IMG_20240117_114127.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar bende bu biberonu aldım görerek almak istiyordum aslında nasıl oldu anlamadım 270 e dusmustu alı verdım nasıl sizce bunun yanına bırde küçük mü almam gerekiyor

Eklentiler

• IMG_2029.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 58
Canım bunların buyuk gögüslüler için ayrı falan varmış dopru mu ki benım aldığım buyuk gögülerle uyumlu yazıyor goguslerım buyuk dıye aldım da cok bı alakası olcagını dusunmuyorum
Aa hiç bilmiyordum büyük göğüs küçük göğüs diye ayrıldığını, benim göğsüm küçük olur herhalde bunlar

Canım kullan at değil defalarca kullanabilirsin kirlenene kadar. Başta çok kirleniyor sonra ek gıdayla kaka koyulaştıkça çok batmıyor. Ben ikisini de kullandım bana ince olan daha iyi geldi çok yer kaplamıyor şöyle bi alt değiştirme çantam var içine bezini ıslak mendilini ve alt açma örtüsünü koyup bakım çantasına atıyorum rahat oluyor ince olunca kolay kapanıyor

Eklentiler

• IMG_7626.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…