2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Marka vs fark ediyor mu peki alt açma bezinde, fiyat farkları çok olabiliyor anlayamadım sebebini ince olandan alayım ben de yazın falan hep dışarı çıkılır en azından yer kaplamasın haklısın. Aay çanta harika alayım ben de hemen

Bunları goruyordum demek kullanışlı bırde ben alayım

Küçüğü de yenidoğan için 0+ yazıyor ne olur ne olmaz süt gelmez vs aldım ben de. Aslında pompanın yanında da var biberon ama cam olsun istedim
Canım bu aventin küçük olan 0+ biberonun ucu oldukça küçük. Nasıl anne memesinde sütü içmek için çekmek zorunda kalıyorsa bu biberonda da durum aynı oyüzden bana çok kullanışlı gelmişti.
Eğer diyelim başlangıçta kullanmadım gerek kalmadı ozaman biberon ucunun akışını 1-2 yada 3 ile değiştirerek ilerleyen zamanda su verebilirsin. Biberondan zarar gelmez dursun kenarda

Ayyy ben bunun kirpilisini aldım çok tatlıııı

Canım ne kadar da küçük olsa o doğumdan sonra emzırme surecınde kocaman oluyorlar
Şu an bana göre büyük ama başka bir insan görse yoo ortalama der eski hali çok büyük değildi. Biberonun ucuna bakınca bana çok çok küçük gelmedi bence olur gibi

Eklentiler

• IMG_20240117_122706.webp
    5 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20240117_122700.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 33
Zaten uçları satılıyor demiştin ya sen o yüzden içim rahat şekilde aldım ben de ileride değiştiririm dedim, dediğin gibi su içer vs. cam şişe miis

Zaten uçları satılıyor demiştin ya sen o yüzden içim rahat şekilde aldım ben de ileride değiştiririm dedim, dediğin gibi su içer vs. cam şişe miis
Cam şişe ağır mı bakar mısın veya çocuk elinde gezdirip bi bakiyon yere atıyor.. Hani bu yüzden merak ettim yoksa tercihim hep camdan yana

Yok canım marka olsa nolcak olmasa nolcak sonuçta çocuğun altına seriyoruz bez gibi değilki bu teniyle devamlı temas etsin. Ben hep e bebeğin markasından alıyorum bi pofuduk var bide süper ince. Zaten avm de filan bebek bakım odalarında bebeği yatıracağın yer yumuşak minder oluyor onun üstüne serince sertte gelmiyor pofuduk olmasına gerek kalmıyor. Çantayı da tavsiye ederim biyere gidince koca bakım çantasını taşımaktansa bu çantayı alıp alt değiştirmeye gidiyorum hemen bide dağılmıyor çantanın içinde bezler pişik kremleri filan hepsi biyerde duruyor
Bunları goruyordum demek kullanışlı bırde ben alayım
kullanışlı canım ben kızım doğduğundan beri hala kullanıyorum bezden ayırana kadar da kullanırım derli toplu duruyor çanta

Bende alıyorum canım bu hamur markası demi

Fiyat farklarını görünce dedim yirtiliyor vs herhalde ben de bakayım ebebeke o zaman, evet çanta çok iyi alacağım :)

Ayyy ben bunun kirpilisini aldım çok tatlıııı
Evet çok sevimli modelleri var bide bu markadan mı kaynaklı nedir çokta sağlam çıktı. Okadar dolduruyorum bezle içini o kapattığım lastik kısmı hiç kopma filan yapmadı nerdeyse 2 sene olcak. aynı markadan bebişede alcam şimdi

Kilolu bir bebiş olursa 2 ye hemen geçiliyor 1 az kullanılıyo canım, diğerini 2 numara alaymış
Heyecan yaptı herhalde bir anda eşim de ben de çok çok kilolu dogmamisiz ortalamaymisiz bizden kilolu bir bebek çıkmaz diye düşünüyorum kalırsa da veririrz artık ihtiyacı olan olursa :)

ay bılemedım pembe alasım varda ikinci cocuk için de kullanırsam diye unisex alcam

Bende alıyorum canım bu hamur markası demi
Evet canım benim aldığım marka hamur. Şansıma bende mi iyi çıktı gerçekten markadan kaynaklımı bilmiyorum taş gibi duruyor hala sapasağlam o lastik kısmı filan. Bende alcam bidaha bebişe.
Aynen canım su içer meyve suyu sıkarsın arada verirsin eline sen işlenirken o onu içer filan iyi olur
Fiyat farklarını görünce dedim yirtiliyor vs herhalde ben de bakayım ebebeke o zaman, evet çanta çok iyi alacağım :)
yani ben hiç okadar pahalıya gerek görmedim ilk zamanlar sık tek değiştirmede çöpe de gidebiliyor. Valla yırtılmıyoda öyle hemencecik ucuz ama güzel bence. O aradaki fiyat farkına çocuğa başka bişey alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…