2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Oo baya bıseyler sıgıyor yanı 248 lira hepsıde beklesem bıraz daha duser mı acaba dıger modellere baktım da cırt cırtlı gıbı kuşlanıssız
Cırtlı hiç kullanmadım canım ama bana da kullanışsız geldi bi süre sonra cırtlar atar gibi geliyor lastik te koparmı diye düşünmüştüm ama içini baya bezle havaleli de doldurdum kopma olmadı hiç biraz esniyor sadece oda normal
Peki canım bu paylaştığın çantanın markasında kendi alt değiştirme örtüsü de var onlar kullanışlı olur mu? Bahsettiğiniz tek kullanımlık denilen alt açma bezlerine göre
valla sen söyleyince girip baktım kullanmadım ondan ben. Benim bebek bakım çantasında var ona benzer hiç kullanmadım onuda bak attım resminide öylece duruyor. Dışarda batacak filan onu temizlemekle uğraşcam yada sürekli makineye at yıka filan kullanışsız geldi bana. Tekrar baktım kendiminkine silinebilir kumaşı ama leke illaki kalır yani . Öbür türlü olunca at çöpe gitsin oluyor

Eklentiler

• IMG_7630.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 56
kızlar napıyorsunuz nasılsınız bakalım. hastalar iyileşti mi
Ah daha iyiyim ben antibiyotik kullanıyorum. Dün gece kızımın nebulizatörüyle serum fizyolojik hava verdim kendime baya tıkalı olan kısım açıldı aktığını hissettim. Sonrada burun spreyi sıktım yattım şükür sabah ağrısız kalktım sen nasılsın canım

iyiyim ama artık akşamları zor uyuyorum karnımdan. ne tarafa yatsam löbür lömbür çocuk ağırlık yapıyor dün tetanoz oldum akşam baya sersemletti beni ama iyiyim. bütün hamişler fıstık gibi olsun inşallah

Tetanozun kaçıncı dozunu oldun canım. Kolda var mı bi sıkıntı?
Ay bende dönebiliyorum filan da bazen wc ye hızlı kalkayım derken kalkamıyorum devriliyorum filan

Yemek yiyince daha çok oynuyorlar aslında burdan tahmin etmek zor değildi ama hiç aç kalacağı aklıma gelmemişti, 2 saat çok etkilemez belki ben 7 uyanıp 11 de randevu gitmiştim az yemiştim
Sabah 9 buçukta uyanıyorum direkt ilaç içiyorum, bir de zaten çok aç uyaniyorum. 11 buçukta kahvaltı yapıyorum aslında 2 saat açlık değil önceki akşamdan beri aç olmuş oluyorum yani

Ayyy bana aşırı mantıklı ve lazım gibi gelmişti iyi ki sormuşum almıyorum

Dışarıda biraz zor oluyor sadece canım ama yanımda termosta ılık su taşıyordum o an ıslatıp siliyordum ya da bazen bebek bakım odalarında lavabo oluyor o zaman sıkıntı olmuyor zaten
Termosa hep sıcak su koymayi planlıyorum canım ne olur ne olmaz diye bir de dışarıya çıktığımızda zaten yaz olmuş olacak ya 1 saat masada kalsa su duş suyuna dönüşüyor 6 aydan sonra pamuk zorlar gibi ama ıslak mendile gecerim diye düşünüyorum

Ben doktorumdan tok karnına olanını istemiştim hem sabah o kadar aç beklemek yoruyordu hem de midemi bulandırıyordu canım Santafer fort adı
Sorayım ben de olmadı ya çünkü açlık durumum epeyi fazla oluyor bebek de yemek için beni bekliyorsa çok üzüldüm

Kızlar bende bazen garip bi his oluyor az önce de oldu. Sanki zangır zangır sallanıyorum titriyorum. Deprem oluyo sanıyorum her seferinde ama yok. Ellerime falan bakıyorum öyle görünür bi titreme de yok. Ama hissediyorum yani. Nedir bu çarpıntı mı?

Sorayım ben de olmadı ya çünkü açlık durumum epeyi fazla oluyor bebek de yemek için beni bekliyorsa çok üzüldüm
Yok kuzum üzülme yeni doğanların iki damla sütle midelerinin doyduğunu düşünürsek daha anne karnında canları ne ki, yediğimiz depoladığımız yetiyordur mutlaka onlara

Aay o arada bende de oluyor. Son bir kaç haftadır deprem mi oluyor ben mi sallaniyorum anlamıyorum ama ben genel olarak böyleydim sanki, bir de sürekli karnım atıyor kendimi dinleyince o da beni sallıyor gibi hissediyorum çarpıntı gibi dusunmemistim

Yok kuzum üzülme yeni doğanların iki damla sütle midelerinin doyduğunu düşünürsek daha anne karnında canları ne ki, yediğimiz depoladığımız yetiyordur mutlaka onlara
Ben de öyle dusunmustum ama ultrasonda midesi boş demiş ya Dr üzüldüm bı

Tetanozun kaçıncı dozunu oldun canım. Kolda var mı bi sıkıntı?
Ay bende dönebiliyorum filan da bazen wc ye hızlı kalkayım derken kalkamıyorum devriliyorum filan
ben ilk dozunu oldum. biraz geç oldum korona vs olunca doktorum uzattı. kolum hafif acıyor. dün sersemlik vardı. doktor arkadaşım belki bu akşam ateş yapar bekle dedi bekliyorum. başka sıkıntı olmadı şükür

Evet doğru mayısta doğacakları için termos suyuna bile gerek olmaz benim oğluşum alerjikti ya o yüzden hiç kullanamadık ıslak mendil doktor kullanmayın dedi ama siz bir denersiniz baktın sorun olmuyor geçersin ıslak mendile
Kız bebeklerde temizlik daha zor gibi geliyor, pipiye alışığım ya, kolaydı hemen sil geç şu an nasıl sileceğim acıtır mıyım falan diye düşünüyorum daha hassas davranmak lazım sanki neyse ona da alışırım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…