2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ben de ferrum içiyorum aç karna midemi mahvediyor eczacı kahvaltıdan 1 saat sonra içebilirsin demişti
Mideme bir sıkıntı yapmadı benim ama kabız oldum eczacı da 2 saat süt urunleri tüketme dedi, muz yiyordum ama netten baktığıma göre bir şey yememek gerekiyormuş. Akşam içerken aç olmuyorum 9 buçuk gibi ama sabah zorluyor biraz

Evet bebiş vurunca da geliyor o his ama çözemedim tam neden olduğunu
Bendeki atma bebişin vurması değil aslında, eşim miden atyordur diyor. Karnima bir cisim koyuyorum mesela pıt pıt sürekli atıyor. Kalbimle karnıma aynı zamanda koydum ellerimi aynı şekilde atmiyorlar ritimler farklı demek ki kalple ilgili değil dedim, midem atıyor galiba anlamadım

Hahahah seni çok iyi anlıyorum anneannem de bana diktirmeye kalktı hevesi kırılmasın diye de yok diyemedim en azından koyu renk olsun dedim böyle bi şey bak
Seninki en azından kir götürür pofuduk pofuduk güzel de biyere giderken de götürülmez kalın. Evde kullanırsın belki o gelince arada görsün elinde

Ben bu kendi içinden çıkanı da yanıma alırım yine ne olur ne olmaz dedim

Unısex alıcam dıyıp bunu almam şoku aman ıkıncı cocukta da bunu kullanırım sansa kadere
Ayy ben de ikisi arasında kaldım eşim akşam bakalım tamam dedi bu kararsızlık beni öldürecek

Eklentiler

• IMG_20240117_134758.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20240117_134743.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 38
Ben bu kendi içinden çıkanı da yanıma alırım yine ne olur ne olmaz dedim
Benimde hep yanımda geziyor daha kullanmadım hiç ama ısrarla yanımda geziyor çantanın içinden çıkmasaydı ekstra para verip almazdım madem var dursun çantada diyorum ama kilitli kirli bez torbasını kullanıyorum o işime geldi

Ben de ekstra para verip almazdım ama senin gibi yanımda gezdircem ben de muhtemelen kirli bez torbasının ise yaramasina sevindim

Tanesini kaça aldın migrosta prima tanesi 3 liraya geliyordu o şekilde stoklamıştım ben

O zaman ben de o düz fileden alayım bunlar eahat gibi geldi ama riske atmayayım ben de

Tanesini kaça aldın migrosta prima tanesi 3 liraya geliyordu o şekilde stoklamıştım ben
Sen baya indirimde almışsın valla aynı numaralar değil tabi ben 5 numara aldım sabah tanesi 9.16 tl
74 tane prima premium care 5 numara 678 tl
192 tane sleepy bio natural 1 numara 630 tl aldım sabah.

Bunu hiç yaşamadım bak, daha neler yaşıcaz acaba

O zaman ben de o düz fileden alayım bunlar eahat gibi geldi ama riske atmayayım ben de
Valla canım havlulular daha iyi gibi gelmişti bana da yumuşak yumuşak ama suyu hemen aşağı çekmiyor göl oluyor yüz üstü yatırsan ağzına girecek sırt üstü yatırsan kulaklarına girecek biri elinde tutsa yıkasan hep ozaman fileye gerek kalmıcak ben kullanamadım yani. Bazen basit duranlar daha iyi oluyor gene sen bilirsin tabi

Seninki en azından kir götürür pofuduk pofuduk güzel de biyere giderken de götürülmez kalın. Evde kullanırsın belki o gelince arada görsün elinde
Yani çok şirin aslında ama o kadar müslini boşuna mı aldık bence gerek yoktu ama her şeye gerek yok desem hiçbi şey yapmazlar sonra

Hahahah seni çok iyi anlıyorum anneannem de bana diktirmeye kalktı hevesi kırılmasın diye de yok diyemedim en azından koyu renk olsun dedim böyle bi şey bak
Aaa bak senin bu sadece alt açma için düşündük ama yumuşak ya yastığını karın altına doğru koyup yüz üstü pozisyonda egzersiz yaptırabilirsin önüne o zeka kartlarından filan koyarak öyle kullanışlı olur.
At yere bebişi de koy sürünsün üstünde ekstra örtü sercem diye uğraşmazsın belli bi süre

Yani çok şirin aslında ama o kadar müslini boşuna mı aldık bence gerek yoktu ama her şeye gerek yok desem hiçbi şey yapmazlar sonra
Boşver iş görür o egzersiz yaptırsın
Bugün hepimiz Hamur alıyoruz çok fena influence olduk gulumsebebek
Valla ben memnunum inşallah sizde kullanışlı bulursunuz memnun kalırsınız kızlar. Çanta derli toplu duruyor bakın en önemlisi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…