2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
bence bişey olmamıştır. ben temizlik yapıyorum evde bazen istemeden temizlik malzemesi değiyor iyice yıka bişey olmaz

MaşaAllah prensese senin erken mi oluyordu normaldede öyle hatırlıyorum ? Çok fazla hareket etmesen bu süreyi uzatmaz mı?

MaşaAllah prensese senin erken mi oluyordu normaldede öyle hatırlıyorum ? Çok fazla hareket etmesen bu süreyi uzatmaz mı?
34 ve 36 haftalık dogumlarım var canım ama buna çok erkenden dedi. İstiharet dedi zaten ilişki yasak progesteron verdi sabah akşam

Servikal uzunlık kısalmış dedi moralim bozuldu soramadım rahimde çok az açılma var dedi delik gözüküyor dedi sabah akşam progesteron verdi canım
Eğilirken de dikkat et her hareketine iş yapma ama progesteron ile bu şekilde ilerleyen çok var canım. Uzan sürekli inşallah hepsi de vakti zamanında gelsin

Ya bir de neyden ne kadar kaç aylık alsak onu yapsak ne güzel olur yaz için kaç aylık almak lazım ne kadar zıbın almak lazım
Gerçekten arada derede doğacak birde bizim çocuklar ben antalyadayim ya geçen sene mayista donuyordum bu sene ne olur bilmiyorum mevsimler tam düzgün olsa yine sıkıntı yok ama gerçekten koca bi belirsizlik var

Sana karışmak gibi olmasın ama bu saatten sonra tencere bardak için dolaba dahil uzanma yemek yapman gerekirse eşine bir gün önceden cikarttir.. Ağır kaldırma çocuklarını kaldırma.. olabildiğince uzan şu 3 ay az sabret gerekirse yürüme de zaten merdiven çıkma.. moralini de bozma..
Uzun lafın kısası 3 ay tembellik kimseden bir şey götürmez tembel insanlar gibi yaşamaya çalış.. kasiklarini zorlayan seyler yapma

Maşallah minnosa kocaman olmus kendini zorlayacak hiçbir şey yapma canım bol bol yat dinlen. gulumsebebek 'in Dr'u demişti sanırım uzanmak ve eğilmek rahim ağzı uzunluğunu kısaltıyor diye. Bu süreçte evdekilerden destek al bence inşallah en azindan 37'ye kadar sabreder miniğin

Ya ben şu puset olayını hiç bilmiyorum. Bebek arabası alırken içinde puset olanları da var değil mi set şeklinde içine geçiyor . Yani hastaneye giderken falan puset ile gidecek o puseti araca kemer ile bağlıyoruz ama Güvenli olur mu? Oto koltuğu da alacağız ama en sona bıraktım onu. Doğduktan sonra alsak olur herhalde.

Galiba fazla yordum kendimi bi sorun olmayınca çok rahat davrandım annemde hep kızardı zaten şu elini yukarlara uzatma diye tencere almak için zorladıgım oldu kendimi. Annem de aynı şeyşeri söyledi dikakt edicem artık yeterki bebegim zamanı gelene kadar dogmasın

Dikkat edicem kuzum fazla uzandıgım olsu galiba bu saaatten sonra bişe olmaz diye düşündüm fazla güvendim kendime

Kendini suçlama canım ben reformer pilatese giderken hamile birisi geliyordu o bizden ayrı hareketler yapıyordu ama baya da esniyordu ağırlık ittiriyordu falan tahminen 6-7 aylıktı karnı baya belirgindi. Yani insanlar neler neler yapıyor bir şey olmuyor ama öğrendikten sonra dikkat edersin artık
Ben de çok eğiliyorum, uzanıyorum unutuyorum insan sorun olmayınca daha rahat davranıyor. İnşallah erken doğmaz hiç bi bebiş

Bebeğine maşallah güzel büyümüş hayatım. Sen de seni sıkıntıya ve strese sokacak her hareketten kaçın az kaldı zaten 3 ay sabret yat hep :)

Aa benım almam herhalde 10 dakıka surdu hıc dusunmem iyimiş guzelmıs okey aldık

Canım kendını suclama bence ondan kaynaklı değil rahım ve bebekle alakalı bı durumdur ayaklarının altına yastık koy uzan bol bol ınsallah normal halını alır rahim ağzın kac cıktı kı

Servikal uzunlık kısalmış dedi moralim bozuldu soramadım rahimde çok az açılma var dedi delik gözüküyor dedi sabah akşam progesteron verdi canım
Canım diğer hamılelıklerınde boyle olduysa senın dıkkat etmen gerekıyor rahım agzı uzayan bırsey magnezyum almıyorsan magnezyuma basla 1 hafta dınlenmen bıle rahım agzını uzatıyor bol bol dınlen gerekıyorsa annen esın baksın 1 hafta tuvalet harici kalkmazsan normale doner

Ahh be ahhh be ne kadar üzüldüm anlatamam... Evet bir sorumlulugumuz var ama bak bende şuan çok şükür sıkıntı yok ama yukarıya 3den fazla uzaniyim ard arda bulasik makinesini yerlestirirken kasigim agriyo yapma diyo bende yapmıyorum..
En kötü annen yakınsa yemek yapamadığın vakit onlara gidin.. Eşinden rica et sana tabak tencere artık ne varsa onu aşağıya indirsin bi gün önceden..
İnşallah annen yakındır da bu süreçte onunla daha sağlıklı ilerler çünkü 2 çocuğun var diye hatırlıyorum..
Ama üzme kendini bak birde korkma, sinirde olma bir şeylere tetikleme dogumu
Ha birde oturarak doğra her şeyi bulasik makinen varsa aman elimde yikarim deme ona koy direkt inan düzelir korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…