bence bişey olmamıştır. ben temizlik yapıyorum evde bazen istemeden temizlik malzemesi değiyorKızlar evde temizlik vardı ben de bez falan ayarlıyordum dolabı bi açtım üzerime boya döküldü, aylar önce evi boyamıştık ondan bir çay bardağı kadar ayırmıştı eşim o düştü kırıldı saçıldı her yere. Ben de iz kalmasın diye eğildim sildim temizliğe gelen abla ile, malum sonra çıkarmak zor oluyo. Ama elime falan bulaştı hep ya sonra o da sen git ben yaparım dedi. Acaba bebişe kötü bir etki olmuş mudur yıkadım elimi iyice ama zor çıkıyor ya uğraştırdı.
Bebiş tekmeliyor Allahtan ama yine de tedirgin oldum kimyasal diye
MaşaAllah prenseseKızlar bugün kontrolüm vardı yeni geldim minigim tam 23+6 günlük 700 gram olmuş boyu fl 43 yazıyor bunu 7 ile çarpıyırsunuz galiba 30cm olmuş. Ama moralim çok bozuk bebegim baş aşagı dönmüş kesem aşagı inmiş doktorum erken dogum riskin var dedi servikal uzunluk kısalmış pek güzel poz vermedi prensesim buda renkli ultrason
34 ve 36 haftalık dogumlarım var canım ama buna çok erkenden dedi. İstiharet dedi zaten ilişki yasak progesteron verdi sabah akşamMaşaAllah prensesesenin erken mi oluyordu normaldede öyle hatırlıyorum ? Çok fazla hareket etmesen bu süreyi uzatmaz mı?
Eğilirken de dikkat et her hareketine iş yapma ama progesteron ile bu şekilde ilerleyen çok var canım. Uzan sürekli inşallah hepsi de vakti zamanında gelsinServikal uzunlık kısalmış dedi moralim bozuldu soramadım rahimde çok az açılma var dedi delik gözüküyor dedi sabah akşam progesteron verdi canım
Umarım 37 yi bekler prenses sağlıkla sıhhatle vakti zamanında gelsin inşaAllah34 ve 36 haftalık dogumlarım var canım ama buna çok erkenden dedi. İstiharet dedi zaten ilişki yasak progesteron verdi sabah akşam
Gerçekten arada derede doğacak birde bizim çocuklar ben antalyadayim ya geçen sene mayista donuyordum bu sene ne olur bilmiyorum mevsimler tam düzgün olsa yine sıkıntı yok ama gerçekten koca bi belirsizlik varYa bir de neyden ne kadar kaç aylık alsak onu yapsak ne güzel oluryaz için kaç aylık almak lazım ne kadar zıbın almak lazım
Ben 2 yenidoğan aldım hemen büyüyorlar vs denince 0-3 aldım çoğunluklaOf ben öok aldım galiba ya yenidoğan felan da aldım ben
Sana karışmak gibi olmasın ama bu saatten sonra tencere bardak için dolaba dahil uzanma yemek yapman gerekirse eşine bir gün önceden cikarttir.. Ağır kaldırma çocuklarını kaldırma.. olabildiğince uzan şu 3 ay az sabret gerekirse yürüme de zaten merdiven çıkma.. moralini de bozma..Kızlar bugün kontrolüm vardı yeni geldim minigim tam 23+6 günlük 700 gram olmuş boyu fl 43 yazıyor bunu 7 ile çarpıyırsunuz galiba 30cm olmuş. Ama moralim çok bozuk bebegim baş aşagı dönmüş kesem aşagı inmiş doktorum erken dogum riskin var dedi servikal uzunluk kısalmış pek güzel poz vermedi prensesim buda renkli ultrason
Maşallah minnosa kocaman olmusKızlar bugün kontrolüm vardı yeni geldim minigim tam 23+6 günlük 700 gram olmuş boyu fl 43 yazıyor bunu 7 ile çarpıyırsunuz galiba 30cm olmuş. Ama moralim çok bozuk bebegim baş aşagı dönmüş kesem aşagı inmiş doktorum erken dogum riskin var dedi servikal uzunluk kısalmış pek güzel poz vermedi prensesim buda renkli ultrason
Galiba fazla yordum kendimi bi sorun olmayınca çok rahat davrandım annemde hep kızardı zaten şu elini yukarlara uzatma diye tencere almak için zorladıgım oldu kendimi. Annem de aynı şeyşeri söyledi dikakt edicem artık yeterki bebegim zamanı gelene kadar dogmasınSana karışmak gibi olmasın ama bu saatten sonra tencere bardak için dolaba dahil uzanma yemek yapman gerekirse eşine bir gün önceden cikarttir.. Ağır kaldırma çocuklarını kaldırma.. olabildiğince uzan şu 3 ay az sabret gerekirse yürüme de zaten merdiven çıkma.. moralini de bozma..
Uzun lafın kısası 3 ay tembellik kimseden bir şey götürmez tembel insanlar gibi yaşamaya çalış.. kasiklarini zorlayan seyler yapma
Dikkat edicem kuzum fazla uzandıgım olsu galiba bu saaatten sonra bişe olmaz diye düşündüm fazla güvendim kendimeMaşallah minnosa kocaman olmuskendini zorlayacak hiçbir şey yapma canım bol bol yat dinlen. gulumsebebek 'in Dr'u demişti sanırım uzanmak ve eğilmek rahim ağzı uzunluğunu kısaltıyor diye. Bu süreçte evdekilerden destek al bence inşallah en azindan 37'ye kadar sabreder miniğin
Ben de bilmiyordum hep uzaniyordum ama artık daha dikkat ediyorum. Kızların da buyumuslerdi diye hatırlıyorum destek olurlar annelerineDikkat edicem kuzum fazla uzandıgım olsu galiba bu saaatten sonra bişe olmaz diye düşündüm fazla güvendim kendime
Kendini suçlama canım ben reformer pilatese giderken hamile birisi geliyordu o bizden ayrı hareketler yapıyordu ama baya da esniyordu ağırlık ittiriyordu falan tahminen 6-7 aylıktı karnı baya belirgindi. Yani insanlar neler neler yapıyor bir şey olmuyor ama öğrendikten sonra dikkat edersin artıkGaliba fazla yordum kendimi bi sorun olmayınca çok rahat davrandım annemde hep kızardı zaten şu elini yukarlara uzatma diye tencere almak için zorladıgım oldu kendimi. Annem de aynı şeyşeri söyledi dikakt edicem artık yeterki bebegim zamanı gelene kadar dogmasın
Bebeğine maşallah güzel büyümüş hayatım. Sen de seni sıkıntıya ve strese sokacak her hareketten kaçın az kaldı zaten 3 ay sabret yat hep :)Kızlar bugün kontrolüm vardı yeni geldim minigim tam 23+6 günlük 700 gram olmuş boyu fl 43 yazıyor bunu 7 ile çarpıyırsunuz galiba 30cm olmuş. Ama moralim çok bozuk bebegim baş aşagı dönmüş kesem aşagı inmiş doktorum erken dogum riskin var dedi servikal uzunluk kısalmış pek güzel poz vermedi prensesim buda renkli ultrason
Aa benım almam herhalde 10 dakıka surdu hıc dusunmemYa ben her şeyde o kadar kararsızım ki hep böyle bir kaç seçenek arasında kalır sorarımsağdaki daha bebeksi uygun gibi geldi baktıkça bilemedim ben de eşim de her şeyi sorgular neden çanta aldik peki diye sorguladı mesela açıkladım bir tur aa tamam alalım dedi ama ben karar veremeyince akşam bakcaz artık
Canım kendını suclama bence ondan kaynaklı değil rahım ve bebekle alakalı bı durumdur ayaklarının altına yastık koy uzan bol bol ınsallah normal halını alır rahim ağzın kac cıktı kıGaliba fazla yordum kendimi bi sorun olmayınca çok rahat davrandım annemde hep kızardı zaten şu elini yukarlara uzatma diye tencere almak için zorladıgım oldu kendimi. Annem de aynı şeyşeri söyledi dikakt edicem artık yeterki bebegim zamanı gelene kadar dogmasın
Canım diğer hamılelıklerınde boyle olduysa senın dıkkat etmen gerekıyor rahım agzı uzayan bırsey magnezyum almıyorsan magnezyuma basla 1 hafta dınlenmen bıle rahım agzını uzatıyor bol bol dınlen gerekıyorsa annen esın baksın 1 hafta tuvalet harici kalkmazsan normale donerServikal uzunlık kısalmış dedi moralim bozuldu soramadım rahimde çok az açılma var dedi delik gözüküyor dedi sabah akşam progesteron verdi canım
Ahh be ahhh be ne kadar üzüldüm anlatamam... Evet bir sorumlulugumuz var ama bak bende şuan çok şükür sıkıntı yok ama yukarıya 3den fazla uzaniyim ard arda bulasik makinesini yerlestirirken kasigim agriyo yapma diyoGaliba fazla yordum kendimi bi sorun olmayınca çok rahat davrandım annemde hep kızardı zaten şu elini yukarlara uzatma diye tencere almak için zorladıgım oldu kendimi. Annem de aynı şeyşeri söyledi dikakt edicem artık yeterki bebegim zamanı gelene kadar dogmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?