2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ya bir de neyden ne kadar kaç aylık alsak onu yapsak ne güzel olur yaz için kaç aylık almak lazım ne kadar zıbın almak lazım
Onu büyüdükçe gelişimine göre alacaksın kuzum, kimi bebiş kilolu oluyor 3 6 az kullanıp hemen 6 9 a geçebiliyor vs oyüzden onları şimdiden alma

Kızzz çok mantıklı siz tecrübelilerin bakış açısı daha iyi oluyo

Sen baya indirimde almışsın valla aynı numaralar değil tabi ben 5 numara aldım sabah tanesi 9.16 tl
74 tane prima premium care 5 numara 678 tl
192 tane sleepy bio natural 1 numara 630 tl aldım sabah.
Aynen ben 3 numaraya kadar aldım 3 liraya felan geldi en pahalısı 3.50 felandı herhalde ama düz prima premium değil

Ben de battaniyesi hariç tüm takımını aldım çookk şiriiinnn

Ayy ben de ikisi arasında kaldım eşim akşam bakalım tamam dedi bu kararsızlık beni öldürecek
Ikısıde guzel benım esım bu tarz seylerı hep bana bırakıyor bunu aldım dedım bu ne ıse yarar dıye sormadı bıle cok ıyı yapmıssın dıyor

Ya bir de neyden ne kadar kaç aylık alsak onu yapsak ne güzel olur yaz için kaç aylık almak lazım ne kadar zıbın almak lazım
Ben aldiklarimi yazayım eksik fazla yorumlarsiniz
3lü zıbın kisa kollu (3-6 ay aldım yaz için ama çok kucukler muhtemelen atlet niyetine giydircem)
2 uzun kollu zıbın (0-3 ay)
3 tulum (62 cm)
2 uzun kollu zıbın (3 ay)
4 şapkali tulum (0-3 ay)
2 alt üst şapka eldiven yenidoğan takım
Alt üst şapkalı takım (3 ay)
2 altı çoraplı eşofman altı (0-3 ay sanırım bu da)

Ikısıde guzel benım esım bu tarz seylerı hep bana bırakıyor bunu aldım dedım bu ne ıse yarar dıye sormadı bıle cok ıyı yapmıssın dıyor
Ya ben her şeyde o kadar kararsızım ki hep böyle bir kaç seçenek arasında kalır sorarım sağdaki daha bebeksi uygun gibi geldi baktıkça bilemedim ben de eşim de her şeyi sorgular neden çanta aldik peki diye sorguladı mesela açıkladım bir tur aa tamam alalım dedi ama ben karar veremeyince akşam bakcaz artık

Böyle hissettiğin zaman bi tansiyonunu ölçsene hayatım bakalım ne çıkacak

Ay hiç bilmiyo gibiyim sanki kendim kadın değilmişim gibi evet silme işini yukarıdan aşağıya diye biliyorum ama diğer şeyleri bilmiyordum canım. Mesela bazı bebeklerde akıntı falan da oluyormuş normalmiş bir arkadaş söylemişti. Alışıcaz artık sen de pipiye alışırsın

Of ben öok aldım galiba ya yenidoğan felan da aldım ben

Kızlar evde temizlik vardı ben de bez falan ayarlıyordum dolabı bi açtım üzerime boya döküldü, aylar önce evi boyamıştık ondan bir çay bardağı kadar ayırmıştı eşim o düştü kırıldı saçıldı her yere. Ben de iz kalmasın diye eğildim sildim temizliğe gelen abla ile, malum sonra çıkarmak zor oluyo. Ama elime falan bulaştı hep ya sonra o da sen git ben yaparım dedi. Acaba bebişe kötü bir etki olmuş mudur yıkadım elimi iyice ama zor çıkıyor ya uğraştırdı.
Bebiş tekmeliyor Allahtan ama yine de tedirgin oldum kimyasal diye

Kızlar bugün kontrolüm vardı yeni geldim minigim tam 23+6 günlük 700 gram olmuş boyu fl 43 yazıyor bunu 7 ile çarpıyırsunuz galiba 30cm olmuş. Ama moralim çok bozuk bebegim baş aşagı dönmüş kesem aşagı inmiş doktorum erken dogum riskin var dedi servikal uzunluk kısalmış pek güzel poz vermedi prensesim buda renkli ultrason

Eklentiler

• 82DFB047-8EF0-455A-B988-7A2F848A2EA6.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 71
Bir şey olmamıştır bence tabi tahminen söylüyorum hareketlerini hissediyorsan iyidir bebiş ama çok aklına takılırsa yine de doktoruna bir yaz istersen

Ay maşallah büyümüş minnoş çok mu kısa ki ne kadar erken mesela 36 da erken sayılıyor sanırım çok ayakta kalmamaya çalış uzan bol bol

Ay maşallah büyümüş minnoş çok mu kısa ki ne kadar erken mesela 36 da erken sayılıyor sanırım çok ayakta kalmamaya çalış uzan bol bol
Servikal uzunlık kısalmış dedi moralim bozuldu soramadım rahimde çok az açılma var dedi delik gözüküyor dedi sabah akşam progesteron verdi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…