2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
6 aya kadar bebeğin puseti araba koltuğu yerine kullanılıyor. Kemerle tutturuldugu için bir problem olmuyor. Bazı bebek arabalarinda var bazı bebek arabalarinda yok ekstra almak gerekiyor. Araba koltuğu da aldık ama bir süre puset kullanmayı düşünüyorum çünkü evde sarıp sarmala bebeği puset içinde hoop bindir arabaya direkt hastanede de aynı şekilde indir yani bebiş hiç pusetinden çıkmadan o süreçte hastaneye ya da nereye gitmeniz gerekiyorsa oraya gitmiş oluyor

Amin kuzum inşallah hepimize zamanında hayırlı dogumlar nasip etsin allahım

Bebeğine maşallah güzel büyümüş hayatım. Sen de seni sıkıntıya ve strese sokacak her hareketten kaçın az kaldı zaten 3 ay sabret yat hep :)
Evet canım gelişimi kilosu gayet güzel geldi banada inşallah gününde saglıkla dünyaya gelirler kuzum

Evet erken dogum yaptım ama hiç bu kadar erken böyle konuşmamıştı doktorum. Magnezyuma başladım kuzum. Şuan bakacak hiç kimsem yok eşimden başka yemeklerimi mecbur yapıyorum. Annem ananem yatalak ona bakıyor kayınvalidem uzakta kızının çocuguna bakmak zorunda kaldı oraya gitti eşimle dayanabildigimiz kadar dayanacaz artık

Yok canım canını sıkma yemegını gene yap dınlenınce ınsallah yukarı cıkar

Canım kendını suclama bence ondan kaynaklı değil rahım ve bebekle alakalı bı durumdur ayaklarının altına yastık koy uzan bol bol ınsallah normal halını alır rahim ağzın kac cıktı kı
İnan böyle bir durum beklemedigim için dondum kaldım soramadım bile

Uzanırmıyım birdaha hiç kesinlikle almam eşim var kızlar var yapabilidgi kadar onlarla idare edecem artık annem yakın ama zaten oda kanser hastası kendi işini zor yapıyor birde şimdi yatalak anneannem yanında ona çok detaylı anlatmadım yoksa üzülür yardım edemiyorum diye. Makinem var kuzum hiç bir şey elimde yıkamıyorum çok sagol destegin için

Allah acil şifa versin canım kismetiyle gelir derler bebekler için inşallah her şey daha güzel olur sizin hayatinizda iyi dusunmussun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…