2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Hemde çok dikkatli ol kuzum. Dayısı varsa dayısına yada babana çeker erkek çocuk dayıya derler ay nedense dayı teyze diyince insanın içine bi huzur doguyor
Her iki tarafada benzeyebilir bi nispet olmadığı sürece benim için sıkıntı değil ya kızların biri bana biri babasına benziyor mesela hoşuma gidiyor babası sonuçta oğluşum bakalım kime benzicek merak ediyorum babasına benzesin isterim sevdiğim adam sonuçta

Babasına benzesin kuzum sıkıntı yok zaten adamları sevmesek 3. Çocugu dogurmazdık benim kızlarda biri babası biri ben ama buda bana benziyecegi için çok mutluyum

Ayyyy çok fena bir şey oldu kızlar.
2 gündür makatta hafif sancı ve kaşıntı hissetmiştim bugün farkettim basur olmuşum gebelikte oluyor sanırım. Sizlerde var mı? Kantaron sür dediler ama bilemedim.
Gerçekten tüm bedenim, uykularım, ruh halim çok değişti hiç olmayan şeyler yaşıyorum.

Yaa beyazı da olsaymış keşke
Evet yaa çok tatlış olurdu ama ben haki yeşili de sevdiğim için beni kurtardi
Burda öyle gelişmiş bi hastane yok ya yoğun bakımı vs olsun istiyorum ne olur ne olmaz zaten Antalyalıyım ailem orda çocuğun kimliğinde de Artvin yazsın istemiyorum
Sende haklisin her şey gönlüne göre olsun

Bende rüyamda oğlum bana benziyor gördüm çok merak ediyorum kime benzicek
Şaka bi yanada kuzum saglıkla dünyaya gelsinlerde kime benzerse benzesinler ben eger oglum olsaydı kesin dayılarına benziceklerini düşünürdüm hep nedense hep yakışıklılar hemde çok seviyorum ondan belki neyse 4. Ye artık

Valla iyi cesaret ediyorsunuz ben tekte kalcak gibiyim bu gebelik sürecini gerçekten hiç sevmedim hayat kalitesi düşüyor insanın nasıl tahammül ediyorsunuz benim 2. İçin kocamın baya beni ikna etmesi gerekiyor

Valla iyi cesaret ediyorsunuz ben tekte kalcak gibiyim bu gebelik sürecini gerçekten hiç sevmedim hayat kalitesi düşüyor insanın nasıl tahammül ediyorsunuz benim 2. İçin kocamın baya beni ikna etmesi gerekiyor
Çok seviyorum çocukları canım kalabalık aileleri 4. İşin espirisiydı zaten bu bile zoraki oldu bundan önce düşügüm var buda ne olacagı belli degil çok zorluyor beni uzandıgım halde bile karnım çok kasılıyor dünden beri durduk yere aglıyorum bebegimi kaybetme korkusundan en çokta öyle bişe olursa küçük kızım çok üzülür onu nasıl toparlarım bunları düşünür oldum bir gün içinde

Benim kızlarımda en işe yarıyan krem hametan olmuştu onun dışında hiçbir şey iyi gelmemmişti...yine onu kullanırım herhalde

Sana üzülme demedik mi canım aksine daha çok mutlu olman lazım her şeyi hissediyor o bebegin sen güçlü oldukça o da güç alacak senden yok anladım zaten ama benim için 3. Bile yapman büyük cesaret sırt üstü yatma sakın sola doğru yat, sağa doğru yatma bebeğe giden kan basıncı azaliyormus.. 2 çocuğunu sev kokla sana daha çok motivasyon verir

Hareketleri o kadar aşagıdaki sanki çırpınıyor gibi hissediyorum elimde degil

Hareketleri o kadar aşagıdaki sanki çırpınıyor gibi hissediyorum elimde degil
Oyle hissetme o balık gibi yüzüyor içinde kötü düşünme bazen gerçekten doktora gitmekte insanın moralini bozuyor ya bazen bilmemek gerçekten daha güzel ben plasentanin rahim ağzını kapattığını öğrendiğimde 2 gün ağlamıştım sonra aklıma geldi sonra unuttum doktora gittim baktım geçmiş.. Yani bilmesem o kadar uzulmeyecektim sende öyle inan düzelecek bak bu senin elinde ben az hareket ettim vs derken yukarı çıktı seninde rahim ağzın ve uzunluğu inan duzelecek

İnşallah canım inşallah

kızlar detaylı ultrason nasıl oluyor gidenler aktarabilir mi , bide özel hastaneye gidiyorum 3.000 tl dediler detaylı için çok geldi bana bursada olup da doktor tavsiyesi verebilecek var mı acaba
ÖZele gittim ben de özgür akkurt. 3000. Ama muayenesi çok iyidi. Her şeyi tek tek inceledi. Bütün organlara bakıyorlar. Para vermek istemiyorsan fakültede yaptıeabilirsin ama randevu zor oluyor önce kadın doğuma gitmen gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…