2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Koltuğu açarım salonda olmadı,etrafına yastık koysam düşmesin yere diye olur herhalde bu bebiş işleri içine girdikçe karışıyor ya bissuru şey var
Olsun karıştıkça düzeltiliyor bak direk sistem kurdun bile baktın öyle olmuyor şekil değiştirirsin deneme yanılma derken oturtursun en iyi yönetimi öyle yatırırsın artık o vakte kadar ana kucağı sağolsun
aynen canım Allah muhafaza işte de ne bilsin kadında öyle olacağını. Allah yazınca yine de oluyor da her türlü tedbirli olmak iyidir

Kesinlikle canimda ahh ahh Allah gerçekten kimseye yaşatmasın ben bu aralar aşırı duygusalim ağlayabilirim her an dusundukce cok kotu oluyorum yasayan kim bilir neler yaşadı

Kesinlikle canimda ahh ahh Allah gerçekten kimseye yaşatmasın ben bu aralar aşırı duygusalim ağlayabilirim her an dusundukce cok kotu oluyorum yasayan kim bilir neler yaşadı
Allah anasının babasının yardımcısı olsun vallahi sözün bittiği yer yani. İşin kötü tarafı zaten evladını kaybetmiş canı yanıyor bide hapis konusu oldu baba davacı olsa içeri alınacaktı öyle durumlarda var yani çocuk tüm bakımıyla anneye ait olduğu için babadan imza alıyorlar şikayetçi olmadığına dair.
Hani diyorlar ya bi evlat sahibi olunca anne kendini bir kenara bırakmak zorunda çocuk kendini kurtarasıya kadar. Aynen öyle bazen çok zorluyor durum babalar için aynı şey çokta geçerli değil mesela baba iş için hobi için vs bırakıp 2 gün şehirdışına yurtdışına gidebiliyor ama anne bırakamıyor bıraksada gözü arkada kalıyor hep kendinden önce o geliyor. Zor gerçekten sorumluluk ama çokta güzel gözünün içine bakıyor sürekli bebeğin sen nerdeysen o orda. Bi süre sonra sen onsuz olamıyorsun zaten hep bi boşluk oluyor 2 saat dışarı çıksan bile bırakıp

yaa tecrübeli anne bi başkaaaa hep bize tecrübelerini anlat, resmen hiçbir şey bilmiyorum ve öğreniyorum

Kızlar bişey sorucam bebek hareketlerini nerede hissediyorsunuz ben bazen göbek deliği etrafında bazen daha aşağı da hissediyorum benim gibi aşağı da hisseden var mı aşağı da olunca tedirgin oluyorum
bazen kasığımda bazen mesanemin üstünde bazen bildiğin çok afedersin vajinamda gibi dandun vuruyor hatta canım yandığı oluyor. bazen de göbek bölgesinde. nerede konumlandıysa oraya vuruyor

Ayy demekki benim kız ondan kaynana kayınbaba ve eşime benzedi dur bu sefer dikkatli olayım
Hemde çok dikkatli ol kuzum. Dayısı varsa dayısına yada babana çeker erkek çocuk dayıya derler ay nedense dayı teyze diyince insanın içine bi huzur doguyor

bazen kasığımda bazen mesanemin üstünde bazen bildiğin çok afedersin vajinamda gibi dandun vuruyor hatta canım yandığı oluyor. bazen de göbek bölgesinde. nerede konumlandıysa oraya vuruyor
Benimde öyle her yerde olabiliyor.bazen gece farketmeden sırtüstü yatınca uçan bi tekme yiyorum rahatsız oluyor beyfendi

Kızlar Adana da yaşayıp detaylı usg de sıkıntı çıkan var mı benim ikizlerimin birinin beyninde kist birinde de el ve ayakta içek dönük teşhisi konuldu amniyosentez yapmam gerektiğini doktorum özellikle söyledi böyle bir durum yaşayan ya da amniyosentez tecrübesi olan var mı

kızlar detaylı ultrason nasıl oluyor gidenler aktarabilir mi , bide özel hastaneye gidiyorum 3.000 tl dediler detaylı için çok geldi bana bursada olup da doktor tavsiyesi verebilecek var mı acaba

Inanamiyorum ya babası eşini sevmese şikayetçi olsa kadının hayatı bitti..
Şimdiden bile tekme atmadığı gün nerde acaba özledim tribüne giriyorum

Kızlar bişey sorucam bebek hareketlerini nerede hissediyorsunuz ben bazen göbek deliği etrafında bazen daha aşağı da hissediyorum benim gibi aşağı da hisseden var mı aşağı da olunca tedirgin oluyorum
Bebek makat geliş pozisyonundaymış benim, şu an çoğumuzun öyle, o yüzden ben de hep kasıkta hissediyorum ayakları ile tekme atıyor çünkü. Ama doktor bakarken kafası göbek deliğim hizasındaydı. Bence normal aşağıda hissetmek

Kızlar ya benim idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı hatırlarsanız, dün doktorun verdiği tozu içtim, öncesinde hep akıntım vardı günde 2 kez çamaşır değiştiriyordum böyle bir de hafif kokulu gibiydi, sabahtan beri hiç akıntım yok. Gerçekten de enfeksiyondanmış demek. Siz de dikkat edin diye yazmak istedim. Başka hiçbir belirtim yoktu çünkü

araba modeline takılmayın oylesine ekledim indirime bakın ya keşke aynı şehirde olsak birisiyle alırdık arabayı

Eki Görüntüle 3372129 araba modeline takılmayın oylesine ekledim indirime bakın ya keşke aynı şehirde olsak birisiyle alırdık arabayı
Ayy aynı şeyi düşündüm ya ortak alacaklarımızı birlikte alırdık. Ben de anne yanı beşikle ana kucağı istiyorum, aynı fiyatlarda denk getirebilirsem alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…