2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
yaa tecrübeli anne bi başkaaaa hep bize tecrübelerini anlat, resmen hiçbir şey bilmiyorum ve öğreniyorum
Bilgim olan konular hakkında elimden geldiğince anlatıp yardımcı olurum canım böyle böyle öğrenip araştırıp yaşayarak ta tecrübe ediyoruz sonuçta hepimiz

Benim gibi full eğitici oyuncak almada sonra vicdan yaparsın bu çocuk bebekle oynamayı bilmiyor diye araya bir iki bebek te sıkıştır
Aay ben dayanamadım 3 boyutlu kitapları topladım hep babası da masal kitapları falan almış. Şimdiden kütüphanesi oldu bebenin

Eklentiler

• IMG_20240119_112706.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 63
Karnınız kaşınıyo mu kızlar elimi sürmemek için zor tutuyorum

Hemde çok dikkatli ol kuzum. Dayısı varsa dayısına yada babana çeker erkek çocuk dayıya derler ay nedense dayı teyze diyince insanın içine bi huzur doguyor
Detaylıda verilen siyah beyaz Ultrason kağıdına bakıp bakıpp en küçük erkek kardeşime benzetiyorum zaten ağzını burnunu, yakışıklı olacak dayısı gibii bana huzur veriyor gerçekten. Kendi kardeşlerime benziicek hissi

Ayy kızlar bugun ne alıyoruz ben bımdekı banyo setını ayırt ettırdım aksam alıcam

Yüzü gözü benzesin zaten canım insan eşine benzeyen bi oğluşu olmasını ister tabiki Huyu suyu olarak biraz nazlı mesela benim eşim açıkçası yüzü ona huyu suyu bana benzese cukk diye oturur herşey

Ben de tummy time zeka kartlarını ve hışırtılı kitapları almak istiyorum Bimden ama tabi kalmamıştır bu saate

Ayy kızlar bugun ne alıyoruz ben bımdekı banyo setını ayırt ettırdım aksam alıcam
Biberon kurutucu aldım, parmak kuklası aldım, 8 tane de 3 boyutlu kitaplardan aldım oyuncaklardan alırım diyordum ama hep 12+ olunca daha 1 yaşına çok var o zamana daha güzel şeyler görürüm belki çeyiz gibi almayayım şimdiden dedim

Aay ben dayanamadım 3 boyutlu kitapları topladım hep babası da masal kitapları falan almış. Şimdiden kütüphanesi oldu bebenin
Oh maşallah olsun olsun kitap iyidir başta anlamasa bile büyürken göre göre kitaplarla haşır neşir olmayı öğrenir kitaptan zarar gelmez

Aynen canım oyuncakların yas aralıgı fazla dayanamayız verırız

Arada kaşınıyor ben de kasirken fark ediyorum inşallah catlamiyordur. Hindistan cevizi yağıyla devam ediyorum
İlerki aylarda artmaz inşallah çık elim gidiyorBana hindistan cevizi yağı baslamıştım ama fayda etmedi mustelanın bi kremini kullanıyorum bakalım fayda edicek mi

Ben zeytinyağı ve hindistancevizi yağı kullanıyordum ama çok kaşındırdığını fark ettim şimdi lierac diye bi krem sürüyorum kaşınmıyorum.
Hindistan cevizi banada yaramadı mustelaya geçtim.lierac ı herkes tavsiye ediyodu ama eczanelerde bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…