2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ayy deme deme az bişey benzerse bebe mi kurtaramam elinden korkunç

Kızlar bişey sorucam bebek hareketlerini nerede hissediyorsunuz ben bazen göbek deliği etrafında bazen daha aşağı da hissediyorum benim gibi aşağı da hisseden var mı aşağı da olunca tedirgin oluyorum
Göbek deliği cevresi, karnımın sağında solunda ya da aşağıda hissediyorum. Bebisler bazen aşağıya dönüyorlar galiba o yüzden öyle oluyor

Ayy kızlar bebişin son bir kaç gündür hareketleri epeyi sert olmaya başladı bayağı hissettiriyor kendini dün gerindi mi napti hem karnımın sağ üstü hem de sol altına aynı anda vurdu

Kızlar bişey sorucam bebek hareketlerini nerede hissediyorsunuz ben bazen göbek deliği etrafında bazen daha aşağı da hissediyorum benim gibi aşağı da hisseden var mı aşağı da olunca tedirgin oluyorum
Benimde ya göbek deliğinde ya kasığımda doktora gittiğimizde doktor ayakları kasıkta başlamıştı randevu sonra döndü normal bence

Eskiler 9. Aya ilk girdigin gün sabah uyanıp gözünü ilk açtıgında kimi görürsen ona benzer derler hurafemi acaba telefon ekranına kime benzesin istiyorsan onun rssmini koy gözünü açar açmaz bak

Ayy kızlar bebişin son bir kaç gündür hareketleri epeyi sert olmaya başladı bayağı hissettiriyor kendini dün gerindi mi napti hem karnımın sağ üstü hem de sol altına aynı anda vurdu
Bende dayak yiyorum kuzum bam bam vuruyor gece 4 te kalktım aile içi şiddet var

Benimki şuan resmen davul çalıyor içerde desem yeridir. Ama ben korkuyorum aşagıda diye seninli normaldir benimki tam bi sabırsız kuduruyor resmen

Yok yokk ayak parmağı benzedi diye huyu suyu benziycek diye bişey yok ama benim nefret ettiğim ne varsa kızımda çıktı. Kaynanamın o ağız ve dudak yapısı , huyu suyu da eşime ve kayınbabama çekti maalesef. Herşeye çabuk küsen alıngan çabuk pes eden tipler Ailenin ilk erkek çocuğu annesine ve annesinin babasına çekermiş umuyorum ki oğluşum bana ya da babama çeker inşallah

Benimki şuan resmen davul çalıyor içerde desem yeridir. Ama ben korkuyorum aşagıda diye seninli normaldir benimki tam bi sabırsız kuduruyor resmen
Hahaha çok heyecanlı kavuşmaya annesi sabah uyanınca bı tur vuruyor akşam da aynı şekilde TV falan izlerken coşuyor uzaninca direkt tekmeler başlıyor zaten

İnşallah bu sefer sana benzer

İçim paramparça oldu sanki tövbe tövbe ecel çekmiş gibi.. Sen git kovaya Allah esirgesin ya.. cok sağol canım o zaman reflu yatağı veya başı yüksekte olacak şekilde eğimli bir şey koymam gerekiyor
Benim kafada yuvarlak annem güzel yatırmış annemden taktik almam lazım bu konuda ama dediğiniz gibi eğimli bir yatak kullanicam gerçekten Allah korusun düşündükçe kötü oluyorum ya

Bende hep aşağıda hissediyorum canım, büyüdükçe doğum pozisyonunu alacaklar ozaman yukarı yukarı vuracaklar

Eskiler 9. Aya ilk girdigin gün sabah uyanıp gözünü ilk açtıgında kimi görürsen ona benzer derler hurafemi acaba telefon ekranına kime benzesin istiyorsan onun rssmini koy gözünü açar açmaz bak
Ayy demekki benim kız ondan kaynana kayınbaba ve eşime benzedi dur bu sefer dikkatli olayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…