- 14 Temmuz 2023
- 596
- 351
- 18
Tamam canım teşekkür ederimBen şimdi gidip bakıyorum kaldıysa alcam. Yazarım kalitesini buraya da
Doktorum bana mustela kullanabilirsin demişti eşim de lierac duymuş onu aldı hoşuma gidince devam ettim bakalım bi şey yok şu an ama karın iyicene büyüyünce ne olucak bilmiyorum :)Hindistan cevizi banada yaramadı mustelaya geçtim.lierac ı herkes tavsiye ediyodu ama eczanelerde bulamadım
Beğenmedim çok kötü yıkansa gider. Zaten sadece mendil bez ancak koyulurTamam canım teşekkür ederim
Kızlar ilk çocukta vazelin kullandım ben şahsen çok memnun kaldım. Doğuma bikaç gün kala göbek deliğimin etrafında çok az bikaç çatlama oldu o da stresli bi olay yaşadım vücutta stresten bişeyler çıktı kaşıdım diye oldu. İkinci bebekte saldım ama yine vazelin kullanırım kullanırsamdaVazelin kullanabiliyo muyuz canım bana zararlıymış gibi gelmişti. İnşallah sende olmaz kaşıntı çatlama ilerleyen zamanda
Bende aldım valla uygun geldii banada. Biberon kurutucu almadım yaa alsa mıydım acaba ? kullanışlı mı acaba ben daha önce hiç kullanmadımBen de bunları topladımşu tummy time kartlar e bebekte 190 falandı 100’e aldım iyi oldu
Kızlar BİMDE ki alt açma çantasını alan oldu mu kalitesi nasıl fikri olan var mı
Alt açma organizeri kastettiyseniz ben tesadüfen gördüm ve hemen aldım. Bence fiyat performans ürünü. Yıkanacağı zaman makinada düşük ayarda yıkanırsa ya da lavaboda 2 dk beyaz sabunla elde yıkansa tertemiz olur. Rengi beyaz değilde daha koyu olsa daha iyi olurdu tabii ama ben beğendim iyi ki aldım. Bez, mendil, alt pijama, pişik kremi sığar denedim şimdiBeğenmedim çok kötü yıkansa gider. Zaten sadece mendil bez ancak koyulur
İnşallah çatlamaz canım ben biraz genetik diye düşünüyorum en iyi kremleri kullanıp çatlayanları gördüm arkadaslarımdan. Kadere artık bebişler iyi olsun daBenim henüz aşırı bı kasintim yok, göğsümde bir ara çok olmuştu ama geçti şükürbir dahaki ay gobusler iyice büyüyecek o zaman başlar herhalde çatlak olayı 2 haftada 400 gram almışım gobusum çok artmamis sanırım henüz bı çatlak yok goguslerimde hafif var düzenli surmuyorum ben de duş sonrası kesin sürüyorum da, aklıma geldikçe sürüyor gibi oluyorum
Yaa bunu öğrendiğim iyi oldu normalde de petrol var vs diyolar ya tedirgindim o zaman kullanabilirimmKızlar ilk çocukta vazelin kullandım ben şahsen çok memnun kaldım. Doğuma bikaç gün kala göbek deliğimin etrafında çok az bikaç çatlama oldu o da stresli bi olay yaşadım vücutta stresten bişeyler çıktı kaşıdım diye oldu. İkinci bebekte saldım ama yine vazelin kullanırım kullanırsamda
Aynen öyle simdiden nemli tutarsak iyi olur diye düşündüm.bu aydan sonra bi anda büyücek çünküDoktorum bana mustela kullanabilirsin demişti eşim de lierac duymuş onu aldı hoşuma gidince devam ettim bakalım bi şey yok şu an ama karın iyicene büyüyünce ne olucak bilmiyorum :)
Biz şimdilik elimizden geleni yapıyoruz
esasında deterjanlar ve bazı başka ürünlerinde temelinde petrol var canım. Yani zaten istemesekte maruz kalıyoruz maalesef ama ben hem kendime çatlak olmasın diye kullandım. Hem kızıma kullandım ki kızım çok hassas tenli biridir hiç bi zararını görmedik. Onun bikaç alt açmasında bir altına çok ince bi tabaka sürerdim hiçç pişik olmadı diyebilirmYaa bunu öğrendiğim iyi oldu normalde de petrol var vs diyolar ya tedirgindim o zaman kullanabilirimm
Değil mi Trendyol da olanlar daha iyi duruyorBeğenmedim çok kötü yıkansa gider. Zaten sadece mendil bez ancak koyulur
Aaaa öyle mi çok teşekkür ederim çok sağolunAlt açma organizeri kastettiyseniz ben tesadüfen gördüm ve hemen aldım. Bence fiyat performans ürünü. Yıkanacağı zaman makinada düşük ayarda yıkanırsa ya da lavaboda 2 dk beyaz sabunla elde yıkansa tertemiz olur. Rengi beyaz değilde daha koyu olsa daha iyi olurdu tabii ama ben beğendim iyi ki aldım. Bez, mendil, alt pijama, pişik kremi sığar denedim şimdi
Rica ederim. Dediğim gibi bana fiyat performans ürünü gibi geldi. Tabiki cok daha iyi ürünler var da fiyata bakınca bu da iyiAaaa öyle mi çok teşekkür ederim çok sağolun
Canım yenidoğan döneminden itibaren oku.Canım bende almak istiyorum da ne zamandan itibaren kullanılıyor anlıyorlar mı sen kitap okuduğun zaman
Biberon kurutucuya bi girip baktım makine filan mı bildiğim tipten mi diyeBende aldım valla uygun geldii banada. Biberon kurutucu almadım yaa alsa mıydım acaba ? kullanışlı mı acaba ben daha önce hiç kullanmadımgulumsebebek
Ayy evet canım yazmamışım kusura bakmaBiberon kurutucuya bi girip baktım makine filan mı bildiğim tipten mi diyebende bundan var biraz eskimiş tabi sizin bahsettiğinizde bu galiba canım. E bebekten almıştım bi süre kullandım ama aşırı elzem gelmedi bana olsada olur olmasada olur gibi. kenarları da sudan böyle kireç olunca temizliği filan ekstra iş gibi geldi kaldırdım duruyor. Bu bebişte çok kullanacağımı sanmıyorum. Gene ben uğraşırım ayrı olsun diyosan al ucuzmuş zaten ama olmazsa olmaz bişey değil bence
Çok amaçlı kullanıma uygun olsun diyosun mantıklıAyy evet canım yazmamışım kusura bakmaaynen bunlardan. Eşim gelmek üzere ona al dedim dediğin gibi fiyatı da baya uygun. Hem aklıma şey geldi boyutu nasıl bilmiyorum da kışlık ve turşu kavanozlarımın kücük olanlarını da bunda kuruturum sankii
Çatlaklara en iyi gelen şey vazelin ve zararı yokEki Görüntüle 3372660
Kızlar ilk çocukta vazelin kullandım ben şahsen çok memnun kaldım. Doğuma bikaç gün kala göbek deliğimin etrafında çok az bikaç çatlama oldu o da stresli bi olay yaşadım vücutta stresten bişeyler çıktı kaşıdım diye oldu. İkinci bebekte saldım ama yine vazelin kullanırım kullanırsamda
Yaa bunu öğrendiğim iyi oldu normalde de petrol var vs diyolar ya tedirgindim o zaman kullanabilirimm
Yaa süper bende cok kuru ciltliyim deneyim o zamanesasında deterjanlar ve bazı başka ürünlerinde temelinde petrol var canım. Yani zaten istemesekte maruz kalıyoruz maalesef ama ben hem kendime çatlak olmasın diye kullandım. Hem kızıma kullandım ki kızım çok hassas tenli biridir hiç bi zararını görmedik. Onun bikaç alt açmasında bir altına çok ince bi tabaka sürerdim hiçç pişik olmadı diyebilirmÇok kurumuş ciltlere vazelin öneriliyor yağlı yapısından dolayı ve dediğim gibi ben cok memnun kaldım. Baldırlarıma sürmemiştim mesela oralar çatladı ama göbüş çatlamamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?